Veliaht Prens

Veliaht Prens

Son dakika veliaht prens haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veliaht prens ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veliaht prens haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veliaht Prens

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veliaht prens gelişmeleri de dahil olmak üzere 699 veliaht prens haberi bulunmuştur. Tüm veliaht prens haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.04.2024 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani’ye TOGG hediye etti.
18.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda Rusya, Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyaya bir kez daha umut olurken Ukrayna lideri Zelenski Türkiye'ye bir mektup gönderdi. CNN International krizin çözümünde Türkiye ve Erdoğan'ın rolüne dikkat çeken bir analiz yayınladı
18.07.2023 Gündem
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti
Togg Suudi Arabistan'da! Prens Selman koltuğa geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu Hayatının büyük bir bölümünü "veliaht prens" olarak geçiren Charles, sonunda muradına erdi. Annesi Kraliçe 2. Elizabeth'in geçen yıl eylül ayında, 96 yaşında hayata veda etmesinin ardından onun yerine tahta geçen Charles, 75 yaşında Kral 3. Charles olarak tacın giydi.
6.05.2023 Dünya
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander…
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander… Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander hayatı merak konusu oldu. Almanya’da düşes unvanı alan Hande Macit’in evlendiği prens Türkiye’nin gündemine girdi. Peki, Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında?
22.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimiyle Rusya-Ukrayna arasında esir mübadelesi yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimiyle Rusya-Ukrayna arasında esir mübadelesi yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile yürüttüğü diplomasi trafiği sonucu 200 savaş esirinin mübadele edildiğini açıkladı.
21.09.2022 Gündem
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenen, 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı 5. İslami Dayanışma Oyunları, kapanış seremonisiyle sona erdi.
18.08.2022 Şampiy10
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
Benzine indirim geldi mi 19 Temmuz, bugün motorine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? 19 Temmuz benzin fiyatı!
Benzine indirim geldi mi 19 Temmuz, bugün motorine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? 19 Temmuz benzin fiyatı! Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi? 19 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları aramaları arttı. Brent petrol varil fiyatının geçtiğimiz günlerde tekrar 100 doların altına inmesi, akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıdı. Benzin fiyatlarına 96 kuruşluk indirim gece yarısından itibaren yapıldı. Peki, Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzinin litre fiyatı kaç TL oldu? İşte 19 Temmuz benzin, motorin ve LPG fiyatları…
19.07.2022 Ekonomi
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Ortadoğu ziyareti çerçevesinde Filistinden sonra Suudi Arabistana geldi.
15.07.2022 Dünya
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti!
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti! Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı. Baş başa görüşmeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Beştepe'deki görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı. Söz konusu görüşmenin ardından Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, resmi ziyareti çerçevesinde Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed bin Selman resmi törenle karşıladı. Karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens bir araya geldi. Baş başa yapılan görüşme yaklaşık 2 saat 10 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki ülke ortak bildiri yayınladı. Bildiride "Resmi görüşmeler iki ülke arasındaki mükemmel ilişkilerin derinliğini bünyesinde barındıran samimiyet ve kardeşlik ortamında gerçekleşti. Taraflar, iki ülke arasındaki karşılıklı ticaretin kolaylaştırılmasını ve yatırım fırsatlarının araştırılmasını el aldı. " ifadeleri kullanıldı.
22.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'ni resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'ni resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Haber
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da!
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'Yunanistan  bundan sonra başının çaresine baksın'
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Atina ile yaşanan Adalar gerilimine ilişkin "Yunanistan'la toplantılarımızı bitirdiğimizi söyledim. Bu ne demektir, bundan herhalde daha açık bir rest olmaz. Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın" dedi.
17.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Halkımız müsterih olsun, bu meselenin üstesinden geleceğiz.' mesajını verdi. Teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanıyla ilgili de konuşan Erdoğan, 'Bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bunun hesabını vermesi lazım' dedi.
30.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyaretini gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyaretini gerçekleştirdi Suudi Arabistan ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Umre ziyareti gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmî törenle karşılandıktan sonra bir dizi görüşme ve iki günlük seyahati kapsamında Kabe'ye de giderek umre ziyaretini gerçekleştirdi.
29.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Veliaht Prens ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veliaht prens haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.