Yair Netanyahu

Yair Netanyahu

Son dakika Yair Netanyahu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yair Netanyahu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yair Netanyahu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yair Netanyahu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yair netanyahu gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 yair netanyahu haberi bulunmuştur. Tüm yair netanyahu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinan Akçıl’dan Netanyahu'nun oğluna mesaj!
Sinan Akçıl’dan Netanyahu'nun oğluna mesaj! İsrail'in Gazze'de çocukların ölümüne neden olan hastane saldırısına gelen tepkiler giderek büyüyor. Bir tepki de ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan geldi.
21.10.2023 Magazin
Netanyahu'nun oğlu: Umarım ölecek yaşlılar sizin taraftan olur
Netanyahu'nun oğlu: Umarım ölecek yaşlılar sizin taraftan olur İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) rağmen Meretz Partisinin babasına karşı düzelediği gösteriye tepki olarak, "Umarım bu protesto nedeniyle ölecek yaşlı insanlar sadece sizin taraftan olur." dedi.
16.04.2020 Dünya
Facebook, Netanyahu'nun oğlunun hesabını askıya aldı
Facebook, Netanyahu'nun oğlunun hesabını askıya aldı Sosyal medya devi, Yair Netanyahu'nun Filistinlilerin Orta Doğu'dan sürülmesini isteyen mesajını sildi.
17.12.2018 Dünya
Oğlu da rüşvet çarkının içinde
Oğlu da rüşvet çarkının içinde İsrail polisi, Netanyahu’nun sorgulandığı rüşvet soruşturmasında, başbakanın eşi Sara’nın ardından oğlu Yair’i de şüpheliler arasına aldı
31.08.2018 Dünya
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti!
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti! Türkiye ve dünya İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamına tepki gösterirken İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu Türkiye'ye karşı küfür içerikli skandal bir paylaşım yaptı.
17.05.2018 Dünya
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde...
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde... İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlunun gittiği bir striptiz kulübünde hesabı arkadaşına ödetmek için babasının İsrail gazı konusunda arkadaşının babasına "kıyak geçtiğini" söylediği bir ses kaydı yayınlandı.
9.01.2018 Dünya
Yahudiler ayaklandı! Netanyahu'nun oğlu...
Yahudiler ayaklandı! Netanyahu'nun oğlu... İsrail, Başbakan Benyamin Netanyahu'nun oğlunun paylaştığı Yahudi karşıtı karikatürle çalkalanıyor. 26 yaşındaki Yair Netanyahu'ya ABD'de beyazların üstünlüğünü savunan aşırı sağcılardan 'övgü' gelirken, İsrailli siyasetçilerden eleştiri yağıyor.
11.09.2017 Dünya
Netanyahu’nun oğluna hediye sorgusu
Netanyahu’nun oğluna hediye sorgusu İş adamlarından pahalı hediyeler aldığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair de Avustralyalı milyarder James Packer’ın kendisine verdiği lüks hediyelerle ilgili sorgulandı
17.06.2021 Dünya
Netanyahu’dan ‘ilişki durumu’ açıklaması
Netanyahu’dan ‘ilişki durumu’ açıklaması Oğlunun bir yıldır ilişki yaşadığı iddia edilen kız arkadaşının, Yahudi olmaması nedeniyle ülkesinde eleştiri oklarının hedefi olan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, konuyla ilgili açıklama yaptı...
29.01.2014 Dünya
'İslam terörün dini'
'İslam terörün dini' İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta islama yönelik küçük düşürücü yorumlar yaptı
26.06.2011 Dünya
İslam'a hakaret etti!
İslam'a hakaret etti! Babasını geride bıraktı...
24.06.2011 Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde yüzlerce kişi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından hükümetin kurulmasını protesto etmek için sokağa çıktı.
24.12.2022 Dünya
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından hükümeti kurma görevini eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu'ya verdi.
13.11.2022 Dünya
İsrail'de seçim sonuçları belli oldu
İsrail'de seçim sonuçları belli oldu İsrail'deki sandık çıkış anketlerine göre eski Başbakan Netanyahu liderliğindeki sağ blok Mecliste hükümeti kurabilecek sandalye sayısına ulaştı.
1.11.2022 Dünya
Netanyahu hakkında şok eden iddia! 'ABD'ye İran sözü'
Netanyahu hakkında şok eden iddia! 'ABD'ye İran sözü' Eski İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Dışişleri Bakanı Yair Lapid'in ABD'ye İran'a karşı sürpriz adım atılmayacağı sözünü verdiği iddiasında bulundu.
21.06.2021 Dünya
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi!
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi! İsrail'de başbakan Netanyahu'nun önceki gün görevini resmen devretmesiyle birlikte oluşan İsrail ordusu dün gece Gazze'ye havadan saldırdı. Kısa süren umut dalgası sonrası yeni İsrail Başbakanı hakkındaki aramalar da arttı. Peki, Naftali Bennett kimdir?
16.06.2021 Gündem
İsrail'de 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi
İsrail'de 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi İsrail'de muhalif partilerin kurduğu koalisyon hükümetinin Mecliste güven oyu almasıyla 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi.
13.06.2021 Dünya
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok İsrail’de 12 yıldır başbakanlık koltuğunda oturan Binyamin Netanyahu’nun rakipleri koalisyon hükümetini kurmakta anlaştı
2.06.2021 Dünya
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok İsrail'de aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett, koalisyon hükümeti kurmak için Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı bloğa katılacağını duyurdu.
30.05.2021 Dünya
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba Son dakika haberine göre; İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Netanyahu'nun koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü, Yamina-Sağ’a partisi liderlerinden Ayelet Şaked’in gece yarısı basına sızdığı ses kaydında, ’Netanyahu ve eşi Sara ’iktidar şehvetinden gözleri dönmüş diktatör ve zorba’ olarak nitelendirildi.
5.05.2021 Dünya
Netanyahu'nun partisi seçimleri önde tamamladı
Netanyahu'nun partisi seçimleri önde tamamladı İsrail televizyonlarında yayınlanan sandık çıkış anketlerine göre, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun partisi Likud, 33 milletvekili çıkararak seçimde birinci oldu.
23.03.2021 Dünya
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar!
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar! İsrail'in Eilat şehrinde 16 yaşında bir kız çocuğunun toplu tecavüze uğradığı iddiası İsrail’de infiale yol açtı.
21.08.2020 Dünya
Corona virüse rağmen Netanyahu karşıtı gösteriler sürüyor
Corona virüse rağmen Netanyahu karşıtı gösteriler sürüyor İsrail'de, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınına karşın Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı gösteriler devam ediyor.
19.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yair Netanyahu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yair netanyahu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.