Whatsapp Web

Whatsapp Web

Son dakika WhatsApp Web haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp Web ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp Web haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Web

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp web gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 whatsapp web haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp web haberleri aşağıda listelenmiştir.
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp'ta bu sabah itibariyle erişim engeli yaşandı. Uygulamada mesajların gitmediği görülürken sorun hakkında sosyal medyada kullanıcılar sıklıkla Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor araması gerçekleştirdi. Şikayetler ve açıklamalar peş peşe gelirken uygulama saat 11:52 itibari ile kademeli olarak düzelmeye başladı. Peki, Whatsapp çöktü mü? Whatsapp’ta sorun mu var? Whatsapp mesajları neden gitmiyor? İşte Whatsapp'ta erişim sorununun nedeni…
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık... WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor. Resmen duyuruldu. Tüm kullanıcıları ilgilendiriyor. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Bu kapsamda sesli aramalardaki katılımcı sayısı artırıldı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp gruplarından kimseye çaktırmadan çıkmak mümkün olacak. İşte tüm yeni özellikler...
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp ücretli mi olacak? WhatsApp’a para ödenecek mi? WhatsApp’ta üyelik modeli nasıl olacak?
Whatsapp ücretli mi olacak? WhatsApp’a para ödenecek mi? WhatsApp’ta üyelik modeli nasıl olacak? WhatsApp üyelik modeline geçiyor. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulamasa Whatsapp yeni bir üyelik modeli üzerinde çalışıyor. Şirket altyapısını resmi olarak tanıttı. Peki, Whatsapp ücretli mi olacak? WhatsApp’a para ödenecek mi? WhatsApp’ta üyelik modeli nasıl olacak? İşte detaylar…
21.04.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, WhatsApp'ın ana şirketi Meta, WhatsApp'ın web sürümünün güvenliğini artırmak için Code Verify adımı attı. Code Verify, WhatsApp Web için yeni bir tarayıcı uzantısı olarak kullanıma sunuldu. İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone kullanıcıları için önemli bir özelliği bünyesine ekledi. İşte detaylar...
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yıllar sonra tablet uygulaması yazıyor
WhatsApp yıllar sonra tablet uygulaması yazıyor WhatsApp'ın tabletler için uygulama geliştirdiği ortaya çıktı. Android sürümü henüz ortada gözükmese de iOS kullanıcıları iPad'ler için geliştirilen uygulamanın beta versiyonunu kullanabilir.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Web'e yeni özellik! Önümüzdeki günlerde...
WhatsApp Web'e yeni özellik! Önümüzdeki günlerde... WhatsApp Web için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda popüler mesajlaşma uygulamasının masaüstü versiyonu yeni bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkabilir.
24.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Necati Şaşmaz hakkında karar verildi
Necati Şaşmaz hakkında karar verildi Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın 22 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyordu. Karar bugün belli oldu. Boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz'ın konuşmalarını habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Necati Şaşmaz tüm suçlamalardan ayrı ayrı beraat etti.
15.02.2021 Magazin
WhatsApp Web üzerinden görüntülü görüşme başlıyor
WhatsApp Web üzerinden görüntülü görüşme başlıyor Dünyanın önde gelen popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yeni bir özelliği hayata geçiriyor. WhatsApp Web üzerinden kullanıcılar görüntülü görüşme yapmaya başlıyor.
18.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Flaş karar! Aldatılan eşe ceza...
Flaş karar! Aldatılan eşe ceza... Yargıtay emsal niteliğinde bir karara imza attı. Tüm evli çiftleri yakından ilgilendiren kararda boşanma davası açtığı eşine ait yazışmaları izinsiz şekilde “whatsapp web” uygulamasından alıp mahkemeye sunan kocaya ceza verilmesi gerektiğine hükmetti.
17.11.2020 Gündem
WhatsApp e-ticarete açılıyor
WhatsApp e-ticarete açılıyor Dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uygulama içinde alışveriş yapmaya imkan kılacak bir güncelleme üzerinde çalışıyor.
23.10.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Web'e yeni özellik! Parmak iziyle girilecek
