Gazete Vatan Logo
Magazin Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?

Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?

Füsun Günuğur öldü mü, neden? Unutma Beni oyuncusu sevilen isim Füsun Günuğur hayatını kaybetti. Peki, Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?

Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?

Unutma Beni dizisinin oyuncularından Füsun Günuğur, 70 yaşında vefat etti. Oyuncunun ölüm haberini Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından verildi. Peki, Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?

Füsun Günuğur neden öldü, hastalığı ne?

Usta sanatçının kesin ölüm nedeni ise bilinmiyor.

"Vefat haberinin büyük üzüntü ile öğrendik"

Oyuncunun ölüm haberi ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Mustafa Kurt tarafından duyuruldu.

Yapılan açıklamada "Türk Tiyatrosunun değerli ismi emekli sanatçılarımızdan Füsun Günuğur'un vefat haberini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini yer verildi.

Füsun Günuğur kimdir?

8 Nisan 1952 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Füsun Günuğur, 1975 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümü'nden mezun oldu. 1975 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'na katılmış ve o tarihten bu yana çeşitli oyunlarda rol aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanında, dizi oyunculuğu ve dublaj sanatçılığı işlerini de başarı ile yapan oyuncu, özellikle 1981 yılında TRT ekranlarında yayınlanan yabancı dizi Şahin Tepesi'nin başrol oyuncularından Laura Johnson'ın uzun yıllar seslendirmesini yaparak hafızalara kazındı. 2006 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Yokuşu isimli dizide oynayan Günuğur, Oyun Bitti ve Unutma Beni ile geniş hayran kitlesine ulaştı.

Haberin Devamı