Vergi Borcu Yapılandırma

Vergi Borcu Yapılandırma

Son dakika vergi borcu yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi borcu yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi borcu yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Borcu Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi borcu yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 394 vergi borcu yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm vergi borcu yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldı
Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: 4 Ağustos'a kadar uzatıldı Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi borcu yapılandırma ile MTV ikinci taksit ödeme süresinin 4 Ağustos Cuma günü sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
31.07.2023 Ekonomi
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları Borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Pandemi döneminde kesilen cezalara ilişkin müjde geldi. Rakamlar netleşti. Buna göre 321 bin kişinin ödediği 309 milyon TL'lik tutar iade edilecek. Bugüne kadarki en geniş kapsamlı vergi borcu yapılandırma kanun teklifinin de detayları belli oldu. Milyonlarca vatandaşın beklediği vergi affı borç yapılandırma kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yasalaşacak olan düzenleme ile 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödeme hakkı tanınacak. Peki, hangi borçlar silinecek, kapsamı nedir? İşte vergi affı 2023 ile ilgili detaylar...
1.06.2023 Ekonomi
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır?
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır? Meclis'ten geçerek Resmi Gazete ilanı ile yürürlüğe giren yasa ile 2 bin TL altı borçlar silinirken diğerleri için de 48 taksit seçeneği sunulacak. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar yasanın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla 2023 Vergi affı başvuruları başladı mı, vergi affı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte vergi affı başvuru tarihi ve süresi…
25.03.2023 Ekonomi
Vergi affı çıktı mı 2023, vergi borcu affı ne zaman çıkacak? Vergi affı Resmi Gazete yayımlandı mı 2023, ne zaman yürürlüğe girecek 2023, emlak vergisini kapsıyor mu?
Vergi affı çıktı mı 2023, vergi borcu affı ne zaman çıkacak? Vergi affı Resmi Gazete yayımlandı mı 2023, ne zaman yürürlüğe girecek 2023, emlak vergisini kapsıyor mu? Yeni vergi borcu yapılandırma paketi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Vergi affı borç yapılandırmasına ilişkin son olarak “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine ilişkin görüşmeler TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş vergi affı paketine ilişkin detayları açıkladı. Peki, Vergi affı ne zaman çıkacak 2023? Vergi affı 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı, başvuru ne zaman? 2023 vergi affı çıktı mı, başvuru nasıl yapılır?
2.03.2023 Ekonomi
Bağkur tescil affı çıkacak mı? 2023 Torba yasada Bağkur tescil affı var mı, Bağkur tescil affı gelecek mi?
Bağkur tescil affı çıkacak mı? 2023 Torba yasada Bağkur tescil affı var mı, Bağkur tescil affı gelecek mi? Bağkur tescil affı gelecek mi, Bağkur tescil affı 2023 çıkacak mı? Kapsamlı vergi borcu yapılandırma paketinin içeriği duyuruldu. 31 Aralık 2022’ye kadar oluşan vergi, sigorta primi borçlarıyla cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak. Vergi borcu yapılandırma paketinin kapsamı açıklandıktan sonra Bağkur tescil affı hakkında yapılan aramalar da arttı.
28.01.2023 Emekli
Vergi borçları silindi mi? Vergi affı çıktı mı, neleri, hangi borçları kapsıyor, vergi borcu yapılandırması ne zaman çıkar? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vergi affı açıklaması!
Vergi borçları silindi mi? Vergi affı çıktı mı, neleri, hangi borçları kapsıyor, vergi borcu yapılandırması ne zaman çıkar? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vergi affı açıklaması! Vergi borçları affı araştırması Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılacak düzenlemeyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası arttı. Vergi daireleri, gümrük müdürlükleri, sosyal güvenlik kurumu, belediyeler, il özel idareleri, yatırım izleme ve koordinasyon başkanlıkları gibi kamu kurumlarının alacaklarını içeren düzenlemeye yönelik açıklama yapıldı. Peki, 2023 Vergi affı ne zaman çıkar, kimleri, neleri ve hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma paketi kapsamı nedir, hangi borçlar silinecek? İşte 2023 Yeni borç yapılandırma paketi hakkında merak edilenler…
24.01.2023 Ekonomi
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
Yapılandırma son gün ne zaman? borç yapılandırma nasıl yapılır, yapılandırma uzayacak mı?
