Mehmet Günsur

Mehmet Günsur

Son dakika Mehmet Günsur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Günsur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Günsur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Günsur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet günsur gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 mehmet günsur haberi bulunmuştur. Tüm mehmet günsur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Ali Rıza Efendi neden öldü? Ali Rıza Efendi kaç yaşında öldü?
Ali Rıza Efendi neden öldü? Ali Rıza Efendi kaç yaşında öldü? Atatürk filmiyle birlikte Ali Rıza Efendi'nin hayatı da merak konusu oldu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Mehmet Günsur, Esra Bilgiç'in yer aldığı Atatürk filminde Ali Rıza Efendi'yi Mehmet Günsur canlandırdı. Peki tarihte Ali Rıza Efendi neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Atiye'nin dizi setinde hayatını kaybetmişti! 6 yıl hapsi istendi
Atiye'nin dizi setinde hayatını kaybetmişti! 6 yıl hapsi istendi 'Atiye' dizinin setinde, boya yapmak için çıktığı merdivenden düşerek yaşamını yitiren set çalışanı Hasan Karatay'ın hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı.
5.04.2023 Magazin
Mehmet Günsür'ün acı günü!
Mehmet Günsür'ün acı günü! Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, annesi Sibel Günsür’ü kaybetti.
3.02.2023 Magazin
Aslı Enver'in yeni dizisindeki partneri belli oldu!
Aslı Enver'in yeni dizisindeki partneri belli oldu! İstanbullu Gelin'in ardından son olarak Babil dizisinde başrol oynayan Aslı Enver'in yeni projesi belli oldu. Disney Plus'ta yayınlanacak olan Arayış isimli dizide başrol oynayacak olan Aslı Enver'in dizideki rol arkadaşı ise Mehmet Günsür oldu.
15.07.2022 Magazin
Mehmet Günsür ile kızı Cloe Günsür aynı dizide!
Mehmet Günsür ile kızı Cloe Günsür aynı dizide! Oyuncu Mehmet Günsür kızı Cloe ile aynı dizide buluştu. İtalya'da yayınlanan dizi 5 milyon izlendi!
16.02.2022 Magazin
Atiye dizisi ile ilgili flaş karar! Reddedildi
Atiye dizisi ile ilgili flaş karar! Reddedildi Yazar Yonca Eldener'in "Yedi Uyananlar" romanının dijital bir platformda yayınlanan "Atiye" dizisinde izinsiz olarak kullanıldığı iddiasıyla OG Prodüksiyon Medya Şirketi'ne açtığı 92 bin liralık tazminat davasında tedbir talebi reddedildi.
4.05.2021 Magazin
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi?
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi? Batuhan Karacakaya Survivor’a mı katılacak? 'Issız Adam' Cemal Hünal’ın 'Survivor 2021'de mücadele edeceğinin açıklanmasının ardından, oyuncu Öykü Çelik dışında 'Survivor 2021'de mücadele edecek bir diğer ismin ise Aşk-ı Memnu’da Bülent’i canlandıran Batuhan Karacakaya olduğu iddia ediliyor. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Atiye 3. sezon ne zaman? Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte Atiye 3. sezon son durum!
Atiye 3. sezon ne zaman? Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte Atiye 3. sezon son durum! Atiye 3. sezonu için bekleyiş devam ediyor. Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, ve Melisa Şenolsun'un kadrosunda yer aldığı Atiye dizisinin üçüncü sezonu için nefesler tutuldu. Peki, Atiye 3. sezon ne zaman? Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte Atiye 3. sezon son durum!
19.10.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Melisa Şenolsun zirvede
Melisa Şenolsun zirvede Son dönemde oynadığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren Melisa Şenolsun, IMBD’nin ‘Star Metre Türkiye’ listesinde birinci sıraya yükseldi.
20.01.2020 Magazin
Yeni yılın ilk sinema mücadelesi başlıyor
Yeni yılın ilk sinema mücadelesi başlıyor "Eltilerin Savaşı" ve "Aşk Tesadüfleri Sever 2" yakında vizyona giriyor. İki iddialı film gişede büyük bir çekişmeye sahne olacak.
3.01.2020 Televizyon
Atiye 2. Sezon ne zaman? | Atiye 2. Sezon olacak mı?
