Yalova Milletvekili

Yalova Milletvekili

Son dakika Yalova Milletvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yalova Milletvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yalova Milletvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalova Milletvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalova milletvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 747 yalova milletvekili haberi bulunmuştur. Tüm yalova milletvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmak insanlık borcu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze’deki saldırılarıyla çok sayıda çocuğu yetim ve öksüz hale getirdiğini belirterek, “Yetim bırakılan bütün evlatlarımıza sahip çıkmanın bir insanlık borcu olduğunu Grand Bassam’dan ifade etmek istiyorum. İnşallah çocukların yetim bırakılmadığı, kadınların ailelerinden koparılmadığı, yaşlı insanların suçsuz yere öldürülmediği, yer yüzünde hakkaniyetin, adaletin, insafın ve vicdanın hakim olduğu bir dünyayı kurmak hepimize nasip olur.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü? Yaşar Okuyan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi hastanesinde hayatını kaybetti. Hastaneden yapılan açıklamada Yaşar Okuyan'ın hastalığı çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Peki Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
26.12.2023 Gündem
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi, Cumhurbaşkanlığı adaylığından neden çekildi mi?
Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi, Cumhurbaşkanlığı adaylığından neden çekildi mi? Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi? Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce bugün açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.05.2023 Gündem
YALOVA 28. dönem 3 milletvekili adayları 2023! 14 Mayıs YSK kesin AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Yalova milletvekili adayları
YALOVA 28. dönem 3 milletvekili adayları 2023! 14 Mayıs YSK kesin AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Yalova milletvekili adayları YSK kesin aday listesi yayınlandı. Yalova 28. dönem milletvekili adayları belli oldu. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partilen adayları da kesinleşti. YSK'ya sunulan listelerle birlikte Yalova milletvekili adayları araştırılmaya başlandı. İşte AK Parti, İYİ Parti, MHP, CHP, Yeniden Refah Yalova adayları 2023...
20.04.2023 Gündem
Bakan Varank: Muhalefetin vizyonsuzluğuyla kaybedecek bir saniyemiz yok
Bakan Varank: Muhalefetin vizyonsuzluğuyla kaybedecek bir saniyemiz yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ülkemize yatırım getirecek, istihdamı ve ihracatı artıracak yatırımları konuşmak, Türkiye'nin gerçek gündemi olmalı. Muhalefetin vizyonsuzluğuyla, hezeyanlarıyla, iftiralarıyla kaybedecek bir saniyemiz bile yok" dedi.
27.04.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş: Ermenistan'ın Kafkasya barışına destek vermesini temenni ederiz
Numan Kurtulmuş: Ermenistan'ın Kafkasya barışına destek vermesini temenni ederiz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Ermenistan'ın Ermeni lobilerinin gösterdiği istikamette değil, Ermenistan'da yaşayan Ermeni halkının da menfaatine olacak şekilde Kafkasya barışına destek vermesini temenni ederiz" dedi.
7.12.2021 Siyaset
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu...
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu... Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi", Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyetlerine başlayacak. Sloganını "Memleket, Adalet, Vicdan ve İş" kelimelerinin baş harfleri "Mavi" olarak belirleyen partinin logosu ise Türkiye haritası şeklinde olacak. Logoda, Ankara'nın üzerinde nazar boncuğu şeklinde "@" işareti bulunacak. 50-60 kişilik kurucular kurulunun yer alacağı partide, 4 genel başkan yardımcılığı ve bir güçlü genel sekreterlik, ayrıca yönetim kademesinde ise MYK ve PM üyelikleri yer alacak.
1.05.2021 Siyaset
Muharrem İnce: Türkiye'yi karış karış gezmeye başlayacağım
Muharrem İnce: Türkiye'yi karış karış gezmeye başlayacağım CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Henüz ortada parti yok ama biz de yüzde 50 artı 1 oy alacağız. Şu bir, iki ay içinde otobüsün üzerine çıkıp, Türkiye’yi karış karış gezmeye başladığımda, sonbahardan itibaren herkes ne olduğunu görecek zaten. Biz bunu başaracağız” dedi.
22.03.2021 Siyaset
Teoman Sancar CHP'den istifa etti
Teoman Sancar CHP'den istifa etti CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinden istifa ettiğini duyurdu.
28.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce'nin partisinin ismi ne olacak? İki seçenek masada
Muharrem İnce'nin partisinin ismi ne olacak? İki seçenek masada Parti kurma çalışmalarını sürdüren CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisi ile birlikte hareket eden isimlerle Ankara'da otelde bir araya geldi. İnce, "Önümüzdeki günlerde partinin ismi, logosu, müziği, tüzüğü, programını açıklayacağız" dedi. Öte yandan parti genel merkezi binasının tutulduğu ve parti ismi için 2 seçeneğin masada olduğu öğrenildi.
