Yabancı Damat

Yabancı Damat

Son dakika Yabancı Damat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yabancı Damat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yabancı Damat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yabancı Damat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yabancı damat gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 yabancı damat haberi bulunmuştur. Tüm yabancı damat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? Yasak Elma dizisine 5 yeni oyuncu katıldı. Dizinin 161. fragmanında Nehir Erdoğan’ın yer aldığı görüldü. Yabancı Damat dizisinde gönülleri fetheden Nehir Erdoğan uzun bir aranın ardından Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
2.01.2023 Televizyon
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti!
Akasya Durağı'nın Gülbin'i yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Akasya Durağı'nın oyuncuları son halleriyle gündeme geldi. Aslı Altaylar; Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Onur Şan ve Pelin Sönmez'in rol aldığı dizide canlandırdığı 'Gülibik' rolüyle hafızalara kazındı. Yabancı Damat, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Aslı Altaylar, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettirdi.
17.09.2022 Magazin
Özgür Çevik: O zamanlar çok gençtim, şimdi biraz daha olgunlaştım
Özgür Çevik: O zamanlar çok gençtim, şimdi biraz daha olgunlaştım 2004-2007 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yabancı Damat' adlı dizide canlandırdığı 'Niko' karakteriyle şöhreti yakalayan Özgür Çevik, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Yeni bir diziyle ekranlara dönen oyuncu, Etiler’de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ünlü isim, yeni projeleri hakkında konuştu.
7.05.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'ndan sevgili kriteri: “Yabancı damatta olsa…”
Aslı Bekiroğlu'ndan sevgili kriteri: “Yabancı damatta olsa…” Kubilay Aka ile adı anılan oyuncu Aslı Bekiroğlu, bir erkek arkadaşıyla objektiflere takıldı. Cesur kıyafetiyle dikkat çeken ünlü oyuncu, sevgili kriterini de açıkladı.
10.04.2022 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizinden ayrılıyor mu? Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?
Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizinden ayrılıyor mu? Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Yüsra Geyik diziden ayrılıyor mu? Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Arka Sokaklar'da 15 yıldan bu yana kadroda yer alan Onur Bay'ın ayrılmasının ardından Yüsra Geyik'in de projeye veda edeceği öğrenildi.
4.06.2021 Gündem
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Ayla Karaca hayatını kaybetti
Ayla Karaca hayatını kaybetti Usta sanatçı Ayla Karaca (87) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
21.03.2021 Magazin
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı!
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı! Kanal D ekranlarında tekrar bölümleriyle yeniden yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi hala ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin baş rollerini paylaştığı dizinin bugün saatinde yayınlanmaması üzerine, Aşk-ı Memnu dizisi neden yok? Aşkı Memnu kaldırıldı mı? Sorusu araştırılmaya başlandı. Aşkı Memnu saat kaçta? İşte Kanal D yayın akışı 22 Haziran 2020…
22.06.2020 Gündem
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle ekranda olacak. Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek. Peki, Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Onur Büyüktopçu hangi dizlerde oynadı? Çarkıfelek ne zaman başlıyor? İşte Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler...
16.05.2020 Gündem
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor.
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor. Sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Öl’ün Bizi Ayırana Denk” tiyatro oyunu izleyicileriyle buluşuyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
Onur Saylak kimdir, nerelidir? (Onur Saylak'ın biyografisi)
Onur Saylak kimdir, nerelidir? (Onur Saylak'ın biyografisi) Şahsiyet dizisinin yönetmeni Onur Saylak, Haluk Bilginer’in 47. Uluslararası Emmy Ödüllerin’de ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödülünü almasından sonra, hakkındaki araştırmalar da arttı. Türkiye onu, oyunculuğuyla tanısa da Onur Saylak Şahsiyet ve Deha filmlerinin yönetmenliğini de üstlendi. Son olarak Kuzgun dizisinde gördüğümüz Onur Saylak kimdir, nerelidir? İşte Onur Saylak hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
Billur Yazgan setlere dönüyor
Billur Yazgan setlere dönüyor Acemi Cadı, Papatyam, Yabancı Damat, Şöhret gibi dizilerde rol alan Billur Yazgan, uzun bir aradan sonra setlere dönüyor.
31.10.2018 Magazin
Yabancı damat İstanbul’da
Yabancı damat İstanbul’da Manken Özge Ulusoy, yeni sevgilisi İspanyol asıllı Joaquim Lundholm ile önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı.
24.09.2018 Magazin
Nefes Nefese ne zaman başlıyor? Nefes Nefese dizi konusu ve oyuncuları...
Nefes Nefese ne zaman başlıyor? Nefes Nefese dizi konusu ve oyuncuları... Nefes Nefese zaman başlıyor? Nefes Nefese dizi konusu ve oyuncular kimler? Sorularının yanıtları merakla araştırılmaya başlandı. Star TV'nin yeni dizisi Nefes Nefese için az bir zaman kaldı. İşte merak edilen tüm bilgiler...
25.07.2018 Gündem
Çalılıkların arasından bikinisiyle ortaya çıktı!
Çalılıkların arasından bikinisiyle ortaya çıktı! Bir süredir Paris'te yaşayan sempatik oyuncu Nehir Erdoğan, sosyal medya hesabından çalılıkların arasından bikinili poz verdi. Takipçileri oyuncunun pozuna "yazar burada ne anlatmak istemiş" diyerek espirili yorumlar yaptı.
21.07.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı 10 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranları renkli ve heyecanlı kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mandıra Filozofu” adlı yerli sinema filmi hayranlarını karşılıyor. Salı akşamını Kanal D ekranları karşısında geçirecekseniz bu yerli sinema filmini seyretmeyi düşünebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma 6 Temmuz Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20.00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Yarışma anında hem eğlenebilir hem de akşamınızı çok renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe 5 Temmuz Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Ekranları renkli ve eğlenceli kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranları renklendirecek. Ekranları karşısındaki tüm izleyenleri güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran bu program ile güzel bir akşama hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken çarşamba sabahınızın çok daha eğlenceli ve keyifli geçmesini sağlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile güzel anlar yaşayabileceksiniz. Yarışma programını seyrederken akşamınızın çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçtiğini göreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı 3 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın kaldığı yerden devam ediyor. Akşam herhangi bir planınız yoksa, bu sürükleyici dizi ile evinizi mükemmel bir ortama dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabah saaterinizin çok daha renkli ve keyif dolu geçmesini sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Yarışma programını izlerken hem kendinizle yarışabilir hem de birbirinden renkli konuklar eşliğinde eğlencenin keyfini sürdürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
28.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Damat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yabancı damat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.