Yağmalama

Yağmalama

Son dakika yağmalama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağmalama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağmalama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmalama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmalama gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 yağmalama haberi bulunmuştur. Tüm yağmalama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı Tarihi eser kaçakçılarının akılalmaz oyunu ortaya çıktı! Define avcıları tarihi eser bulamayınca taklit eser üretmeye başladı. Konuya ilişkin detayları aktaran Uluslararası Strateji Kalkındırma Araştırma Derneği Genel Başkanı ve Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, tarihi eser kaçakçılığını vatana büyük bir ihanet olarak değerlendirdiğini söyledi.
2.08.2023 Yaşam
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık!
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık! Deprem felaketinin en ağır yaşandığı illerin başında gelen Hatay'da yakınlarını kaybeden Uğur Aslan, sosyal medyada yayınladığı mesajla gündem oldu. Ünlü oyuncu, afet bölgesindeki yağmalama iddiası ve kira artışına ateş püskürdü. Aslan, depremzedelere yönelik yardımlarla ilgili de önemli bir çağrıda bulundu.
23.02.2023 Magazin
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesinde son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesinde son durumu açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Gaziantep'te son durumu aktardı. Erdoğan, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 14 bin 14'e ulaştı. Yaralılarımızın sayısı ise 63 bin 794" dedi. Erdoğan, "Bazı yerlerde maalesef marketlere yağmalama çalışmaları oluyor. Bu yağmalamalara da OHAL ile devlet Parlamentodan yetkiyi alarak müdahale edecek" ifadelerini kullandı.
9.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklama yaptı. Fuat Oktay, "Doğal gaz ana iletim hatlarında sorunları çözmeye devam ediyoruz. 9 ana hattaki tüm arızaların bakımı tamamlandı. Tüm afet bölgesine kontrollü bir şekilde doğal gaz vermeye başlıyoruz. Refakatsiz çocuklar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımız bizim için kıymetlilerimiz." dedi.
8.02.2023 Gündem
Ankara'da firari FETÖ üyelerine operasyon; yöneticiler dahil 16 gözaltı
Ankara'da firari FETÖ üyelerine operasyon; yöneticiler dahil 16 gözaltı Ankara'da, polis ekiplerince firari FETÖ/PDY mensuplarına yönelik operasyonda, aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı.
17.01.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
Sedat Peker'e yönelik yeni operasyon: 15 kişi gözaltında
Sedat Peker'e yönelik yeni operasyon: 15 kişi gözaltında Suç örgütü lideri Sedat Peker'e yönelik operasyonda ele geçirilen bilgi ve deliler doğrultusunda 18 kişiye yönelik düzenlenen yeni operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.
12.07.2021 Gündem
ABD'nin Philadelphia kentinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi!
ABD'nin Philadelphia kentinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi! ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki Philadelphia şehrinde, 2 polisin, elinde bıçak bulunan siyahi Walter Wallace'i öldürmesi üzerine başlayan protestoların kontrol altına alınması için şehirde bu gece sokağa çıkma yasağı uygulanacağı bildirildi.
28.10.2020 Dünya
New York darmadağın! Yüzlerce kişi gözaltına alındı
New York darmadağın! Yüzlerce kişi gözaltına alındı New York Polis Departmanı (NYPD), dün gece kentte yapılan yağmalamalar sırasında 700'e yakın kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
2.06.2020 Dünya
Tartışma yaratan taht savaşı! 100 bin TL’ye satıldı
Tartışma yaratan taht savaşı! 100 bin TL’ye satıldı İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nda satışa çıkarılan eserler arasında Sultan II. Abdülhamid dönemine ait olduğu iddia edilen taht da yer aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğretim görevlisi, antikacı Nilgün Şensoy, koleksiyonunda yer alan tahtı yurt dışına çıkarılmaması şartıyla 100 bin TL’ye sattı.
27.02.2020 Gündem
Şili'de acil durum ilan edildi! Ordu sokağa indi, çok sayıda ölü var...
Şili'de acil durum ilan edildi! Ordu sokağa indi, çok sayıda ölü var... Şili'de şiddet olaylarına dönüşen ve önceki gün "acil durum" ile sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine neden olan zam karşıtı protestolarda ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.
21.10.2019 Dünya
Diri diri toprağa gömmüşler! İşte terör örgütünün korkunç faaliyetleri...