Atiye 2. Sezon ne zaman? | Atiye 2. Sezon olacak mı? Atiye 2. Sezon ne zaman? Atiye dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? sorusu, dizi severler tarafından merakla takip araştırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Netflix’te izleyici ile buluşan ve dizi severlerden tam not alan Atiye dizisinin 2. Sezon araştırmaları şimdiden başladı. Peki, Atiye 2. Sezon ne zaman? İşte Atiye dizisi hakkında merak edilen detaylar…
2.01.2020 Gündem
Atiye dizisi kaç bölüm olacak? | Atiye 2 sezon ne zaman?
Atiye dizisi kaç bölüm olacak? | Atiye 2 sezon ne zaman? Atiye dizisi kaç bölüm olacak? Atiye yeni bölüm ne zaman? Atiye 2 sezon ne zaman? sorusu, dizi severler tarafından merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta Netflix’te izleyici ile buluşan ve çok beğenilen Atiye dizisinin 2. Sezon araştırmaları şimdiden başladı. İşte Atiye dizisi hakkında merak edilen detaylar…
30.12.2019 Gündem
Atiye dizisinin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimlerdir? Beren'in sahneleri çok konuşulacak!
Atiye dizisinin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimlerdir? Beren'in sahneleri çok konuşulacak! Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ isimli romanından uyarlanan, başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisi yarın görücüye çıkıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Atiye dizisi hakkında çok fazla soru soruluyor. Peki, Netflix’in yeni dizisi Atiye’nin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimdir? İşte Atiye dizisiyle ilgili en çok merak edilenlerin yanıtları…
27.12.2019 Gündem
Mehmet Günsür'den şaşırtan itiraf
Mehmet Günsür'den şaşırtan itiraf Son olarak Netflix'in 'Atiye' dizisinde oynayan Mehmet Günsür, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. İbrahim Selim'in sorularına samimiyetle cevap veren Günsür, çarpıcı bir açıklama yaptı.
20.12.2019 Magazin
Mehmet Günsür'e Asya’dan iki ödül
Mehmet Günsür'e Asya’dan iki ödül Oyuncu Mehmet Günsür, hem başrolünü üstlendiği hem de hikâyesini eşi Katerina Mongio, Kaan Yüceil ve Tolga H. Yüceil’le birlikte yazdığı bağımsız web dizisi 'Kanaga' ile ödül aldı.
16.12.2019 Magazin
Atiye hangi kanalda yayınlanacak? Atiye dizisinin konusu nedir?
Atiye hangi kanalda yayınlanacak? Atiye dizisinin konusu nedir? Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ isimli romanından uyarlanan, başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisinin ilk bölüm özel gösterimi yapıldı. Özel gösterimin ardından, Atiye dizisinin kanalı, yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. İşte Atiye dizisiyle ilgili en çok merak edilenlerin yanıtları…
18.12.2019 Gündem
Beren Saat'in oynadığı Netflix'in Atiye dizisinden ilk kareler
Beren Saat'in oynadığı Netflix'in Atiye dizisinden ilk kareler Başrolünü Beren Saat ve Mehmet Günsür’un paylaştığı ‘Atiye’ dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
28.11.2019 Magazin
Netflix dizisi Atiye'den ilk fragman geldi
Netflix dizisi Atiye'den ilk fragman geldi İkinci orijinal Netflix Türkiye yapımı olan 'Atiye' dizisi ilk fragmanını yayınladı. YouTube hesabından fragmanı yayınlanan 'Atiye' 27 Aralık'ta yayınlanacak.
18.11.2019 Televizyon
Beren Saat'ten Atiye paylaşımı geldi
Beren Saat'ten Atiye paylaşımı geldi Son günlerde Kenan Doğulu'ya yazdığı doğum günü mesajı ile gündeme gelen Beren Saat'ten yeni dizisi Atiye ile ilgili bir paylaşım geldi. Saat çekimi biten dizinin setinden fotoğraflar paylaştı.
6.06.2019 Magazin
Atiye'de şoke eden ölüm
Atiye'de şoke eden ölüm Netflix dizisi ‘Atiye’nin çekimlerinde şoke eden bir ölüm yaşandı. Günlük ücretli olarak işe başlayan boyacı hayatını kaybetti
11.04.2019 Magazin
Düşme tehlikesi atlattı!
Düşme tehlikesi atlattı! Oyuncu Mehmet Günsür, önceki gece Asmalımescit’te bulunan Corridor isimli mekandaydı.
7.04.2019 Magazin
Beren Saat'in yeni dizisindeki partneri ortaya çıktı
Beren Saat'in yeni dizisindeki partneri ortaya çıktı Oyuncu Beren Saat'in, Netflix'te yayınlanacak yeni dizisindeki rol arkadaşı belli oldu.
22.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Günsur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet günsur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.