Yamaç

Yamaç

Son dakika yamaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yamaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yamaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yamaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yamaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 768 yamaç haberi bulunmuştur. Tüm yamaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu Kağıthane'de sosyal medyada küfürleşerek randevulaştığı Fahri Çelik'in ölümüne, 2 kişinin ise yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla devam eden Şehmuz Yamaç hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Yamaç hakkında 4 suçtan müebbet ve 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Olay yerine Şehmuz Yamaç'ı motosikletiyle getiren Ahmet Kardaş'ın ise, 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapsi talep edildi.
8.02.2024 Gündem
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu Erzincan’da bulunan Ergan Kayak Merkezinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval’ın özel olarak hazırladığı düzenek sayesinde paraşütüne bağladığı masada gökyüzünde kahvaltı yaptığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
1.02.2024 Vatan TV
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
Adana'dan Mersin'e paramotor ile uçtu! En büyük hayalini açıkladı
Adana'dan Mersin'e paramotor ile uçtu! En büyük hayalini açıkladı THK Yamaç Paraşütü Okulu’nda 7 yıl eğitim aldıktan sonra okulda 1 yıldır öğretmen pilot olarak görev yapan Selin Ayvalı (28), Adana'dan Mersin'e motorlu yamaç paraşütü (paramotor) ile uçtu.
8.07.2023 Yaşam
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’  notuyla paylaşmıştı...
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’ notuyla paylaşmıştı... Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü ile uçuş yapan Necip Ferhat Yayla, paraşütün iplerinin dolaşması nedeniyle 200 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Yayla, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
28.06.2023 Yaşam
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp'
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp' Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle Duroğlu beldesinde sel ve taşkın yaşandı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanlar ekipler tarafından tahliye edildi. CNN TÜRK'e konuşan Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, "Çağlayan mahallemizde bir evden haber alamadık. İçinde aile yoktu ama yalnız yaşayan bir şahıs vardı. Rıdvan Coşar isimli vatandaşımıza ulaşamıyoruz. Yıkılan ev kayboldu" dedi.
23.06.2023 Gündem
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün çarpıştığı, milli paraşütçü Orkut Baysal'ın (39) hayatını kaybettiği, tandem (ikili) atlayış yaptığı Andaç Ünsal'ın (45) da yaralandığı kazada, diğer paraşütün pilotu İngiliz Thomas Aitken (45), tedavisinin ardından tutuklandı.
1.05.2023 Yaşam
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi Diyarbakır’da uzun süredir köftecilik yapan ve yıllardır paramotor ile uçan Abdulkadir Arslan, namı diğer ‘Uçan Köfteci’, filmi çekildikten sonra vizyona girmeden deprem gecesi ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Acı detayı yeğeni İHA muhabirine anlattı.
6.04.2023 Yaşam
Maltepe’de dev kaya kabusu, parça parça düşüyor
Maltepe’de dev kaya kabusu, parça parça düşüyor Maltepe Başıbüyük’te bulunan yamaç alandaki kayalardan düşen parçalar, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, metrelerce yükseklik ve genişlikteki kayalardan düşen parçaların araçlara zarar verdiğini, sokağa çıkarken bile tedirgin olduklarını belirtti.
2.04.2023 Haber
İstanbul’da dev kaya kabusu! Parça parça düşüyor: 'Tedirginiz'
İstanbul’da dev kaya kabusu! Parça parça düşüyor: 'Tedirginiz' Maltepe Başıbüyük’te bulunan yamaç alandaki kayalardan düşen parçalar, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, metrelerce yükseklik ve genişlikteki kayalardan düşen parçaların araçlara zarar verdiğini, sokağa çıkarken bile tedirgin olduklarını belirtti.
2.04.2023 Yaşam
Yıkımın büyük olmasını etkileyen neden ortaya çıktı! Uzman isim depremin gerçek şiddetini açıkladı
Yıkımın büyük olmasını etkileyen neden ortaya çıktı! Uzman isim depremin gerçek şiddetini açıkladı AFAD Başkanlığında bir araya gelen uzmanlar, meydana gelen depremin farklı boyutlarını ele alarak, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte yıkımın büyük olmasını etkileyen neden...