Diri diri toprağa gömmüşler! İşte terör örgütünün korkunç faaliyetleri... Suriyeli bir araştırma merkezi, YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyinde Arap, Türkmen ve Ezidilere yönelik insan hakları ihlallerini raporladı.
19.10.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den 'otel buluşması' çıkışı: İyi niyetle izah edilemez
MHP lideri Bahçeli'den 'otel buluşması' çıkışı: İyi niyetle izah edilemez MHP Genel Başkanı Bahçeli,"16 Haziran öncesinde, CHP adayı ile sözde gazetecinin otel buluşması kesinlikle iyi niyetle izah edilemeyecektir" dedi.
20.06.2019 Siyaset
Otobüs ile TIR çarpıştı, bölge sakinleri TIR’ı yağmaladı
Otobüs ile TIR çarpıştı, bölge sakinleri TIR’ı yağmaladı Brezilya’da EC Bahia spor kulübünün U-15 takımını taşıyan tur otobüsü ile elektronik eşya taşıyan bir TIR kafa kafaya çarpıştı.
7.05.2019 Dünya
Son dakika... Durum çok kötü! Yağma başladı
Son dakika... Durum çok kötü! Yağma başladı Endonezya’nın Sulawesi Adası’nda meydana gelen deprem ve ardından oluşan tsunamide hayatını kaybedenlerin sayısı bin 234'e çıktı. Deprem bölgesinde 61 bin 867 kişi geçici barınaklarda tutuluyor . Bölgeye kara yoluyla ulaştırılmaya çalışılan yardımlar yağmalanıyor. Afetten etkilenen Donggala ve Palu'da yakıt sıkıntısı çekilirken, benzini biten yardım konvoyları yolda mahsur kaldı
2.10.2018 Dünya
Son dakika! BM'den çarpıcı göç raporu
Son dakika! BM'den çarpıcı göç raporu Birleşmiş Milletler, 2011'den bu yana iç savaşın devam ettiği Suriye'de bu sene şimdiye dek görülmemiş düzeyde yerinden edilmeler yaşandığını açıkladı.
12.09.2018 Dünya
Güney Afrika'da yabancı iş adamlarının dükkanları yağmalandı
Güney Afrika'da yabancı iş adamlarının dükkanları yağmalandı Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde bazı yabancı uyruklu iş adamlarının dükkanlarının yağmalanması sırasında çıkan olaylarda 2 kişi öldü.
30.08.2018 Dünya
Darbecilerin cephaneliği yağmalama görüntüleri ortaya çıktı
Darbecilerin cephaneliği yağmalama görüntüleri ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında cuntanın komuta merkezlerinden biri olan Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe Karargahı'nda, darbecilerin cephaneliğin kapısını kırarak sivillere ve polise karşı kullanılmak üzere silah ve mühimmat dağıttıkları anların görüntüleri ortaya çıktı.
21.06.2018 Gündem
YPG/PKK, köylülerin ev ve arazilerini yakıyor!
YPG/PKK, köylülerin ev ve arazilerini yakıyor! Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyinde işgal ettiği Tel Rıfat ve çevresindeki köylerden göç ettirdiği bazı sivillerin evlerini yağmalayıp yakıyor.
9.06.2018 Dünya
'ABD rahatsız, çünkü YPG'den...'
'ABD rahatsız, çünkü YPG'den...' Afrin'deki sivillerin Zeytin Dalı Harekâtı'ndan çok memnun olduğunu vurgulayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "ABD rahatsız, çünkü YPG'den medet umuyor" dedi.
20.03.2018 Dünya
PYD/PKK yandaşları, Esad'ın Halep yağmasını Afrin gibi gösterdi
PYD/PKK yandaşları, Esad'ın Halep yağmasını Afrin gibi gösterdi Terör örgütü PYD/PKK'ya ait hesaplar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için bu sefer de Esad rejiminin yağmaladığı Halep'i, Afrin gibi göstermeye çalıştı.
5.02.2018 Gündem
Venezuela’da marketler  kuşatma altında
Venezuela’da marketler kuşatma altında Venezuela’da iktidarın temel besin fiyatlarında indirim kararı almasının ardındaa marketlere hücum eden halkı kontrol altına almak için ordu devreye girdi
8.01.2018 Dünya
Ankara'da aranan 59 kişi yakalandı
Ankara'da aranan 59 kişi yakalandı Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde aranan kişilere yönelik yaptığı operasyonlarda 59 kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yağmalama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmalama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.