Y.G.

Y.G.

Son dakika y.g. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan y.g. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını y.g. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Y.G.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan y.g. gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 y.g. haberi bulunmuştur. Tüm y.g. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okulda futbol maçı kanlı bitti
Okulda futbol maçı kanlı bitti ADANA’da 15 yaşındaki C...
8.04.2016 Yaşam
Swinger fantezisi yuva yıktı!
Swinger fantezisi yuva yıktı! İSTANBUL Aile Mahkemesi'ne başvuran 33 yaşındaki P...
2.04.2016 Yaşam
77 yaşındaki adamı evlenme vaadiyle dolandırdı
77 yaşındaki adamı evlenme vaadiyle dolandırdı AMASYA’dan evlenme vaadiyle Adana’ya gelen 77 yaşındaki Y...
23.06.2015 Yaşam
13 yaşındaki kuzenine defalarca tecavüz etti!
13 yaşındaki kuzenine defalarca tecavüz etti! Eskişehir’de üç ayrı tecavüz vukuatı bulunan sanık, 13 yaşındaki kuzenine defalarca tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan, tecavüzle ilgili üç rapora rağmen ‘hemen şikâyetçi olunmadığı’ gerekçesiyle kurtuldu...
25.12.2014 Yaşam
Son anda yakalandı!
Son anda yakalandı! Okuldan kız kardeşini kaçıracaktı!
12.11.2012 Yaşam
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y., saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.
8.02.2024 Gündem
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirdi.
28.12.2023 Gündem
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi Eskişehir’de kuyumcular tedavüle giren sınırlı sayıdaki madeni 5 liraların gramajına göre kullanımının daha avantajlı olduğunu belirterek ellerinde olduğu sürece vatandaşlara bu özel parayı sağladıklarını söyledi.
21.12.2023 Ekonomi
3 ilde 'torbacı'lara operasyon! Çok sayıda gözaltı var
3 ilde 'torbacı'lara operasyon! Çok sayıda gözaltı var Kars merkezli 3 ilde 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 5 şüpheli, gözaltına alındı.
16.11.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı Erzincan'da polisin düzenlediği operasyonda piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo 354 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem
Narkotik köpeği 'Termal' gizlenmiş uyuşturucuyu hemen buldu
Narkotik köpeği 'Termal' gizlenmiş uyuşturucuyu hemen buldu Kars’ta jandarmanın düzenlediği operasyonda narkotik köpeği 'Termal' ile yapılan aramada valizde ve yatağın içine gizlenmiş 2 kilo 69 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi, tutuklandı.
11.09.2023 Yaşam
Vivo V29 incelemesi
Vivo V29 incelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Advertorial
Avukatın bürosundan uyuşturucu fışkırdı! Polis baskın yaptı
Avukatın bürosundan uyuşturucu fışkırdı! Polis baskın yaptı Edirne'de polisin, bir avukatlık bürosunda yaptığı aramada uyuşturucu ele geçirildi. 6 kişi gözaltına alınırken, kaçtığı belirlenen avukat O.Y. aranıyor.
19.08.2023 Yaşam
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
Edirne’de 720 kilo ‘damiana çayı’ ele geçirildi
Edirne’de 720 kilo ‘damiana çayı’ ele geçirildi Edirne’de, polis tarafından durdurulan kamyonette gümrük kaçağı 720 kilo 350 gram ‘damiana çayı’ ele geçirildi.
4.08.2023 Gündem
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi İzmir’in Bayraklı ilçesinde polisin bir eve düzenlediği operasyonda 95 gram metamfetamin ve 416 sentetik hap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
22.06.2023 Gündem
Adana'da 'torbacı' operasyonunda 5 tutuklama
Adana'da 'torbacı' operasyonunda 5 tutuklama Adana'da 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, tutuklandı.
13.06.2023 Gündem
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti'
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti' Van’ın Erciş ilçesinden Diyarbakır’a gelerek, satın almak istediği otomobil için anlaştığı 1 milyon 150 bin TL’yi satıcı C.Y.’nin isteği üzerine, ilanda adı geçen H.A.’nın banka hesabına gönderen Müslim Çalış’ın başına gelmeyen kalmadı
5.05.2023 Yaşam
Bodrum'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı
Bodrum'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 'Tefecilik', 'Kaçakçılık' ve 'Silah bulundurma' suçlarına karışan organize suç örgütüne yönelik 14 farklı adresteki eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.
23.03.2023 Gündem
'Kökünü Kurutma’ operasyonu! Çok sayıda kişi tutuklandı
'Kökünü Kurutma’ operasyonu! Çok sayıda kişi tutuklandı Kahramanmaraş merkezli düzenlenen ‘Kökünü Kurutma’ operasyonunda 19 kişi tutuklandı.
4.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Y.G. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki y.g. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.