WhatsApp Web'e yeni özellik! Parmak iziyle girilecek Dünyada milyarlarca kişinin kullandığı WhatsApp, masaüstü sürümü için parmak iziyle giriş özelliğini test ediyor. Bu özellikle firma ekstra bir güvenlik önlemi oluşturmayı amaçlıyor.
18.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı?
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı? Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Facebook hesabı üstünden yaptığı paylaşımda, uzun zamandır test edilen ve daha önce Hindistan'da başlatılan, WhatsApp üstünden para gönderme devrinin Brezilya'da da başladığını duyurdu. Kullanıcılar WhatsApp üstünden para gönderip alabilecekken, WhatsApp üstünden satış da yapabilecek. Bu uygulamaların Hindistan ve Brezilya'da başlamasından sonra, dünya genelinde ne zaman yayınlanacağı merak edilen konular arasına girdi.
16.06.2020 Gündem
WhatsApp'ı kullanılamaz hale getiren mesaja dikkat!
WhatsApp'ı kullanılamaz hale getiren mesaja dikkat! Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta ortaya çıkan bir hata, gönderilen bir mesajın uygulamayı tamamen çökertmesine neden oluyor. Siber güvenlik yazılımı üreticisi Check Point, konuyla ilgili paylaştığı raporda WhatsApp'ın söz konusu açık nedeniyle kullanıcıları savunmasız bıtaktığına dikkat çekildi.
19.12.2019 Bilim ve Teknoloji
iPad için WhatsApp geliyor...
iPad için WhatsApp geliyor... Kullanımı hayli yaygınlaşan WhatsApp, artık çok daha büyük ekranlarda da kullanılabilecek. WhatsApp ekibi, iPad'ler için yeni bir sürüm hazırlığında.
10.04.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Web'e Resim içinde Resim özelliği geldi
WhatsApp Web'e Resim içinde Resim özelliği geldi Son aylarda WhatsApp, Web sürümü için yeni ve önemli bir güncelleme üzerinde çalışıyordu.
22.12.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Web için 5 ipucu!
WhatsApp Web için 5 ipucu! WhatsApp'ı bilgisayarınızda daha verimli kullanmanızı sağlayacak bilgiler derlendi. İşte tüm detaylar...
25.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat Whatsapp'a gelen yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Whatsapp Web üzerinden GIF paylaşımı söz konusu olurken, yeni özellik bu kez popüler uygulamada bakın neyi değiştirecek?
3.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'a büyük darbe! Android'e süper özellik
Apple'a büyük darbe! Android'e süper özellik Google, anlık mesajlaşma alanının önde gelen oyuncuları WhatsApp, Messenger ve Apple'ın iMesseage’ına karşı yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor
9.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Business çıktı! WhatsApp Business nedir?
WhatsApp Business çıktı! WhatsApp Business nedir? WhatsApp tarafından bir süredir çıkarılması beklenen WhatsApp Business sonunda kullanıma sunuldu. Peki nedir WhatsApp Business? Detaylar haberimizde.
19.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp normale döndü mü?
Whatsapp normale döndü mü? Whatsapp'a bazı kullanıcılar giriş yapamadı. Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 1 saat iletişim sağlanamadı. WhatsApp'a neden erişim sağlanamadığı daha sonra açıklandı. Erişim sıkıntısı olduğu anlarda sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları yayılmaya başladı. Whatsapp'a giremeyen insanlar bu sorunun cevabını aramaya başladı. Bazı kullanıcıların Whatsapp'ı çalışmamaya başlayınca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Whatsapp'ın açıklamasının ardından sorun düzeltildi, erişim normale döndü.
3.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu!
Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu! Whatsapp son yeniliğiyle adından yine söz ettirecek. WhatsApp Web'e gelecek olan yeniliğin detayları haberimizde.
21.08.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ınız tehlike altında!
WhatsApp'ınız tehlike altında! Uygulama marketlerinde yer alan bir uygulama sayesinde sadece birkaç saniyede WhatsApp'taki bilgilerinizin ele geçirilmesi mümkün.
9.08.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği!
WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği! Whatsapp'ta uzun zamandır beklenen yazılanı geri alma özelliği çok yakında aktif hale geliyor. Sitesindeki "Sıkça Sorulan Sorular" sayfasını günceleyen WhatsApp, iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarında bir mesajın nası geri alınacağını açıkladı. İşte WhatsApp'ın merakla beklenen yeni özelliği...
28.06.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Web ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp web haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.