Gazete Vatan Logo

Sedat Şahinin kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı

Kocaeli Polisi, 2014 yılında Sedat Şahinin kardeşi Vedat Şahin ile Ferdi Topalın öldürüldüğü silahlı saldırıyı düzenledikleri belirlenen organize suç çetesi Sarallar Grubu üyesi M.G. ve H.İ.Ç.yi yakaladı.

Sedat Şahinin kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılında İstanbul Nişantaşında Bafralılar Grubu olarak bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Şahinin kardeşi Vedat Şahin ile beraberinde bulunan Ferdi Topalın öldürülmesi olayını gerçekleştiren Sarallar Grubu olarak bilinen organize suç örgütü üyesi M.G. ve H.İ.Ç.yi yakaladı. Hakkında 31 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. ile cezaevi firarisi olan ve hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.İ.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Şişli Nişantaşı Valikonağı Caddesinde 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşen olayda, Bafralılar Grubu olarak bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Şahinin kardeşi Vedat Şahin ile yanında bulunan Ferdi Topal ve Evren Aydın'a evden çıktıkları sırada, otomobille gelen kişiler uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. 3 yaralıdan Vedat Şahin ve Ferdi Topal kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişti.