Yabancı Dizi

Yabancı Dizi

Son dakika yabancı dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yabancı dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yabancı dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yabancı Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yabancı dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.127 yabancı dizi haberi bulunmuştur. Tüm yabancı dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne? Füsun Günuğur öldü mü, neden? Unutma Beni oyuncusu sevilen isim Füsun Günuğur hayatını kaybetti. Peki, Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
27.08.2022 Magazin
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor?
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor? Arka Sokaklar Rıza Baba diziden ayrılıyor mu, Rıza Baba öldü mü? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza baba karakteri vurulma sahnesi akıllara Rıza baba ölüyor mu, sorularını getirdi. Söz konusu sahne sonrası Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu, neden gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
14.01.2022 Magazin
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var Geçtiğimiz ay annesi, babası ve ablasıyla birlikte koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül, 10 gün hastanede kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.
24.04.2021 Magazin
Güneşlenirken kitap okudu!
Güneşlenirken kitap okudu! Aslı Turanlı, arkadaşlarıyla gittiği Bozburun’da güneşlenirken okuduğu Almanca kitaplarla dikkat çekti.
14.08.2020 Magazin
Kaan’dan yabancı dizi sürprizi
Kaan’dan yabancı dizi sürprizi En son ‘Kara Sevda’ adlı diziyle seyirci karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu dünyaya açıldı.
1.09.2018 Magazin
Sinemaya borcumu ödemek istedim
Sinemaya borcumu ödemek istedim Yönetmen, film ve TV programı yapımcısı, şov merkezleri işletmecisi... Türk Sineması’nın duayen ismi Türker İnanoğlu, iki ciltlik “Başlangıcından Bugüne Afişlerle Türk Sineması” kitabıyla sinemaya olan borcunu ödediğini söylüyor.
17.02.2018 Arşiv
Oyunculuk bir fark yaratma sanatı
Oyunculuk bir fark yaratma sanatı Birçok dizi ve sinema filminden tanıdığımız Ceren Benderlioğlu, iyi bir oyuncu olmak için eğitim şart olduğunu belirterek, “Kağıt üzerinde yazılan duygular ve kelimeler sadece anahtar, o anahtarla doğru kapıyı açmak için iyi bir eğitim almak önemli” diyor.
12.01.2018 Arşiv
Osmanlı dizisi izliyor Facebook’a bağlanıyoruz
Osmanlı dizisi izliyor Facebook’a bağlanıyoruz İstanbul Ekonomi Araştırma yıl boyunca her ay sahaya inerek Türkiye Monitörü araştırması yapıyor. Şirketin Genel Müdürü Can Selçuki anket analizleriyle 2017 yılını değerlendirdi.
9.12.2017 Arşiv
Üç kuşak bir arada
Üç kuşak bir arada Oyuncu Beren Saat, önceki akşam annesi ve anneannesiyle Kuruçeşme’deki Aşşk Kafe’de yemek yedi.
15.04.2017 Magazin
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok!
Grinin Elli Tonu'nda bile bu sahneler yok! Özge Özpirinççi'nin internet üzerinden yayınlanan Fİ dizisindeki cesur sahneleri olay oldu.
8.04.2017 Magazin
Bu yıla damga vuracak yabancı diziler
Bu yıla damga vuracak yabancı diziler Yabancı dizi meraklıları için bu yıl birbirinden dikkat çekici yeni yapımlar ekrana gelecek. İşte yeni yılda izleyicilerin beğenisini toplaması beklenen yeni TV dizileri...
8.01.2017 Magazin
18'inde çok cesur pozlar!
18'inde çok cesur pozlar! Onu bol ödüllü Modern Family dizisinin "çocuk yıldızı" olarak tanımıştık...
15.11.2016 Magazin
‘İkimiz de çok evciyiz’
‘İkimiz de çok evciyiz’ Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin ile “Çok evci” olduklarını belirterek, “Bol bol evde yabancı dizi izliyoruz” dedi
31.10.2016 Magazin
Artık anı yaşıyorum
Artık anı yaşıyorum Uzun süre yoğun bakımda kalan ve 1,5 ay önce hastaneden çıkan Harun Kolçak'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Ölümden dönen sanatçı "Hayattan daha çok zevk almaya bakıyorum. Artık anı yaşıyorum. Hayatı daha çok seviyorum" diyor
29.10.2016 Arşiv
Game Of Thorones 7. sezonu ne zaman başlayacak?
Game Of Thorones 7. sezonu ne zaman başlayacak? Dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game Of Thorones yayınlanan 6. sezonu ile izleyenleri kasıp kavurdu. Türkiyede'de en çok izlenen yabancı dizilerden olan Game Of Thorones 7. sezonunun ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusu oldu. İşte Game Of Thorones dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar...
19.07.2016 Magazin
2015'te TV izleyicileri en çok neyi sevdi?
2015'te TV izleyicileri en çok neyi sevdi? N’oluyo tarafından hazırlanan, Ağustos – Aralık 2015 tarihlerini kapsayan hatırlatma trend raporuna göre listenin ilk 10 sırasında yerli diziler başı çekti...
29.01.2016 Televizyon
Game Of Thrones tanıtım videoları devam ediyor
Game Of Thrones tanıtım videoları devam ediyor Game Of Thrones'ta heyecan gittikçe artıyor. Yayıncı kuruluş HBO tüm dünyanın merakla beklediği 6. sezona ilişkin üç yeni tanıtım videosu yayınladı.
26.01.2016 Bilim ve Teknoloji
‘Kiraz Mevsimi’ ezdi geçti
‘Kiraz Mevsimi’ ezdi geçti ‘Televizyonun Sosyal Medyası’ olarak tanımlanan N’oluyo platformunda 2015 yılının ‘En İyileri’ anketi yapıldı. 3,4 milyon oy kullanılan ankette, ‘Yılın En İyi Yerli Dizisi’ seçilen ‘Kiraz Mevsimi’ sonuçlara damga vurdu.
12.01.2016 Magazin
CNBC-e bugün kapanıyor
CNBC-e bugün kapanıyor CNBC-e kanalı, bu gece itibariyle yayın hayatına son verecek
5.11.2015 Televizyon
Apple, CEO'su Tim Cook'un güvenliği için mini bir servet harcıyor
Apple, CEO'su Tim Cook'un güvenliği için mini bir servet harcıyor Tim Cook'un sadece güvenlik masrafları yılda 700 bin doları buluyor.
10.08.2015 Bilim ve Teknoloji
Makyajsız fotoğrafı sosyal medyayı salladı
Makyajsız fotoğrafı sosyal medyayı salladı Kariyerindeki yükselişini sürdüren Büyüküstün'ün makyajsız fotoğrafı 3 saatte dünyanın dört bir yanından 10 bin beğeni aldı.
20.11.2014 Magazin
Pembe dizileri ana vatanında solladı
Pembe dizileri ana vatanında solladı Arap ve Balkan ülkelerinden sonra Şili’de de yayınlanmaya başlayan 2006 yapımı Türk dizisi Binbir Gece, reyting rekorları kırıyor...
16.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yabancı dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.