Venezüella

Venezüella

Son dakika venezüella haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan venezüella ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını venezüella haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Venezüella

haberleri sayfasında son dakika yaşanan venezüella gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 venezüella haberi bulunmuştur. Tüm venezüella haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolombiya Bayrağı Anlamı Nedir? Kolombiya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kolombiya Bayrağı Anlamı Nedir? Kolombiya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kolombiya bayrağı İstiklal marşı ve kalkanı ile birlikte Kolombiya Cumhuriyeti'nin ulusal sembollerinden biridir. Bu, farklı ulusal hükümet örnekleri tarafından kullanılır ve verildiği kullanıma göre varyasyonlar gösterebilir. Kolombiya bayrağında, sarı, mavi ve kırmızı şeklinde üç yatay şerit bulunur.
10.09.2023 Eğitim
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Kimyasal tespit edildi, yargıya intikal etti
Bakan Kirişci: Kimyasal tespit edildi, yargıya intikal etti Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci bir markanın Singapur'a ihraç ettiği baharatlarda kanserojen madde olduğuna ilişkin soruya yanıt olarak "Bizim ülkemizden bu ürünün ihracatı yapılmadı" dedi. Su rezervlerine ilişkin olarak Kirişci "İstanbul için hiçbir yağış olmasa 4 aylık suyumuz var. Ankara için 8 aylık rezervlerimiz var. Yeraltı depolarıyla ilgili olarak şu ana kadar 102 adet yeraltı depolamaları sayesinde 70 milyon metreküp suyu tutabilir hale geldik. 22 milyon metreküplük de içme suyu rezervimiz oluşuyor" değerlendirmesinde bulundu.
9.11.2022 Ekonomi
Sedat Peker hakkında flaş karar!
Sedat Peker hakkında flaş karar! Sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarda eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’a hakaret ve iftira ettiği iddiasıyla hakkında 6 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
18.01.2022 Yaşam
Binali Yıldırım: İftiraları şiddetle reddediyoruz
Binali Yıldırım: İftiraları şiddetle reddediyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, oğluna ilişkin iddialar için, "Bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılabilecek en büyük hakarettir, em büyük yanlıştır, tümüyle reddediyoruz" dedi.
23.05.2021 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
13.10.2020 İddaa
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Macron'a aynen iade ederiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Macron'a aynen iade ederiz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ülkesinin Doğu Akdeniz'de Türkiye’ye karşı sert bir tavır takınarak "kırmızı çizgi politikası” uyguladığı sözlerine sert tepki gösterdi. Çelik, "Macron, kendi sahamızda, Mavi Vatan'ımızda kırmızı çizgi ilan ediyorsa, biz o kırmızı çizgiyi Macron'a aynen iade ederiz" ifadelerini kullandı
1.09.2020 Siyaset
'Ege adalarının silahlandırılmasını kabul edemeyiz'
'Ege adalarının silahlandırılmasını kabul edemeyiz' Ege adalarının silahsız olmasının da Türkiye’nin kırmızı çizgisi olacağını belirten Oktay, “Bununla ilgili girişimler başladı. Ege adalarının silahlandırılması Türkiye açısından asla kabul edilemez. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Hukuki girişim için yasal anlamda çalışmalar fiilen başladı” dedi.
27.07.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz sömüren bir devlet olmadık!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz sömüren bir devlet olmadık! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'de düzenlenen harekatlarla terörden arındırılan bölgelerin huzurlu bir ortama kavuşturulduğunu dile getirerek, "Amerika, Almanya, İngiltere bunu yapamaz. Yıllarca Afrika'yı Asya'yı sömürdüler. Oraları neredeyse boş bir çuval gibi bıraktılar. Biz bir yeri sömüren bir devlet olmadık hiçbir zaman. Allah'tan korkar, medeniyetimizden çekiniriz" dedi.
22.11.2019 Siyaset
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milleti tamamıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındadır. Milliyetçi Hareket Partisi cesaret ve inanmışlıkla Türkiye'nin tarihi hak ve çıkarlarının arkasındadır, Sayın Erdoğan'ın destekçisidir. ABD'deki zirve görüşmesinden çıkacak sonuç ne olursa olsun Türkiye tek yürektir" dedi.
13.11.2019 Siyaset
İstanbul Havalimanı’nda yakalandı! Piyasa değeri 1 milyon lira…
İstanbul Havalimanı’nda yakalandı! Piyasa değeri 1 milyon lira… Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen operasyonda 34 kilogram 20 gram kokain ele geçirildi.