10.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Ahmet Apaydın: Giresun’un güney ilçeleri deprem riski altında
Prof. Dr. Ahmet Apaydın: Giresun’un güney ilçeleri deprem riski altında Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Apaydın ve Doç Dr. Eren Kömürlü Giresun’un deprem risk durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
9.02.2023 Gündem
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi Malezya'nın Selangor eyaletindeki bir kamp alanında meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. Kayıp 14 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
16.12.2022 Dünya
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç Samsun'un Bafra ilçesinde, yamaç paraşütüyle uçuş yapan sporcuya yardım ettiği sırada ipe takılarak havalanan paraşütçü Erdinç Ertuğrul (41), yaklaşık 20 metreden düşerek hayatını kaybetti.
12.11.2022 Gündem
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) planlı faaliyetleri arasında yer alan ‘Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı’, Kırklareli’nde devam ediyor. Tatbikatta indirilmiş taarruz ile hedefin ele geçirilmesi gerçeğini aratmadı.
10.10.2022 Gündem
Kastamonu'da 6 ev, alev alev yandı
Kastamonu'da 6 ev, alev alev yandı Kastamonu'nun İnebolu ilçesindeki müstakil evde çıkan yangın, 5 eve daha sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürülürken, evlerde hasar meydana geldi. 
27.09.2022 Yaşam
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan tandem atlayış yapan yamaç paraşütü pilotları, kalkış sırasında birbirine dolandı. Havada çarpışıp, yaralanan 2 pilot ve 1'i Çinli 2 yolcu, hastaneye kaldırıldı. Çarpışma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.08.2022 Yaşam
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü...
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü... Adrenalin tutkunlarının gözde adresi haline gelen Sakarya Kırantepe yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Yamaç paraşütünün dışarıdan gözüktüğü gibi tehlikeli bir spor dalı olmadığına değinen Kubilay Ertürk, “Dünyanın her yerinden yolcu uçurduk burada. Burası turistlerin uğrak noktası oldu öyle söyleyebilirim” dedi.
6.08.2022 Ekonomi
Turistler bu bölgeye akın ediyor: Ayakları yerden kesiliyor
Turistler bu bölgeye akın ediyor: Ayakları yerden kesiliyor Adrenalin tutkunlarının gözde adresi haline gelen Sakarya Kırantepe yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Yamaç paraşütünün dışarıdan gözüktüğü gibi tehlikeli bir spor dalı olmadığına değinen Kubilay Ertürk, “Dünyanın her yerinden yolcu uçurduk burada. Burası turistlerin uğrak noktası oldu öyle söyleyebilirim” dedi.
6.08.2022 Haber
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dilinizle, Kürtlüğünüzle ve Müslümanlığınızla gurur duyun. Bu büyük medeniyetle gurur duyun. Buradan şuradaki oturuşunuzla han dilinizle öyle şeyler anlatıyor ve söylüyorsunuz ki: geleceğe büyük bir miras bırakıyorsunuz. Kural oyununu ve tezgahları siz bozdunuz. Huzur yolculuğunuz, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
30.07.2022 Siyaset
Komşuda helikopter kazası: 8 kişi hayatını kaybetti!
Komşuda helikopter kazası: 8 kişi hayatını kaybetti! Gürcistan'da Gudauri Dağı'na düşen yamaç paraşütçülerini arama kurtarma çalışmaları için bölgeye giden polis helikopterinin düşmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.
29.07.2022 Dünya
Söke'deki orman yangınında alevler geceyi aydınlattı
Söke'deki orman yangınında alevler geceyi aydınlattı Aydın'ın Söke ilçesinde çıkan orman yangınında 12'nci saate girilirken, ekipler gece boyunca müdahaleye devam etti. Alevler geceyi aydınlattı, havadan ve karadan müdahale aralıksız sürdü.
26.07.2022 Gündem
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi Aydın’ın Söke ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını rüzgarın şiddeti ile büyürken, 5 adet gece görüşlü yangın söndürme helikopteri bölgeye sevk edildi.
25.07.2022 Gündem
Baba ve oğlunun korkunç sonu! Her şey tarlada oldu
Baba ve oğlunun korkunç sonu! Her şey tarlada oldu Trabzon'da arazide kestikleri ağacın altında kalan Yusuf Yılmaz (72) ve oğlu Sezgin Yılmaz (48), ağır yaralı kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
10.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yamaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yamaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.