Vergi Rekortmeni

Vergi Rekortmeni

Son dakika vergi rekortmeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi rekortmeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi rekortmeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Rekortmeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi rekortmeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 vergi rekortmeni haberi bulunmuştur. Tüm vergi rekortmeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Vergi rekortmenleri 2023 listesi | Gelir vergisi rekortmenleri kimler? Türkiye vergi rekortmenleri
Vergi rekortmenleri 2023 listesi | Gelir vergisi rekortmenleri kimler? Türkiye vergi rekortmenleri Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni oldu. Peki, diğer gelir vergisi rekortmenleri kimler? İşte Türkiye vergi rekortmenleri listesi…
3.01.2024 Gündem
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu.
3.01.2024 Ekonomi
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye Çılgın Sayısal Loto çekilişinde Antalya Muratpaşa'da oynayan bir talihli, 190 milyon 407 bin 141 liralık büyük ikramiyeyi kazandı. Miktar, bugüne kadar Antalya'ya çıkan en büyük ikramiye oldu.
28.11.2023 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı...
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı... Vergi rekortmeni güreş ağasının yaptıkları ilçede yaşayanları bezdirdi. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hem vergi rekortmeni hem de güreş ağası olan kırma, eleme ve yıkama tesisi sahibi A.R.Y.'nin, Bıçkıcı Deresi'nden 352 bin 172 ton kum ve çakılı izinsiz alıp, işleyerek sattığı tespit edildi. Buna karşın kendisine kesilen 8,5 milyon liraya yakın cezayı da yıllardır ödemeyen A.R.Y. hakkında hazırlanan rapor, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.
28.11.2023 Gündem
Selin Ciğerci'nin 15 saniyelik Instagram hikayesinden kazandığı para dudak uçuklattı!
Selin Ciğerci'nin 15 saniyelik Instagram hikayesinden kazandığı para dudak uçuklattı! Kendi ürünlerinin yanı sıra sosyal medya üzerinden de para kazanan Selin Ciğerci, konuk olduğu programda Instagram'da hikaye başına ne kadar kazandığını söyledi. Ciğerci, açıklamasının ardından "Vergi müfettişlerini göreve bekliyoruz" yorumu yapan kullanıcıya cevap vererek "Vergi rekortmeniyim sorun yok. 500 bin TL de aldığım oluyor" dedi.
5.05.2023 Magazin
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı!
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı! Forbes'un bu yıl 37'nci kez Milyarderler Listesini yayınladı. Listede Türk isimler de yer aldı. FORBES milyarderler listesine göre Türkiye’nin en zengin dördüncü insanı Semahat Sevim Arsel oldu. Peki, Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar, nereli? Türkiye’nin 4. zengini Semahat Arsel’in çocuğu var mı, eğitimi nedir?
5.04.2023 Ekonomi
Oyuncu Ahmet Kara hayatını kaybetti!
Oyuncu Ahmet Kara hayatını kaybetti! Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası binlerce kişi hayatını kaybetti.Deprem sonrası tüm Türkiye'de yardım seferberliği başladı. Depremden etkilenen bölgelere yardım göndermek için herkes seferber oldu. Bu depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Onlardan biri de genç oyuncu Ahmet Kara'ydı. Geçmişte ilaç mümessiliyken Kahramanmaraş'ın vergi rekortmeni olan Kara, rol aldığı "Beyaz Atlı Prens" adlı filmi de göremedi…
13.02.2023 Magazin
Fiyatlar bugün yüzde 30 ucuzladı! Balık tezgahlarının ateşi düştü
Fiyatlar bugün yüzde 30 ucuzladı! Balık tezgahlarının ateşi düştü Kocaeli'de av sezonunun başlamasıyla birlikte hem tezgahlarda balık çeşitliliği arttı, hem de fiyatlar yaklaşık yüzde 30 oranında düştü. Öte yandan Karadeniz’e açılan balıkçı teknelerinin ağları palamutla dolarken binlerce kasa palamutla geri dönen balıkçılar sezonun bereketli başladığını ifade etti.
13.09.2022 Ekonomi
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski esnaflarından Süleyman Ok, 93 yaşında hayatını kaybetti.
