Yağ Yakma

Yağ Yakma

Son dakika yağ yakma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağ yakma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağ yakma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağ Yakma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağ yakma gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 yağ yakma haberi bulunmuştur. Tüm yağ yakma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şişman değil susuzsunuz!  En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın!
Şişman değil susuzsunuz! En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın! Su hayattır, su yaşam iksiridir. Nefes almak kadar önemlidir. Ancak su içerek yaşama devam edebiliriz. Fakat aslında en basit yağ yakma yöntemi de su içerek gerçekleşir. Fereydoon Batmanghelidj, şişmanlığın aslında susuz kalmakla ilgisi olduğunu ortaya koydu. Bel çevresini eriyip bitiren su içme formülü haberimizde.
8.01.2024 Yaşam
Tarhana Çorbası Kaç Kalori? Tarhana Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Tarhana Çorbası Kaç Kalori? Tarhana Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi... Tarhana çorbası özellikle kış aylarında sevilerek tüketilen bir çorba türüdür. Tarhana çorbasının bit kasesinde toplam 121 kalori bulunur.
21.12.2023 Sağlık
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
Kahve iştah bastırıyor, vücut ağırlığını azaltıyor
Kahve iştah bastırıyor, vücut ağırlığını azaltıyor Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Doç. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, vücut ağırlığını azalttığı için kahve tüketimi ve kahveye olan ilginin daha çok arttığını söyledi.
8.07.2022 Sağlık
Kan şekerini dengede tutuyor, yağları hızlı yakıyor! İşte mükemmel diyetin tüyoları...
Kan şekerini dengede tutuyor, yağları hızlı yakıyor! İşte mükemmel diyetin tüyoları... Sanılanın aksine az yemenin zayıflatmadığını aktaran Çetintaş, "Aksine vücudun işleyişi için gerekli enerjiyi almamak metabolik hızı yavaşlatır" dedi ve yağ yakmak için dikkat edilmesi gerekenleri anlattı
14.05.2022 Sağlık
Göbek yağlarını eritmek için 5 öneri!
Göbek yağlarını eritmek için 5 öneri! Genetik, yaşam tarzı ve beslenme hataları, vücuttaki aşırı yağıın nerede depoladığını belirler. Bazı kişilerde yağ kaybının en son gerçekleştiği bölge üst karın bölgesidir. Bu bölgeden yağ kaybetmek zor olsa da, göbekteki yağdan birkaç adımda kurtulmak mümkün. Birçok sağlık sorununa neden olan göbek yağlanması ile ilgili bilgi veren Diyetisyen Betül Merd, göbek eritme yöntemlerini anlattı.
21.03.2022 Sağlık
Ramazan ayında yağ yakmak için nasıl beslenme uygulanmalı? İftar ve sahurda yenilecek yemekler ve tavsiyeler
Ramazan ayında yağ yakmak için nasıl beslenme uygulanmalı? İftar ve sahurda yenilecek yemekler ve tavsiyeler Ramazan ayının gelmesiyle beslenme alışkanlıkları da değişime uğruyor. Özellikle oruç tutarken iftarda ve sahurda bazı besinlerin daha çok tercih edilmesi öneriliyor. Hem oruç tutarken çok zorlanmamak hem de dengeli beslenmek için ramazanda beslenme alışkanlıklarına dikkat edilmeli. Peki, Ramazan ayında yağ yakmak için nasıl beslenme uygulanmalı? İftar ve sahurda yenilecek yemekler ve tavsiyeler
1.04.2022 Ramazan
Protein diyeti nedir, nasıl yapılır? Protein diyet listesi...
Protein diyeti nedir, nasıl yapılır? Protein diyet listesi... Günlük beslenme içerisinde protein bakımından zengin yağ ve karbonhidrat içermeyen beslenme şekline protein diyeti adı veriliyor. Protein diyeti kısa sürede kilo vermeyi amaçladığı gibi aynı zamanda fit olmayı da sağlar. Peki, Protein diyeti nedir ve nasıl yapılır? Protein diyeti listesi nasıl yapılır? Protein diyetinde hangi besinler bulunur? İşte protein diyet listesi...