Yapılandırma son gün ne zaman? borç yapılandırma nasıl yapılır, yapılandırma uzayacak mı? Yapılandırma uzayacak mı, yapılandırma son gün ne zaman? Eylül ayının son gününe uzatılan borcu yapılandırma süreciyle ilgili aramalar devam ediliyor. Sosyal güvenlik müdürlüklerine başvuru yapan vatandaşlar borç yapılandırmasının nasıl yapılacağını merak ederken, yapılandırmada son günü de sorguluyor. Peki, borç yapılandırma nasıl yapılır, vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman?
30.09.2021 Gündem
SGK resmen duyurdu! Milyonları ilgilendiriyor, saatler kaldı...
SGK resmen duyurdu! Milyonları ilgilendiriyor, saatler kaldı... Yapılandırma ile ilgili flaş açıklama! Borcu olan çok sayıda kişiyi kapsıyor. Yapılandırma imkanından yararlanan vatandaşlar borçlarından kurtulup rahat bir nefes alıyor. Bugün başvuru için son gün. Saat 23.59'a kadar başvuru yapılabilecek. Yapılandırma kapsamındaki alacaklar, gecikme cezası ve gecikme zammı yerine Yİ-ÜFE (Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Değişim Oranı) üzerinden hesaplanıyor. Bu hesaplama üzerinden peşin ödeme yapılırsa gecikme cezası ve gecikme zammının yüzde 90’ı siliniyor. Taksitle de ödeme yapılabiliyor. Bağ-kurlu olanlar yapılandırmadan yararlandığı takdirde erken emeklilik imkanına sahip oluyor. Yapılandırma ile ilgili vatandaşların kafasında birçok soru işareti bulunuyor. İşte yapılandırma ile ilgili sorular ve yanıtları...
30.09.2021 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat, siliniyor! Başvuran fırsattan yararlanıyor ödemeler...
Borcu olanlar dikkat, siliniyor! Başvuran fırsattan yararlanıyor ödemeler... Borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. Başvuran fırsattan yararlanıyor. Borcu olan çok sayıda kişi yapılandırma imkanından yararlanarak borçlarından kurtuluyor. Faiz yükünün büyük kısmı ödenmiyor. Peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Borçların cezaları kaldırılarak güncelleniyor ve taksitle ödeme imkanı da sağlanıyor. Başvurular için son gün. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar 30 Eylül Perşembe günü mesai saati bitimine kadar ilgili vergi dairelerine başvuru yapması gerekiyor.
29.09.2021 Ekonomi
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu!
Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu! Yapılandırma başvurusu yapacaklar dikkat! Süre doluyor... Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, öğrenim kredisi, otoyol ve köprü kaçak geçiş cezası gibi kamuya olan borçların yapılandırılması için son günlere girildi. Milyonlarca vatandaşın yararlandığı borç yapılandırma süreci sona eriyor. Peşin ödemelerde büyük avantaj sağlayan yapılandırmada vergi dairelerine başvuranların sayısı artıyor. Peki, Yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Yapılandırma son ödeme tarihi ne zaman? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Vergi, SGK, trafik cezası ve KYK yapılandırma başvurusu ile ilgili tüm detaylar...
