Walt Disney

Walt Disney

Son dakika Walt Disney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Walt Disney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Walt Disney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Walt Disney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan walt disney gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 walt disney haberi bulunmuştur. Tüm walt disney haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü klasik müzikle anlatmayı ve anlamayı hedefleyen “Atatürk’ü Anlamak” başlıklı çok özel konser, 13 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek! Milliyet gazetesi ve Türkiye’nin en köklü kültür-sanat dergisi Milliyet Sanat işbirliğiyle düzenlenen bu çok özel konserde Cihat Aşkın, Cana Gürmen, Faik Mansuroğlu ve Burcu Hancı, Atatürk’ün sevdiği Türk ve yabancı bestecilerinin yeniden düzenlenmiş klasik müzik eserlerini seslendirecekler. Cihat Aşkın ise her parça öncesinde çalınacak eser ve bu eserin Atatürk için önemi üzerine bir açıklama yapacak. “Atatürk’ü Anlamak” konserinin biletleri Mobilet’te ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişesinde!
29.11.2023 Yaşam
Disney Plus'a büyük şok: 11.7 milyon üye iptal etti
Disney Plus'a büyük şok: 11.7 milyon üye iptal etti Atatürk dizisini yayınlamama kararı ile Türkiye’de büyük tepki toplayan Disney Plus, global pazarda da en büyük üye kaybını yaşıyor. Platformun 3 ayda 11.7 milyon üye kaybettiği açıklandı.
11.08.2023 Gündem
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayından kaldırma kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken ABD'de Ermeni diasporasının sözcüsü gibi yayın yapan gazeteden Atatürk için skandal bir çağrı geldi.
10.08.2023 Dünya
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
MMA Türkiye’de Didem Namver yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
MMA Türkiye’de Didem Namver yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi MMA Türkiye'nin (Mobil Mecralar Araştırma Pazarlama ve Reklamcılık Derneği) yeni Başkanlık Divanı kadrosu; yönetim kurulu üyelerinin oylaması ile 31 Mart 2023’de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında belirlendi.
11.05.2023 Ekonomi
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi!
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi! SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Uzun süredir Twitter ile gündemde olan Elon Musk’ın Twittter hamlesi sonrası hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Elon Musk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Elon Musk’ın hayat hikayesi…
26.04.2022 Dünya
Disney Channel Türkiye kapanıyor mu? Disney Channel Türkiye neden kapanıyor?
Disney Channel Türkiye kapanıyor mu? Disney Channel Türkiye neden kapanıyor? Türkiye’de uzun süre faaliyet gösteren Disney Channel Türkiye sosyal medyadan açıklama yaptı. Kanalın sosyal medya hesaplarından "Size biraz hüzünlü biraz mutlu bir haberimiz var” diye paylaştığı duyuru merak konusu oldu. Peki, Disney Channel Türkiye kapanıyor mu? Disney Channel Türkiye neden kapanıyor? İşte detaylar…
23.03.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
THY'nin 'Mega Operasyonu' belgesel oldu! Tarihi taşınma tarihi başarı getirdi
THY'nin 'Mega Operasyonu' belgesel oldu! Tarihi taşınma tarihi başarı getirdi Türk Hava Yolları (THY), 6 Nisan 2019’da sadece 32 saatte, 5 binden fazla çalışanıyla 12 bin parça malzemeyi sorunsuz olarak İstanbul Havalimanı’na taşıyarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Tarihi operasyon belgesel oldu. Belgeselin ilk gösteriminde konuşan THY Başkanı İlker Aycı, “THY, İstanbul Havalimanı’yla uçuşa geçti. Yolcuda, kargoda Avrupa’da lider olduk. 2019 gelirini de geride bıraktık” dedi.
13.01.2022 Ekonomi
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Global Marketing Summit 2021 zirvesine katıldı
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Global Marketing Summit 2021 zirvesine katıldı Bu sene 19 -22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Global Marketing Summit 2021 zirvesinde Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı “Değişen Tüketici Alışkanlıkları ve Medya Sektörü” isimli panelin konuşmacıları arasında yer aldı.
22.10.2021 Televizyon
Walt Disney 32 bin kişiyi işten çıkaracak!
Walt Disney 32 bin kişiyi işten çıkaracak! Walt Disney Co öncelikli olarak eğlence parklarından olmak üzere toplam 32 bin kişiyi işten çıkaracağını duyurdu.
26.11.2020 Ekonomi
“Disleksili bireylerin yüzde 80’i normal veya üstün zekalı”
“Disleksili bireylerin yüzde 80’i normal veya üstün zekalı” Uluslararası Disleksi Derneği’nin verilerine göre, dünya çapında 700 milyon disleksili birey bulunuyor. Bilinenin aksine disleksinin bir zeka geriliği olmadığını söyleyen Türkiye Disleksi Vakfı Başkanı Elif Yavuz “Yüzde 80’inin üstün zekalı olduğu bu kişiler, doğru yönlendirildiğinde toplumda iz bırakan bireyler oluyorlar” dedi.
