Vedat Şahin

Vedat Şahin

Son dakika Vedat Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vedat Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vedat Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vedat Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vedat şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 vedat şahin haberi bulunmuştur. Tüm vedat şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sedat Şahinin kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı
Sedat Şahinin kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı Kocaeli Polisi, 2014 yılında Sedat Şahinin kardeşi Vedat Şahin ile Ferdi Topalın öldürüldüğü silahlı saldırıyı düzenledikleri belirlenen organize suç çetesi Sarallar Grubu üyesi M.G. ve H.İ.Ç.yi yakaladı.
20.03.2020 Gündem
Kastamonu'da kaza: 11 yaralı
Kastamonu'da kaza: 11 yaralı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde minibüs ile karşı yönden gelen otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i 6 aylık bebek,11 kişi yaralandı.
27.07.2018 Yaşam
Nişantaşı infazının kilit ismi yakalandı
Nişantaşı infazının kilit ismi yakalandı İstanbul'da suç örgütü elebaşı Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in 2016 yılında Nişantaşı'nda öldürülmesi olayının kritik isimi Özkan Korkut yakalandı. Cinayet öncesi ön keşif yaptığı belirlenen ve Üsküdar'da yakalanan Korkut emniyette sorguya alındı.
3.05.2018 Gündem
Vedat Şahin'in oğlu Birbey Şahin gözaltına alındı
Vedat Şahin'in oğlu Birbey Şahin gözaltına alındı 'Şahinler' olarak bilinen organize suç örgütünden Vedat Şahin'in oğlu Birbey Şahin doğum günü partisinde gözaltına alındı.
15.01.2018 Yaşam
Mahkemede gergin anlar
Mahkemede gergin anlar Şahinler’le Sarallar arasındaki husumet, mahkemeye taşındı. Tutuklu sanık Sedat Şahin, “Korkudan yüzüme bakamadı. Burada hesaplaşacağız” derken, Burhanettin Saral “Kimsin sen” diye bağırdı
29.09.2021 Gündem
Şahin ve Sarallar’ın duruşmasında ortalık karıştı!
Şahin ve Sarallar’ın duruşmasında ortalık karıştı! Son yıllarda Türkiye'nin gündeminden düşmeyen mafya çatışmalarının iki tarafı yıllar sonra aynı çatı altında bir araya geldi. Sedat Şahin ve Burhanettin Saral İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada aynı salonda birbirine birkaç metre mesafede hakim karşısına çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia: Katliam yapıp kaçacaktı
Bomba iddia: Katliam yapıp kaçacaktı Ünlü çete lideri Sedat Şahin'in yakalanmasının ardından operasyonla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şahin'in katliam yapıp kaçacağı iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Üç kardeşin kilitli odada feci sonu
Üç kardeşin kilitli odada feci sonu Beyoğlu’nda 4 katlı binanın çatı katında oturan 16 çocuklu ailenin en küçük fertleri İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) çıkan yangında yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem
Beykoz’daki restoran saldırısının detayları
Beykoz’daki restoran saldırısının detayları İstanbul'da İtalya'da 2005 yılında öldürülen Hüseyin Saral'ın oğlu Hüseyin Mert Saral, babasının ölümüyle ilgili istihbarat sağladığı iddia edilen Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu'nu tabancayla öldürdü. Babasının ölüm yıldönümünden 1 gün önce, saldırı düzenleyen Saral, polis ekiplerince yakalandı. Ünlülerin gittiği mekanda yaşanan olay sırasında 2 kişinin de yaşanan panik sırasında yaralandığı öğrenildi .
29.09.2021 Gündem
Sedat Şahin'in evi kurşunlandı
Sedat Şahin'in evi kurşunlandı Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin’in İstanbul Beykoz’da bulunan villası uzun namlulu silahla kurşunlandı.
20.05.2016 Yaşam
İstanbul'daki mafya hesaplaşması Dubai'ye sıçradı!
İstanbul'daki mafya hesaplaşması Dubai'ye sıçradı! İstanbul’da Eylül 2014’te başlayan zincirleme infazlar Dubai’ye sıçradığı bildirildi...
16.05.2016 Dünya
Mafya hesaplaşması Dubai’ye sıçradı
Mafya hesaplaşması Dubai’ye sıçradı Yeraltı dünyasının Eylül 2014’te İstanbul’da başlayan zincirleme infazı Dubai’ye de sıçradı. İran asıllı bir Türk vatandaşı, Dubai’de başını hedef alan 9 mermiyle hayatını kaybetti. İnfazı gerçekleştiren Kolombiya ve Hint asıllı iki tetikçi ise Kanada’ya kaçtı
29.09.2021 Gündem
Sedat Şahin ve adamları gözaltına alındı
Sedat Şahin ve adamları gözaltına alındı Samsun’da yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin ve yanındaki 7 kişi Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü mafya babası Sedat Şahin serbest!
