Venezuela

Venezuela

Son dakika venezuela haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan venezuela ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını venezuela haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Venezuela

haberleri sayfasında son dakika yaşanan venezuela gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.621 venezuela haberi bulunmuştur. Tüm venezuela haberleri aşağıda listelenmiştir.
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonda organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu örgüt üyesi 13 kişi yakalandı.
11.04.2024 Gündem
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları...
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları... Jasper taşı akik, kuvars ve kalsedon alt türlerinden biridir. Genelde dekoratif bir taş olarak kabul edilen jasper Antik çağdan beri kullanılır. 
23.01.2024 Yaşam
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya, Venezuela ve Kanada büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
17.01.2024 Gündem
Venezuela’da kritik referandum! Brezilya sınıra asker konuşlandırdı
Venezuela’da kritik referandum! Brezilya sınıra asker konuşlandırdı Brezilya, Venezuela’nın Guyana’nın petrol zengini bölgesini topraklarına katma kararını açıklaması üzerine sınıra asker konuşlandırdığını duyurdu.
7.12.2023 Dünya
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Dominik Bayrağı Anlamı Nedir? Dominik Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Dominik Bayrağı Anlamı Nedir? Dominik Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Karayipler'de yer alan bir ülke olarak öne çıkan Dominik, aynı zamanda Dominik Cumhuriyeti şeklinde ifade edilmektedir. Küba ve Jamaika'nın doğusunda olmasının yanı sıra, Venezuela ile deniz sınırı bulunur. Aynı zamanda özellikle yaz aylarında çok fazla turist çeken önemli tatil alanları içerisinde gelmektedir.
5.09.2023 Eğitim
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Güzellik kraliçesi hayatını kaybetti: Aylar önce kendi cenazesi için video çekmiş!
Güzellik kraliçesi hayatını kaybetti: Aylar önce kendi cenazesi için video çekmiş! 26 yaşındaki Venezuelalı model Ariana Viera, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz genç kadının ölümünden önce yaptığı paylaşımsa adeta tüyleri diken diken etti.
4.08.2023 Magazin
Dışişleri Bakanı Fidan: Tahıl anlaşması konusunda ciddi arayışlarımız var
Dışişleri Bakanı Fidan: Tahıl anlaşması konusunda ciddi arayışlarımız var Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliğinde ortak basın toplantısı düzenledi. Tahıl Anlaşması'ndaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunan Fidan, "Tahıl anlaşması konusunda ciddi arayışlarımız var. Bunu tekrar hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye girerken 101 pare top atışı yapıldı. Törene 78 ülkeden üst düzey temsilci katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Erdoğan’ın yemin ve göreve başlama törenlerine, aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de aralarında bulunduğu 20 dünya lideri, çok sayıda bakan ve temsilci katılacak.
3.06.2023 Gündem
Jorge Jesus'un yeni adresi belli oldu!
Jorge Jesus'un yeni adresi belli oldu! Fenerbahçe'nin 1 yıllık yeni kontrat önerisine cevap vermeyen Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı'na gideceği ortaya çıktı.
16.05.2023 Fenerbahçe
İtalyan kız 1996 yılında kayboldu, şimdi Türkiye'de aranıyor! İpucu ortaya çıktı
İtalyan kız 1996 yılında kayboldu, şimdi Türkiye'de aranıyor! İpucu ortaya çıktı İtalya’da 1996 yılında 3 yaşındayken kaybolan Angela Celentano adlı kızın izleri Büyükada’ya kadar uzandı. Kaçırıldığı iddia edilen kızla ilgili soruşturmanın İtalyan ve Türk polislerinin iş birliğinde yürütüldüğü belirtiliyor.
3.03.2023 Dünya
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var'
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var' TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz’de açıklanan doğal gaz rezervlerinin yanı sıra yeni gaz alanları için de, “Ümit beslemek için çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var” dedi.
30.01.2023 Ekonomi
Bakan Akar: Kur'an yakan şerefsizlere karşı Türkiye var
Bakan Akar: Kur'an yakan şerefsizlere karşı Türkiye var Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Parasını verdiklerimizi dahi alamadık dostumuz, müttefikimiz dediğimiz ülkelerden maalesef. Bire motor problemimiz var, çözüyoruz. Uçak problemimiz var, çözüyoruz. Çatlasalar da, patlasalar da uçağımızı da yapacağız, motorumuzu da yapacağız, füzemizi de yapacağız, Kızılelma'yı da uçuracağız" dedi. Bakan Akar, İsveç'e de tepki göstererek "Haince yapılan eylemlere karşı, ahlaksızlara karşı, Kuran yakan şerefsizlere karşı Türkiye var" ifadelerini kullandı.
28.01.2023 Gündem
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı
Biden'ın yasa dışı göç ile mücadelede yeni planı ABD Başkanı Joe Biden, Güney ve Orta Amerika ülkelerinden ABD'ye yasa dışı yollarla yapılan göçmenliği önlemek üzere, belirli 4 ülkeden her ay en fazla 30 bine kadar göçmen kabul edileceğini duyurdu.
5.01.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Son günlerde, Yunan basınında özellikle Girit'in çevresinde kara sularının 12 mile çıkarılacağına dair haberler var. Bizim bu konudaki tutumumuz net. Değil 12, Ege'de 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz. Meclis'imizin bu konuda 1995'de aldığı karar nettir ve halen geçerlidir" dedi.
29.12.2022 Dünya
Petrol fiyatlarında Venezuela etkisi! Hızlı düşüş başladı
Petrol fiyatlarında Venezuela etkisi! Hızlı düşüş başladı ABD, dünyanın en büyük petrol rezervine sahip ülkesi Venezuela’ya yönelik yaptırımları hafifletti. Petrol böylece yüzde 3 oranında düşüşle 81,31 dolar seviyesinde işlem görüyor.
28.11.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Venezuela’da toprak kayması: 22 ölü, en az 50 kayıp
Venezuela’da toprak kayması: 22 ölü, en az 50 kayıp Venezuela’da yoğun yağışların ardından meydana gelen toprak kayması sonucu 22 kişinin hayatını kaybettiği, 50'den fazla kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.
9.10.2022 Dünya
Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Dolmabahçe'den golsüz beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca'yı Kadıköy'de konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
6.10.2022 İddaa
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TÜİK'in rakamlarıyla bile enflasyonun yüzde 83,45'e ulaştığını belirterek, "Yani geçtiğimiz 1 yılda enflasyon, 4 kattan fazla arttı. Kamuoyunda sadece tüketici fiyatları konuşuluyor. Oysa, tüketici fiyatlarındaki artış, diğer fiyat artışlarının en düşüğü. Mesela son 1 yılda üretici fiyatlarındaki artış yüzde 151,5, tarım üretici fiyatlarındaki artış yüzde 142,4, konut fiyatlarındaki artış ise yüzde 173,8 oldu. Tüm bu rakamların gösterdiği çerçevede, bugün ne yazık ki dünyada en yüksek enflasyona sahip 5'inci ülkeyiz" dedi.
5.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Venezuela ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki venezuela haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.