Vladimir Putin

Vladimir Putin

Son dakika Vladimir Putin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vladimir Putin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vladimir Putin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vladimir Putin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vladimir putin gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.378 vladimir putin haberi bulunmuştur. Tüm vladimir putin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü: Terörle mücadele alanında iş birliğini geliştirmeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü: Terörle mücadele alanında iş birliğini geliştirmeye hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısını en sert biçimde lanetleyerek, Rusya halkına başsağlığı dileğinde bulundu.
23.03.2024 Gündem
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 90'dan fazla kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Rusya Devlet Başkanı Putin'den ilk açıklama gelirken, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev 'ölüme ölüm' mesajı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki terör saldırısı nedeniyle 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyurdu. Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Öte yandan saldırı yapan teröristlerin kimliği belli oldu
23.03.2024 Dünya
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Erdoğan’a, barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız
Rusya'dan flaş açıklama: Erdoğan’a, barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ukrayna ile Rusya arasında müzakere masasına dönülmesi için üzerine düşen rolü üstlenmeye hazır olduğuna dair sözlerine yanıt vererek, “Erdoğan’a, Ukrayna’da barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız” dedi.
20.03.2024 Dünya
Rusya'da seçimi Putin kazandı
Rusya'da seçimi Putin kazandı Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87,8'ini alan Vladimir Putin kazandı. Zelenskiy'den seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama geldi.
17.03.2024 Dünya
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
26.02.2024 Gündem
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
Aleksey Navalni’nin eşinin X tarafından askıya alınan hesabı tekrar açıldı
Aleksey Navalni’nin eşinin X tarafından askıya alınan hesabı tekrar açıldı Sosyal medya platformu X, hayatını kaybeden Rus muhalif Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya’nın hesabını tekrar açtı. Hesabın askıya alınması dünya basınında manşetten duyurulmuştu.
20.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama Kremlin'den yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'in Rusya'da Mart ortasında yapılacak seçimlerden önce Türkiye'yi ziyaret edebileceği duyuruldu.
14.02.2024 Gündem
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Putin'den yeni kararname: Ukrayna'da savaşan yabancılar Rusya vatandaşlığı alabilecek
Putin'den yeni kararname: Ukrayna'da savaşan yabancılar Rusya vatandaşlığı alabilecek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin imzaladığı kararnameyle, Ukrayna’daki savaşta Rusya ordusunda görev yapmak üzere sözleşme imzalayan yabancı uyrukluların ve ailelerinin Rus vatandaşlığı almasının önünü açtı.
4.01.2024 Dünya
Putin'den savaş açıklaması: Ukrayna’daki çatışmayı sona erdirmek istiyoruz
Putin'den savaş açıklaması: Ukrayna’daki çatışmayı sona erdirmek istiyoruz Rusya-Ukrayna savaşı hakkında açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Biz de çatışmayı sona erdirmek istiyoruz” ifadelerini kullanarak, “Dün Rusya'yı stratejik yenilgiye uğratmak isteyenler, şimdi çatışmanın nasıl hızlıca sona ermesi gerektiğini konuşuyor” dedi.
1.01.2024 Dünya
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü Ukrayna tarafından Rusya'nın Belgorod şehrine düzenlenen füze saldırısında 10 kişi hayatını kaybederken, 45 kişi yaralandı.
30.12.2023 Dünya
Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeni yıl mesajı
Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeni yıl mesajı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni yıl mesajı gönderdi.
30.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gelecek yıl mart ayında yapılması planlanan devlet başkanlığı seçimleri için Rusya Merkez Seçim Komisyonu’na giderek adaylık için resmi başvurusunu yaptı.
18.12.2023 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Filistin'i görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Filistin'i görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ve Filistin arasındaki şiddeti tırmanan çatışmalı sürecin seyrini ve bölgede yaşanan insani krizi ele alındı.
24.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vladimir Putin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vladimir putin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.