Ünlü mafya babası Sedat Şahin serbest! Hakkında yakalama kararı bulunan ünlü mafya babası Sedat Şahin, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek teslim oldu. Şahin, adliyedeki işlemlerini ardından serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Vedat Şahin'in oğlu intihar mı etmek istedi?
Vedat Şahin'in oğlu intihar mı etmek istedi? İddiaya göre yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin ve Vedat Şahin'in çocukları Bilbey ve Serkan Şahin arasında çıkan tartışmada silah patladı. Bilbey Şahin ağır yaralandı. Olayın intihar girişimi mi yoksa farklı bir durum mu olduğu araştırılıyor.
25.10.2015 Yaşam
Sedat Şahin'in sağ kolu yakalandı
Sedat Şahin'in sağ kolu yakalandı Organize suç örgütü lideri Sedat Şahin'in Ergenekon davasında adı geçen ve kesinleşmiş 4...
25.09.2015 Yaşam
‘Mafayanın poliste köstebeği var’ kuşkusu
‘Mafayanın poliste köstebeği var’ kuşkusu Ünlü mafya lideri Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin geçen yıl Aralık ayında silahlı saldırı sonucu öldürülmüş ve saldırıyı Şahin’in yıllardır husumetli olduğu Yakup Kerem Saral grubu tarafından işlendiği ortaya çıkmıştı...
29.09.2021 Gündem
Vur emrini vereni akrabası ihbar etti
Vur emrini vereni akrabası ihbar etti İstanbul Nişantaşı’nda geçtiğimiz yıl 24 Aralık gecesi suç örgütü lideri Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile iki koruması uzun namlulu silahlarla saldırıya uğramıştı...
29.09.2021 Gündem
İnfaz emri Hollanda’dan
İnfaz emri Hollanda’dan Nacif Şerifi Zindaşti’ye yönelik saldırıda kızı ve şoförünün öldürülmesi olayını Hollanda’da bulunan Orhan U. ve Çetin K.’nın azmettirdiği öne sürüldü. Saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin ise olaydan 4 gün sonra öldürüldüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Zindaşti cinayetinde 14 gözaltı!
Zindaşti cinayetinde 14 gözaltı! Eylül 2014’de uyuşturucu kaçakçılığında ihbarcı olarak adı geçen Nacif Şerifi Zindaşti’nin aracına yönelik saldırıda Zindaşti’nin 19 yaşındaki kızı Arzu Zindaşti ve şoförü yaşamını yitirmişti...
27.05.2015 Yaşam
Hollanda cinayetlerinin şifresi siyah arabada...
Hollanda cinayetlerinin şifresi siyah arabada... Hollanda’da uyuşturucu mafyasının son kurbanı Barış Önder oldu. Önder’in geçen yıl öldürülen Aytaş Göraler’in tetikçisi olduğu iddiasıyla infaz edildiği üzerinde duruluyor
28.04.2015 Yaşam
Nişantaşı'nda yine silah sesleri
Nişantaşı'nda yine silah sesleri Şişli, Nişantaşı, Valikonağı Caddesi'nde 24 Aralık 2014'te yeraltı dünyasının ünlü ismi Vedat Şahin ve şoförü Ferdi Topal'ın öldürüldüğü ve bir kişinin de ağır yalanmasıyla sonuçlanan olayın yaşandığı yerin 50 metre uzağında akşam 23.00 sıralarında siyah lüks bir otomobil içinden havaya art arda silahla ateş açıldı.
28.04.2015 Yaşam
Şüpheliye Özel Harekatlı güvenlik
Şüpheliye Özel Harekatlı güvenlik Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal’ın öldürüldüğü silahlı saldırının şüphelisi İlhan Kurt, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ikamet ettiği evde yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Vedat Şahin cinayetinde son dakika!
Vedat Şahin cinayetinde son dakika! Şişli'de, Vedat Şahin ve korumasının öldürüldüğü silahlı saldırıdaki şüphelilerden İlhan Kurt Bursa'da yakalandı.
29.09.2021 Gündem
‘Mafya hesaplaşması’nda 3 kişi tutuklandı
‘Mafya hesaplaşması’nda 3 kişi tutuklandı Saral grubuna yönelik suikast hazırlığında oldukları öne sürülen Sedat Şahin’in grubundan 3 kişi tutuklanırken, oğlu ve yeğenine yurt dışı yasağı konuldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vedat Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vedat şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.