27.09.2021 Ekonomi
Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi
Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Borçlular için yeni bir yapılandırma olanağı sağlayan yasa, Meclis'te kabul edildi, ardından da Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Koronavirüs cezaları kapsam dışı bırakıldı. Peki, yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? KYK, SGK ve vergi yapılandırma başvuru süresi…
10.06.2021 Gündem
e devlet KYK borç yapılandırma nasıl yapılır? KYK borcu yapılandırma başvurusu ile vergi borcu yapılandırma detayları…
e devlet KYK borç yapılandırma nasıl yapılır? KYK borcu yapılandırma başvurusu ile vergi borcu yapılandırma detayları… Vergi borcu yapılandırma neleri kapsıyor, KYK borcunu kapsıyor mu? Sigorta primleri, vergi cezaları, çek, protestolu senet, kredi kartı ve KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin yasa Meclis'ten geçtikten sonra, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. KYK borçlarını da kapsayan yasağa göre KYK borcu 6, 9, 12 ve 18 aylık taksitler halinde ödenebilecek. Yapılandırma başvuruları ise 31 Ağustos 2021 tarihine yapılabilecek. Peki, KYK borç yapılandırması nasıl yapılacak?
9.06.2021 Gündem
Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlayacak? Vergi borcu yapılandırma 2021 son tarih ve ödeme planı
Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlayacak? Vergi borcu yapılandırma 2021 son tarih ve ödeme planı Vergi, vergi cezaları, gecikme faizi, idari para cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, 30 Nisan 2021 ve öncesinde beyana dayanan vergilerde verilmesi gereken beyannamelerin vergi, vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme cezaları, 2021 yılı için 30 Nisan 2021 tarihine kadar tahakkuk eden vergi, vergi cezaları, gecikme faizi, gecikme cezaları, idari para cezaları, SGK tarafından tahakkuk ettiği halde ödenmemiş, sigorta primleri, emeklilik keseneği, işsizlik sigortası primi ile bunlara bağlı gecikme cezaları belediyelerin amme alacakları kapsıyor. Peki, 2021 Vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? KYK, trafik cezaları, MTV, SGK primleri ve vergi borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlıyor?
9.06.2021 Gündem
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları… Borcu olan milyonlar için yeni bir yapılandırma imkânı sunuldu. Vergi borcu yapılandırma Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
9.06.2021 Gündem
KYK yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son tarihi?
KYK yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son tarihi? Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Üniversite eğitimleri sırasında öğrenim kredisi alan, borcunu vaktinde ödemeyenler için yapılandırma başvurusu Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın ‘ivd.gib.gov.tr’ adresi ve e Devlet üzerinden sağlanacak. Yapılandırma işlemleri 30 Nisan 2021 tarihinden önceki borçları kapsayacak. KYK borcu olanlar, yeni düzenlemeye göre, borcunu 6, 9, 12 veya 18 eşit taksitte ödeyecek. Peki, KYK borç yapılandırma başvurusu nasıl ve nereden yapılır? KYK borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, son gün ne zaman?
9.06.2021 Eğitim
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Vergi borcu yapılandırmasında ilk taksit aksarsa ne olur? Vergi borcu yapılandırmada 1. taksiti aksatma durumunda yapılandırma bozulur mu?
Vergi borcu yapılandırmasında ilk taksit aksarsa ne olur? Vergi borcu yapılandırmada 1. taksiti aksatma durumunda yapılandırma bozulur mu? Vergi tahsilatlarının azalması ve bütçe açığının kontrolden çıkması nedeniyle yürürlüğe koyulan vergi borcu yapılandırması için başvurular geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçları yapılandırılmasının ardından ilk ödeme için son haftaya girildi. Yapılandırılan borçların ilk ödemesinin 1 Mart tarihine kadar yapılması gerekiyor. İlk taksit günü yaklaşmasına rağmen, vergi borcunu ödemeyecek olanlar arama motorları üzerinden yapılandırma borcu aksatılırsa ne olur, sorusuna yanıt arıyor.
26.02.2021 Gündem
Borcu olana iyi haber! Yüzde 50'si siliniyor, 14 gün süre...
