Gazete Vatan Logo

Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi

Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle ekranda olacak. Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek. Peki, Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Onur Büyüktopçu hangi dizlerde oynadı? Çarkıfelek ne zaman başlıyor? İşte Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler...

Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi

Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek yeni sunucusu ve yeni oyunlarıyla Kanal D'de başlıyor. Çarkın başında artık Onur Büyüktopçu var. Peki, Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Onur Büyüktopçu hangi dizlerde oynadı? İşte Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler...

Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle bayram ekranında olacak. Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek. Klasikleşmiş etaplarına eklenen yeni oyunları, zengin çarşısı, nakit para ödülleri ve finaldeki büyük ödül arabasıyla ekrana gelecek programda, Emel Özkızıltaş yardımcı sunucu olarak yer alacak.

ÇARKIFELEK NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü izleyici ile buluşacak programın ilk bölümüne ünlü isimler katılacak. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Çarkıfelek, bayram neşesini doyasıya yaşatacak. Çarkıfelek 24 Mayıs Pazar saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

ONUR BÜYÜKTOPÇU'NUN BİYOGRAFİSİ

Onur Büyüktopçu kimdir?

Baba tarafından Çankırılı, anne tarafından ise göçmen olan Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluk ve gençlik yılları İzmir'de geçti. Dil ve tiyatro öğrenimi için Londra'ya giden Onur Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’e eğitim aldı. Onur Büyüktopçu'nun ilk oyunculuk deneyimi ise 2003 yılında ekranlara gelen gençlik dizisi Lise Defteri ile oldu. Lise defterinde Yusuf karekterini canlandırdı. Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol alan Onur Büyüktopçu, 2015-17 yılları arasında oynadığı Kiralık Aşk dizisiyle tanındı ve burada canlandırdığı Koray karakteriyle sevildi. TV8'de Yemekteyiz programını sundu.

Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu yapıyor.

ONUR BÜYÜKTOPÇU'NUN ROL ALDIĞI DİZİLER

Güz Gülleri

Kiralık Aşk

Yabancı Damat

Fırtınalı Aşk

Doktorlar

Tatlı Bela

Kavak Yelleri

Üç Tatlı Cadı

Hüzrmüüz Gelin

Haberin Devamı