Gazete Vatan Logo

Benzine indirim geldi mi 19 Temmuz, bugün motorine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? 19 Temmuz benzin fiyatı!

Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi? 19 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları aramaları arttı. Brent petrol varil fiyatının geçtiğimiz günlerde tekrar 100 doların altına inmesi, akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıdı. Benzin fiyatlarına 96 kuruşluk indirim gece yarısından itibaren yapıldı. Peki, Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, benzinin litre fiyatı kaç TL oldu? İşte 19 Temmuz benzin, motorin ve LPG fiyatları…

Benzine indirim geldi mi 19 Temmuz, bugün motorine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? 19 Temmuz benzin fiyatı!

Motorinbenzin ve LPG fiyatları indirim ve zam haberleri arasında dalgalı bir seyir izliyor. ABD Başkanı Biden’ın gerçekleştirdiği ziyaretler petrol piyasasını etkilerken, Suudi Arabistan Veliaht Prens Bin Selman’ın petrol üretimini 13 milyon varile çıkarma kararının henüz netleşmemesi dalgalanmayı sürdürüyor. Geçen hafta enflasyon verisinin ardından 109,3 ile son 20 yılın zirvesine çıkan dolar endeksi, yeni haftaya 107,9'dan başladı. Piyasaların beklediği benzin fiyatına 96 kuruşluk indirim gece yarısından itibaren pompaya yansıdı. Peki, motorine indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ, 19 TEMMUZ MOTORİNE İNDİRİM VAR MI?

Piyasaların beklediği benzin fiyatına 96 kuruşluk indirim gece yarısından itibaren pompaya yansıdı. Motorin için indirim haberi ise henüz gelmedi.

BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

İSTANBUL BENZİN FİYATI

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,72

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 25,43 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,79 TL

Haberin Devamı

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22,71 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 25,41 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11,03 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı 22,83 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 25,52 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı 11.05 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı 22,85 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 25,54 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı 10,73 TL