Volvo

Volvo

Son dakika Volvo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Volvo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Volvo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volvo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volvo gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 volvo haberi bulunmuştur. Tüm volvo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı Ocak-Mayıs 2023 döneminde Türkiye’de satılan elektrikli ve hibrit otomobil sayısı dizel otomobillere yaklaştı.
6.06.2023 Ekonomi
160 KW altı elektrikli araçlar hangileri? Yeni ÖTV düzenlemesi geldi!
160 KW altı elektrikli araçlar hangileri? Yeni ÖTV düzenlemesi geldi! Meclise sunulan elektrikli araçlar için yeni ÖTV düzenlemesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi. Karara göre 160 kW’ı geçmeyen ve matrahı 700 bin TL altında olan araçlarda ÖTV, yüzde 10 olarak uygulanacak. Söz konusu gelişmenin ardından 160 KW altı elektrikli araçlar hakkında yapılan aramalar arttı. İşte detaylar…
6.07.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 47,2 arttı. Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
27.04.2022 Ekonomi
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı
BDDK düğmeye basmıştı! Flaş detaylar ortaya çıktı Küçük birikimleri ile ev veya otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin yatırdıkları paralarla çok sayıda lüks otomobil alındığı ortaya çıktı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kamuoyunda ‘evim şirketi’ olarak da bilinen firmaların ‘kendi üzerine’ kayıtlı 37 otomobili satışa çıkardı. 28 milyon TL değerindeki otomobiller arasında çok sayıda Mercedes-Benz ve Audi’nin yanı sıra Porsche ve Bentley gibi lüks segmentteki otomobiller de yer aldı. Tasfiye sürecindeki şirketlerin varlıkları satılarak, tasarruf sahiplerinin birikimleri ödenmeye çalışılıyor.
4.04.2022 Gündem
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için aday modeller açıklandı.
13.03.2022 Otomobil
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Yamaha ve Subaru'dan motor işbirliği!
Yamaha ve Subaru'dan motor işbirliği! Motosiklet ve otomobil dünyasının iki markası önemli bir iş birliğine imza attı.
26.01.2022 Otomobil
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor!
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor! Volvo Cars ilk tam elektrikli otomobili Volvo XC40 Recharge’ı Türkiye'de satışa sunuyor.
21.01.2022 Otomobil
Volvo Cars otonom sürüşe yaklaşıyor!
Volvo Cars otonom sürüşe yaklaşıyor! Volvo Cars’ın, Ride Pilot adlı denetimsiz otonom sürüş özelliği ilk olarak Kaliforniya eyaletindeki kullanıcılara tanıtıldı.
11.01.2022 Otomobil
Volvo kendi bataryasını üretecek!
Volvo kendi bataryasını üretecek! Volvo Cars ve Northvolt, batarya geliştirmek ve üretmek için 30 milyar Kron yatırımın parçası olarak Göteborg’da Ar-Ge merkezi açacak .
24.12.2021 Otomobil
Araçlarda yeni dönem! Türkiye dahil birçok ülke imzaladı, tamamen değişiyor
Araçlarda yeni dönem! Türkiye dahil birçok ülke imzaladı, tamamen değişiyor Türkiye, İngiltere ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 33 ülke, 40 şehir, 11 araç üreticisi şirket ve 27 filo sahibi kuruluş, sıfır emisyonlu araçlara geçiş için mutabakat imzaladı.
10.11.2021 Ekonomi
Volvo'da artık deri yok!
Volvo'da artık deri yok! Volvo Cars tamamen elektrikli otomobillerde deri materyal kullanmıyor.
24.09.2021 Otomobil
Serenay Sarıkaya'nın lüks aracı kaza yaptı!
Serenay Sarıkaya'nın lüks aracı kaza yaptı! Serenay Sarıkaya’nın Volvo marka lüks aracı önceki akşam Etiler’de Baltalimanı yolu üzerinde kaza yaptı. Karşı şeritten gelen minibüs ile çarpışan araçta yüklü miktarda maddi hasar oluştu.
28.08.2021 Magazin
Volvo kamyon elektrikliye hazırlanıyor!
Volvo kamyon elektrikliye hazırlanıyor! 2022’nin ikinci yarısında ağır hizmet tipi tamamen elektrikli 3 yeni aracın satışına başlayacak olan Volvo Trucks, karayolu ağır yük taşımacılığında elektrikli araçlara geçişini hızlandırmayı hedefliyor.
28.04.2021 Otomobil
Arabası olan milyonları kapsıyor! Belli oldu
Arabası olan milyonları kapsıyor! Belli oldu Araba sahiplerini ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Büyük artış var. Yüzde 81'e ulaştı. Türkiye İstatistik Kurumu verileri paylaştı. Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart'ta aylık bazda yüzde 71.8 ve yıllık bazda yüzde 81 artışla 130 bin 420 adete yükseldi.
20.04.2021 Otomobil
Tüm ebeveynlere 24 haftalık izin verecek!
Tüm ebeveynlere 24 haftalık izin verecek! Volvo Cars, 1 Nisan 2021 itibarıyla tüm fabrika ve ofislerindeki 40.000'den fazla çalışanını yeni bir ücretli ebeveyn izni politikasına dahil ediyor.
1.04.2021 Otomobil
Araba alacaklar için kötü haber! Zamlanacak
Araba alacaklar için kötü haber! Zamlanacak Araba almak isteyenler için kötü haber geldi. Fiyatlara yeniden zam gelecek. Araba firmalarını vuran çip krizi büyümeye devam ediyor. Birçok araba markası üretimlerini durdurmak zorunda kaldı. Bu da fiyatların artacağı anlamına geliyor.
27.03.2021 Ekonomi
Ağır ticaride “çekici” dönem!
Ağır ticaride “çekici” dönem! 2021 Ocak-Şubat dönemi 16 ton ve üzeri ağır ticari araç pazarı yüzde 118 arttı. Yıl sonu satış tahminleri 20 binleri geçiyor.
25.03.2021 Otomobil
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek Dünya çapında faaliyet gösteren mikroçip üreticilerinden Intel, özellikle otomotiv sektörünü ciddi şekilde etkileyen çip krizine çözüm amaçlı olarak 20 milyar dolarlık yatırımla ABD’nin Arizona eyaletinde iki yeni çip fabrikası inşa etmeyi planladığını duyurdu.
25.03.2021 Ekonomi
'Yılın Otomobili' seçimi için 27 aday belirlendi!
'Yılın Otomobili' seçimi için 27 aday belirlendi! Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için aday modeller belli oldu.
14.03.2021 Otomobil
Volvo C40 Recharge tamamen elektrikli gelecek!
Volvo C40 Recharge tamamen elektrikli gelecek! Markanın yeni elektrikli aracı C40 Recharge'ı görücüye çıkardı...
3.03.2021 Otomobil
Lastikte radyo frekansı dönemi!
Lastikte radyo frekansı dönemi! RFID (radyo frekansı tanımlama) teknolojili binek otomobil lastiklerinin üretimi başladı. RFID teknolojisi sayesinde lastik bilgileri radyo frekansı iletişimiyle okunabiliyor.
12.01.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Volvo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volvo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.