3.11.2020 Sağlık
Coco filmi konusu ne? Coco filmi ilk kez TV'de!
Coco filmi konusu ne? Coco filmi ilk kez TV'de! Yönetmenliğini Lee Unkrich ve Adrian Molina'nın yaptığı "Coco" filmi TV'de ilk kez Kanal D'de ekranlara geliyor. 12 yaşındaki Miguel'in ölüler diyarındaki macerasını anlatan film, 2018 Oscar ödüllerinde En İyi Animasyon dalında ödüle layık görüldü. Peki, Coco filmi konusu ne? Coco filmini kimler seslendirdi? İşte Coco filmi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
TikTok CEO'su Kevin Mayer istifa etti!
TikTok CEO'su Kevin Mayer istifa etti! Sosyal medya uygulaması TikTok'un CEO'su Kevin Mayer istifa ettiğini açıkladı. Mayer, 1 Haziran'da göreve gelmişti.
27.08.2020 Ekonomi
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu! Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsons kehanetleriyLe olay yaratmaya devam ediyor. Beyrut patlamasının ardından binlerce kişi sosyal medyada dizideki patlama görüntülerini paylaşmaya başladı. Peki, Simpsons dizisi Beyrut patlamasını da bildi mi? Simpson kehanetleri gerçek mi oldu? Simpsons neleri bildi? İşte Simpsons gelecek tahminleri...
5.08.2020 Gündem
NBA geri dönüyor, heyecan Misli.com'da yaşanıyor!
NBA geri dönüyor, heyecan Misli.com'da yaşanıyor! 11 Mart'ta koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Amerikan Basketbol Ligi (NBA), 2019-20 sezonunu bitirebilmek adına "NBA Bubble" olarak geri dönüyor, heyecan kaldığı yerden yeniden başlıyor! Misli.com'da tüm karşılaşmalara TEK MAÇ olarak iddaa oynayabilir, mücadele sırasında Canlı Bahis alırken aynı anda da CANLI izleyebilirsin!
30.07.2020 İddaa
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple gibi Elon Musk'ın da hesabından sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Bu olayın ardından pek çok kişi Elon Musk kimdir? sorusu araştırıyor. İşte Elon Musk kariyeri ve hayatı hakkında merak eidlenler...
16.07.2020 Gündem
George Floyd'un kızı Gianna'ya Disney'den hisse
George Floyd'un kızı Gianna'ya Disney'den hisse ABD’nin Minnesota eyaletinde polis memuru Derek Chauvin tarafından öldürülen siyahi George Floyd’un kızına, Amerikalı şarkıcı Barbra Streisand tarafından Disney’den hisse hediye edildiği bildirildi.
15.06.2020 Dünya
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle!
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle! Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in, NASA ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi bugün gerçekleştirilecek. SpaceX'in fırtlatıldığı anı canlı olarak izlemek isteyenler de Spacex ne zaman fırlatılacak? SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman saat kaçta? Elon Musk kimdir? sorularını aratıyor. İşte SpaceX canlı izleme linki!
30.05.2020 Gündem
Ünlü Art Hotel Spaander iflas etti!
Ünlü Art Hotel Spaander iflas etti! Hollanda'nın başkenti Amsterdam yakınlarındaki turistik kasaba Volendam'da bulunan ve corona virüs salgınından ciddi biçimde etkilendiği belirtilen dünyaca ünlü Art Hotel Spaander'in iflas ettiği açıklandı.
24.05.2020 Ekonomi
NBA ile ilgili flaş karar!
NBA ile ilgili flaş karar! Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle askıya alınan Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA), 2019-2020 sezonunun kalan maçlarının temmuz sonundan itibaren tek bir şehirde oynatılması için görüşmeler yapıldığı bildirildi.
23.05.2020 NBA
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi Doğubeyazıt'ta 60 yıl önce keşfedilen gemi şeklindeki oluşum, jeofizikçi Larsen ile bilgisayar mühendisi ve arkeolog Jones tarafından ilk kez 3 boyutlu görüntülendi.
14.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Disneyland'in ilk müşterisi 64 yıldır bedava eğleniyor
Disneyland'in ilk müşterisi 64 yıldır bedava eğleniyor Disneyland dünyanın en ünlü ve en büyük eğlence merkezi. Dünyanın dört bir yanından çocuk yetişkin demeden milyonlarca ziyaretçi ağırlayan bu parkın 64 yıllık sadık bir müşterisi var...
4.10.2019 Dünya
Aslan Kral geri dönüyor!
Aslan Kral geri dönüyor! Aslan Kral'ın yeni beyaz perde uyarlamasından etkileyici bir tanıtım videosu geldi. İşte detaylar!
23.11.2018 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Walt Disney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki walt disney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.