24.02.2021 Siyaset
İstifa eden CHP'li isim açıkladı! 'Kılıçdaroğlu reddetti'
İstifa eden CHP'li isim açıkladı! 'Kılıçdaroğlu reddetti' CHP'de 3 milletvekilinin istifası ardından arabulucu rolü üstlenerek eski genel başkanlarla görüşen; ancak sonuç alamayınca partiden istifa eden eski milletvekili Mevlüt Dudu, genel başkan ve cumhurbaşkanı adayının üyeler tarafından belirlenmesi, iki seçimde başarısız olan genel başkanın görevinden ayrılması önerilerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından reddedildiğini söyledi.
13.02.2021 Siyaset
CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu harekete geçti!
CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu harekete geçti! CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel CHP'den istifa ettiklerini açıkladı. Öte yanda geçtiğimiz hafta CHP’de istifaların ardından 3 eski milletvekili eski genel başkanları ziyaret etti. CHP cephesindeki gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Ahmet Türkeş aktardı.Türkeş, ''Son olarak CHP eski başkanlarından Murat Karayalçın, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaoğlu’nun da 3 vekille görüşürüm dediği öğrenildi.'' ifadelerini kullandı.
7.02.2021 Siyaset
Muharrem İnce'den flaş karar! CHP'den istifa ediyor
Muharrem İnce'den flaş karar! CHP'den istifa ediyor CHP'de 'Memleket Hareketi' adı altında muhalefet hareketi başlatan Muharrem İnce, yarın bir basın toplantısıyla CHP'den "istifa" kararını açıklayacak. İnce, saat 13.30'da Ankara'da ofisinin önünde açık havada basın toplantısı düzenleyecek.
7.02.2021 Siyaset
CHP'de deprem! Üç Milletvekili CHP'den istifa etti
CHP'de deprem! Üç Milletvekili CHP'den istifa etti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP'den istifa etti.
29.01.2021 Siyaset
CHP'li Özel: Arkadaşlarımızı kaybetmek istemeyiz
CHP'li Özel: Arkadaşlarımızı kaybetmek istemeyiz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin, "An itibari ile partiden bir kopuş bir ayrılma yoktur. Grubumuzun mensubu arkadaşlarımızı kaybetmek, yitirmek istemeyiz" dedi.
27.01.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu'dan İnce mesaisi 3 vekil ile görüştü
Kılıçdaroğlu'dan İnce mesaisi 3 vekil ile görüştü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiden ayrılarak Muharrem İnce'nin kuracağı partide yer alacağı öne sürülen 3 vekil ile görüştü.
26.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Görüş adımı! O isimle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Görüş adımı! O isimle görüştü Cumhurbaşkanını belirlemek için yapılacak olan 2023 seçimlerine 2 yıl kala siyasi partiler yeni adımlarını atmaya başladı. Konuyla ilgili bir hamle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Görüş içerisinde ciddi bir saygınlığı olan Doç. Dr. Nedim Urhan, görüşme gerçekleştirdi.
21.01.2021 Siyaset
İnce ile ilgili flaş iddia! İstifa edip...
İnce ile ilgili flaş iddia! İstifa edip... Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin parti için ciddi düşündüğünü ve 1 Mart'ta partisinden istifa edeceğini iddia etti.
19.01.2021 Siyaset
CHP'den 10 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek iddiası! 3 ismi açıkladı...
CHP'den 10 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine geçecek iddiası! 3 ismi açıkladı... Memleket Hareketi başlatan ve partileşme yolunda ilerleyen Muahrrem İnce'nin partisine CHP'den 10 vekilin katılacağı öne sürüldü. İddiayı gündeme getiren A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programının şefi Emine Kavasoğlu katılacak üç vekilin de ismini verdi.
12.01.2021 Siyaset
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP yönetiminin militan bir anlayış içerisinde olduğunu belirterek, Onlardan değilseniz, onları desteklemiyorsanız belediye meclis üyesi yapmazlar sizi. Bu kafayla giderlerse partiyi baraja taktırırlar. Bundan da hiç kuşkum yok" dedi.
4.12.2020 Siyaset
CHP'de kılıçlar çekildi! CHP lideri kimi işaret etti?
CHP'de kılıçlar çekildi! CHP lideri kimi işaret etti? CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı televizyon programında Millet İttifakı’nın dağılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini iddia etmesi ortalığı karıştırdı. Kılıçlar çekildi. İnce "İsmi açıklasın" derken, CHP'den "İnce değil" açıklaması geldi. Gözler parti kurma hazırlığındaki Mustafa Sarıgül cephesine çevrildi.
6.11.2020 Siyaset
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı. Hastanede tedavi altına alınan İmamoğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi.
24.10.2020 Gündem
Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı
Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da, hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun'un (75) cenazesi, düzenlenen töreninin ardından Şanlıurfa'ya gönderildi.
20.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalova Milletvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalova milletvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.