Borcu olana iyi haber! Yüzde 50'si siliniyor, 14 gün süre... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Enflasyon farkının yüzde 50’si siliniyor. 1 Mart'a kadar ödenmesi gerekiyor. İlk iki taksitin zamanında ödenmesi büyük avantaj sağlıyor. 36 ay vade imkanı sunuluyor. Borç, ilk taksit süresinde peşin ödenirse enflasyon farkının yüzde 90’ı siliniyor. Taksiti seçenler, ilk taksiti ödedikten sonra ikinci taksit süresinde kalan borcun tamamını ödemek isterse, enflasyon farkının yüzde 50’si siliniyor.
16.02.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten...
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten... Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Yarın son gün. Başvuranlar yararlanabiliyor. Faizlerin yüzde 90'ı siliniyor. 18 ay vade imkanı da sunuluyor. Vatandaşların merakla beklediği vergi yapılandırması başvuru sürecinde sona gelindi. Fakat birçok kişi yapılandırma sürecinin ne zaman biteceğini bilmiyor Vatandaşlar tarafından vergi yapılandırma başvurusu ne zaman bitiyor sorusuna cevap aranıyor. Vergi borcu yapılandırma başvurusu için son gün 1 Şubat 2021 olarak belirlendi. Peki, vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi yapılandırma tekrar uzatılacak mı? İşte vergi yapılandırma başvurusu 2021 ile ilgili son dakika gelişmeleri...
31.01.2021 Ekonomi
Vergi borcu yapılandırmada son başvuru tarihi yaklaşıyor!
Vergi borcu yapılandırmada son başvuru tarihi yaklaşıyor! Vergi borcu yapılandırma için sayılı gün kaldı. SGK prim borçlarından gelir vergisi, kurumlar vergisi, katma değer vergisi, motorlu taşıtlar vergisi, özel tüketim vergisi, trafik cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarına kadar pek çok borç borcu yapılandırılabiliyor. Vergi borcu yapılandırma ve ödeme işlemleri ise interaktif vergi dairesi üzerinden yapılabiliyor. Ödemeler 18 aylık taksitler ve 36 aylık vadeyle tamamlanacak. Peşin ödeme yapılması halinde ise borçların yüzde 90'ında indirim sağlanacak. Peki Vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi borcu yapılandırma e-Devlet başvuru ekranı...
30.01.2021 Ekonomi
Yapılandırma uzadı mı? 31 Aralık 2020 tarihinde sona eriyordu! Yapılandırma başvurusu ve ilk taksit için son gün tarihi...
Yapılandırma uzadı mı? 31 Aralık 2020 tarihinde sona eriyordu! Yapılandırma başvurusu ve ilk taksit için son gün tarihi... Yapılandırma uzatıldı mı 2020? Yapılandırma başvuru süresi uzatıldı mı, son gün ne zaman? sorularına yanıt aranıyor. 31 Ağustos 2020'den önceki dönemlere ait ve 17 Kasım 2020 itibarıyla kesinleşen borçları kapsayan yapılandırma kararı için başvuru süreci 31 Aralık 2020 tarihinde sona eriyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre süre uzatıldı. Yeniden yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020'den, 31 Ocak 2021'e uzatıldı. Yapılandırma sonrası 1 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ilk taksit ödemeleri de 1 Nisan 2021'e ertelendi.
30.12.2020 Gündem
Borcu olana müjde! Süre uzatıldı ve...
Borcu olana müjde! Süre uzatıldı ve... Milyonlarca kişi için güzel haber. Borcu olan vatandaşlar uzun süre yapılandırma bekledi. Borç yapılandırması ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlandı. Faiz ödemelerinde yüzde 90'a kadar indirim yapılıyor. Yapılandırmanın hayata geçirilmesinin ardından vatandaşlar borçlarını yapılandırabilmek için yoğun talepte bulundu. Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiren karar ise Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Başvuru ve ilk taksit ödeme süresi bir ay uzatıldı. Bazı alacakların yeniden yapılandırılması için başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri bir ay uzatıldı.
30.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Borcu Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi borcu yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.