12.01.2022 Sağlık
Harekete geçildi! Aşırı hava kirliliğinin kaynağı araştırılıyor
Harekete geçildi! Aşırı hava kirliliğinin kaynağı araştırılıyor Düzce'de, geçen hafta standardın çok üstüne çıkan hava kirliliğinin önüne geçmek için tedbirler alınmaya başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen mobil hava kalitesi ölçüm aracı 4 noktada ölçüm yapacak. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, hava kirliliğinin kaynağını tespit edip tedbirler alacaklarını, vatandaşları doğal gaz kullanımına teşvik edeceklerini belirterek, lastik ve yağ yakanları ise uyararak, ceza yazılacağını açıkladı.
12.12.2020 Gündem
Mahkemeden yağ yakan lüks otomobile "gizli ayıplı" kararı
Mahkemeden yağ yakan lüks otomobile "gizli ayıplı" kararı Bakırköy 1. Tüketici Mahkemesi, 3 yıl önce 1 milyon 268 bin 743 liraya satın aldığı otomobilinin yağ yakma ve klima sorunu nedeniyle sürekli arıza yaptığını ifade ederek "ayıplı mal" davası açan vatandaşın otomobilinin ayıpsız misli ile değiştirilmesine karar verdi.
9.07.2020 Gündem
Bozulan uyku düzeni ciddi sorunlara yol açabilir
Bozulan uyku düzeni ciddi sorunlara yol açabilir Fitoterapi ve Sağlıklı Yaşam Uzmanı Dr. Buğra Buyrukçu, “Gece yatmıyor, sabah kalkmıyoruz. Sıradan gibi gözüken bu değişim aslında vücudumuzda önemli sağlık sorunlarına yol açabilir” dedi.
21.05.2020 Sağlık
Vücut tipine göre kilo vermenin ipuçları!
Vücut tipine göre kilo vermenin ipuçları! Sağlıklı ve etkin kilo vermede vücut tipi önemli... Vücut tipinin özelliklerine göre diyet programı uygulayanlar daha hızlı sonuca ulaşıyor. Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Y. Birol Saygı, “Vücut tipinin sadece görsel sonuçları olmayıp, kişinin yiyeceklere nasıl tepki verdiğini de etkiliyor. Bu nedenle kilo vermek ve sağlık hedeflerine etkili bir şekilde ulaşmak isteyenlerin vücut tiplerine göre diyet programı belirlemeleri gerekiyor. Örneğin, yağlanmanın göbek bölgesinde yoğunlaştığı elma tipi vücuda sahip olanlar için düşük glisemik diyet daha yararlı” diye konuşuyor.
24.02.2020 Sağlık
Kadınlar 25 dakikada 4 santimetre inceldi
Kadınlar 25 dakikada 4 santimetre inceldi Adana’da fazla kilolarından şikayetçi olan kadınlar kentte ilki düzenlenen Estetik, Güzellik, Kozmetik, Spor, Egzersiz, Diyet Fuarı’nda bir firmanın yeni geliştirdiği yağ yakma cihazında 25 dakikada 4 santimetre incelmenin mutluluğunu yaşadı.
17.11.2019 Sağlık
Performans uğruna "ölümü hiçe sayıyorlar"
Performans uğruna "ölümü hiçe sayıyorlar" Rus araştırmacıların spor salonuna düzenli giden erkekler üzerinde yaptıkları araştırma, vücut geliştirmek ve yağ yakmak uğruna kalıcı zararlara neden olan performans artırıcı ürünleri tüketmekten vazgeçmediğini ortaya koydu.
20.08.2019 Sağlık
"Oruç ve egzersiz birlikte yürütülebilir"
"Oruç ve egzersiz birlikte yürütülebilir" Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Sporcu Sağlığı Çalışmaları ve Atletik Performans Merkezi Müdürü Prof. Dr. Osman Tuğrul Eren, oruç ve egzersizin birkaç ipucuyla birlikte yürütülebileceğini belirterek, yüksek performans isteyen sporların, alışık sporcularda uzman kontrolünde, iftar ve sahur arasında uygun diyet ile yapılabileceğini bildirdi.