13.07.2019 Gündem
ABD tehdit ediyor! 'Savaş' konusu...
ABD tehdit ediyor! 'Savaş' konusu... Rusya iki önemli boru hattını daha hayata geçirmek istiyor; Kuzey Akım-2 ve Türk Akımı. ABD ise söz konusu iki projeden özellikle birincisinin hayata geçmesini istemiyor ve bu konuda Avrupa ülkelerine baskı uyguluyor.
25.03.2019 Dünya
12 Dev Adam'ın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu!
12 Dev Adam'ın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu! FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası Kura Çekimi yapıldı. E Grubu'nda mücadele edecek 12 Dev Adam ABD, Çekya ve Japonya ile eşleşti.
16.03.2019 Basketbol
Doların tahtı kripto parayla sallanacak
Doların tahtı kripto parayla sallanacak 1944’te başlayan dolar devrimine karşı sanal bir devrim geliyor. Doların hegemonyasını kıracak sanal para üretip ticarette kullanmak için 5 ila 10 yıl arasında bir süre biçiliyor
15.10.2018 Ekonomi
Saldırım: Referans metin kabul edilecek 'İstanbul Bildirgesini' oluşturduk
Saldırım: Referans metin kabul edilecek 'İstanbul Bildirgesini' oluşturduk Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Saldırım, "4. Uluslararası Yüksek Mahkemeler Zirvesi"ni ve İstanbul Bildirgesi'ni değerlendirdi. Saldırım, "Ülkemiz adına gurur duyuyorum, 30 ülkeyi burada ağırladık. Yargıtayımız uluslararası bir belgeye öncülük ediyor. Bu gurur hepimizin. İnsan hakları alanında, yargı alanında Türkiye'de de güzel şeylerin yapıldığını göstermesi açısından çok somut ve canlı bir örnek oldu" diye konuştu.
11.10.2018 Gündem
Türkiye Güzeli estetiksiz olmalı
Türkiye Güzeli estetiksiz olmalı Ivana Sert, estetikli olduğu ortaya çıkan 2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin’i eleştirdi.
6.10.2018 Magazin
"Yurtdışında tuvalet temizlemeyi bırakın, gelip vatanınızda yaşayın"
"Yurtdışında tuvalet temizlemeyi bırakın, gelip vatanınızda yaşayın" Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ekonomik kriz nedeniyle ülkeyi terk eden vatandaşlarına seslenerek ülkeye geri dönmeleri çağrısında bulundu.
30.08.2018 Dünya
Venezuela parasından 5 sıfır atacak
Venezuela parasından 5 sıfır atacak Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ülkede kontrolden çıkan enflasyonla mücadale amacıyla para birimi Bolivar'dan 5 sıfır atma kararı aldıklarını duyurdu.
26.07.2018 Dünya
Son Osmanlı savaşçısı Hep Beraber
Son Osmanlı savaşçısı Hep Beraber Gazi Koşusu’nu Veysel Kahraman’ın sahibi olduğu Hep Beraber kazandı. Bu özel at, Osmanlı ordusundan ganimet olarak alınan ve ‘Byerley Türk’ adı verilen cinsin son temsilcisi.
7.07.2018 Arşiv
Güzellik yarışmasında seks skandalı
Güzellik yarışmasında seks skandalı Venezuela'nın en önemli güzellik yarışması, çoğu taç giymiş bazı güzellerin rüşvetçi siyasiler ve işadamlarıyla para karşılığı birlikte olduğu iddiaları nedeniyle süresiz askıya alındı. Ülke 7 kâinat, 6 dünya güzeli çıkarmıştı
25.03.2018 Dünya
İranlı iş adamı ABD'de tutuklandı
İranlı iş adamı ABD'de tutuklandı İranlı iş insanı Ali Sadr Haşimi Nejad, ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını deldiği iddiasıyla Virginia eyaletinde tutuklandı.
22.03.2018 Dünya
Saniyeler içinde parçaladılar! Halk ortalık yerde...
Saniyeler içinde parçaladılar! Halk ortalık yerde... "Açız" Diye Bağırdılar, Yakaladıkları Sığırı Saniyeler İçinde Parçalayıp Evlerine Götürdüler Venezuella'da halkın açlık yüzünden yakaladıkları bir sığırı ortalık yerde parçalayıp payına düşeni sırtlayarak götürmesi ilginç görüntülere sebep oldu.
13.01.2018 Dünya
Son dakika... Savaşı başlatır! Petrolün sonu, Avrupa'nın yıkılışı...
Son dakika... Savaşı başlatır! Petrolün sonu, Avrupa'nın yıkılışı... Ve ABD’de “Kötümserlik Rehberi” yayımlandı. Donald Trump’ın ikinci kez başkanlığa seçilmesi, elektrikli arabaların petrolün sonunu getirmesi, ve Kuzey Kore’nin savaş tehdidi gibi unsurlar önümüzdeki 10 yılda yaşanması muhtemel tehlikeler arasında gösterildi.
20.12.2017 Dünya
Arif Sağ, yurda döndü!
Arif Sağ, yurda döndü! Türk Halk Müziği'nin usta isimi, eski milletvekili Arif Sağ, tedavi için Kübadaki aşı tedavisini tamamlayarak kızı Aslı ve oğlu Tolga ile yurda döndü.
12.12.2017 Magazin
'Hükümet kripto para basacak!'
'Hükümet kripto para basacak!' Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin finansal ablukası ile mücadele için hükümetinin kripto para basacağını açıkladı.
4.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Venezüella ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki venezüella haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.