13.09.2022 Ekonomi
Ünlü iş adamına kargo tuzağı: 330 milyonluk imza
Ünlü iş adamına kargo tuzağı: 330 milyonluk imza İzmir'de defalarca vergi rekortmeni seçilen Med-Kim Kimya Sanayi Genel Müdürü Seylan Yaz, dolandırıcıların tuzağına düştü. Kargocu kılığında gelerek Yaz'a kargo teslim edip imzasını alan dolandırıcılar, 330 milyon TL'lik icra takibi başlattı.
18.07.2022 Yaşam
Seylan Yaz kimdir, Seylan Yaz dolandırıcılığı olayı nedir?
Seylan Yaz kimdir, Seylan Yaz dolandırıcılığı olayı nedir? İZMİR'de vergi rekortmenlerinden Med-Kim Kimya Sanayi Genel Müdürü Seylan Yaz, kargocu kılığında kapısını çalan dolandırıcıların tuzağına düştü. Kargocu gibi şirketine gelerek Seylan Yaz'a kargo teslim edip imzasını alan dolandırdılar. Peki, Seylan Yaz kimdir, Seylan Yaz dolandırıcılığı olayı nedir?
18.07.2022 Gündem
Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında?
Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında? İzmir'in ünlü iş insanlarından Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Merve Sakallı İzmir'in Torbalı ilçesinde yer alan Arkas Bağları'nda evlendi. 3. kez evlenen ünlü iş insanının düğününe başta aile üyeleri olmak üzere iş dünyasının ve cemiyetin önemli simaları da katıldı.  Peki, Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.06.2022 Magazin
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Manukyan'ın dairelerine çöktü! Kaymakamlık müdüründen görülmemiş olay
Manukyan'ın dairelerine çöktü! Kaymakamlık müdüründen görülmemiş olay Beyoğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İkbal O. hakkında, genelev patroniçesi merhum Matild Manukyan'ın sahibi olduğu Şişli'deki 3 daireyi sahte kontrat hazırlayarak aylık sadece 150 TL'ye kendisine ve akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.
14.02.2022 Yaşam
Matild Manukyan'ın 3 milyar dolarlık mirasında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi...
Matild Manukyan'ın 3 milyar dolarlık mirasında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi... Gelen son dakika haberine göre; Mahkeme, Matild Manukyan'ın geçen yıl ölen tek varisi Kerope Çilingir’in, 40 yaş küçük eşi Neslihan Çilingir ile evliliğinin sahte olmadığına karar verdi. Çilingir, dudak uçuklatan servetin ortağı oldu.
17.03.2021 Gündem
Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti
Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı Kerope Çilingir'in vefatı ile birlikte Manukyan'ın mirası yeniden gündem oldu. Peki, Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti...
11.08.2020 Gündem
Cenazeden çıkarıldı! Manukyan’ın tek varisi son yolculuğuna uğurlandı
Cenazeden çıkarıldı! Manukyan’ın tek varisi son yolculuğuna uğurlandı Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın oğlu Kerope Çilingir, Feriköy’deki Surp Vartanans Ermeni Kilisesi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Miras davasında taraf olan Kerope’nin son eşi Neslihan ile ilk eşinden olan kızları Dora törende yan yana gelmedi. Miras davasında taraf olan İsmail Bahcivan törenden dışarı çıkarıldı.
11.08.2020 Yaşam
Olağanüstü miras! Aşiret ortak çıktı
Olağanüstü miras! Aşiret ortak çıktı Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in ölümünün ardından şimdi gözler müthiş mirasın kime kalacağında. Mahkeme dava konusu olan mal varlığına tedbir koymuştu.
10.08.2020 Gündem
Kerope Çilingir kimdir? Matild Manukyan’ın oğlu Merope Çilingir’in mal varlığı nedir?
Kerope Çilingir kimdir? Matild Manukyan’ın oğlu Merope Çilingir’in mal varlığı nedir? Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın miras kavgası devam ediyor. Matild Manukyan’ın dev mirasına ortak olmak için Kerope Çilingir’e dava açan 36 kişi, bu defa nüfus kayıtlarının düzeltilmesi için mahkemeye başvurdu. Kerope Çilingir’in Manukyan’ın oğlu olmadığını iddia eden 36 kişi, nüfus kayıtlarının sahte olduğunu öne sürdü. Mahkeme ise Manukyan’ın yıllarca işlettiği geneleve ilişkin tüm kayıtların valilik ve İçişleri Bakanlığı’ndan istenmesine karar verdi.
17.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Rekortmeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi rekortmeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.