8.05.2019 Ramazan
Ofis çalışanlarına beslenme önerileri
Ofis çalışanlarına beslenme önerileri Ofislerde sağlıklı beslenmek, hareketsiz bir ofis yaşantısı içinde kilomuzu korumak oldukça zor. Peki zamanının büyük çoğunluğunu bir bilgisayarın önünde oturarak geçiren ofis çalışanları nasıl beslenmeli, nelere dikkat etmeli?
13.03.2019 Sağlık
Obezite çocuklukta başlıyor!
Obezite çocuklukta başlıyor! Kötü beslenme ve hareketsiz yaşam dışında insanı obeziteye götüren birçok faktör olduğunu belirten Obezite Cerrahı Op. Dr. Tufan Ergenç, çocukluk kilosuna vurgu yaptı, genetik faktörler, doğum, alışkanlıklar, ilaçlar, tıbbi koşullar, güçlü açlık hormonu, leptin direnci, kötü beslenme eğitimi, bağımlılık yapan gıdalar ve çevre gibi etkenlerin obezite riskini artırdığını söyledi.
8.11.2018 Sağlık
Hangi egzersiz ne işe yarıyor?
Hangi egzersiz ne işe yarıyor? Yürümek, koşmak, yüzmek, bisiklet, merdiven çıkma gibi kardiyo egzersizleri yağ yakımını yüzde 40 ile 60 arasında artırıyor, ancak bu olumlu etkilerinin yanında kardiyo egzersizlerinin fazlası da zarar.
15.06.2018 Arşiv
Her gün bakımda
Her gün bakımda DENİZ Seki, zayıflamak için bütün imkanlarını seferber etti.
31.05.2018 Magazin
Tempolu yürürken sakız çiğneyin!
Tempolu yürürken sakız çiğneyin! Japonya’da yapılan yeni bir araştırmaya göre, tempolu yürüyüş esnasında sakız çiğnemek kilo verdiriyor.
26.05.2018 Sağlık
Üç farklı vücut tipi için
Üç farklı vücut tipi için Sahip olduğunuz vücut tipi fitness ve vücut geliştirme sporlarında büyük önem taşıyor.
20.04.2018 Arşiv
İstanbul'da sahte vücut geliştirme ilacı operasyonu
İstanbul'da sahte vücut geliştirme ilacı operasyonu TUZLA'daki bir plazada 2 daire kiralayan şüpheliler, dairelerden birini imalathaneye çevirdi, diğerini ise depo olarak kullanıyordu. Polisin plazaya yaptığı baskında, 4 kişi yakalandı.
27.10.2016 Yaşam
Metebolizmaı hızlandırmanın püf noktaları!
Metebolizmaı hızlandırmanın püf noktaları! Ramazan ayında uzun süreli açlık, zengin iftar sofraları, ağır sahur menüleri derken hem uyku düzeni hem de beslenme alışkanlıkları normalin dışına çıkıyor.
8.07.2016 Sağlık
Diyet listenize çiğ köfteyi de ekleyin
Diyet listenize çiğ köfteyi de ekleyin MANİSA Sekizeylül Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Buse Telli, etsiz çiğköftenin baharatları nedeniyle zayıflamak is teyenler için iyi bir tercih olduğunu söyledi...
4.04.2016 Sağlık
Tülin Şahin’den yaza fit girme tüyoları
Tülin Şahin’den yaza fit girme tüyoları Hep zaman güzel, sağlıklı, bakımlı ve daima fit! Top model Tülin Şahin’den bahar gelirken bütün güzellik tüyolarını topladık. Evet biliyoruz ki spor vazgeçilmezi, sağlıklı besleniyor. Peki ama bu işler bu kadar kolay mı?
26.03.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Yağ Yakma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağ yakma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.