Mafya

Mafya

Son dakika mafya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mafya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mafya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mafya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mafya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.816 mafya haberi bulunmuştur. Tüm mafya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Ali Koç sustu, Selahattin Baki konuştu: Kimse inanmıyor, her kelime mafya filmi repliği gibi
Ali Koç sustu, Selahattin Baki konuştu: Kimse inanmıyor, her kelime mafya filmi repliği gibi Trendyol Süper Lig’in 18. haftası derbiye sahne oldu. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı ağırladığı maç golsüz eşitlikle tamamlandı. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki derbi sonrası sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
26.12.2023 Fenerbahçe
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor!  Özgür'ün başı yine belada...
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor! Özgür'ün başı yine belada... Komedi serisi 'Kolpaçino', '4 4'lük' adlı yeni bir filmle 12 Ocak'da seyircisinin karşısına çıkacak. Serinin bahtsız karakteri Özgür'ün (Şafak Sezer) başı beladan kurtulmuyor.
22.12.2023 Magazin
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Banu Parlak yeniden gözaltına alındı
Banu Parlak yeniden gözaltına alındı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu.
22.11.2023 Gündem
Galatasaraylı yıldızın başı belada! Mafya musallat oldu, ölüm tehditleri alıyor
Galatasaraylı yıldızın başı belada! Mafya musallat oldu, ölüm tehditleri alıyor Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yıldız isimle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak sarı-kırmızılılarda o futbolcunun mafya tarafından ölüm tehditleri aldığı öğrenildi. İşte son dakika haberin detayları...
21.11.2023 Galatasaray
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar Esenyurt'ta, 211 konuttan oluşan bir sitede bulunan daireler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı. Aralarında polis memurlarının da bulunduğu 86 kişilik çete, iddiaya göre siteden daire almak isteyen kişilere daireye karşılık geldiğini söyleyerek fahiş fiyata arsa üzerinden santim santim sahte satışlar yaptı.
23.10.2023 Gündem
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar İstanbul'da ünlü bir kozmetik mağazasını adeta kendilerine mesken tutan 2 kadın hırsız mağaza çalışanlarının korkulu rüyası haline geldi. Her geldiklerinde ürünlerin üzerindeki alarmları dişleriyle söken hırsızlar çaldıkları malzemelerle kaçtı. Son eylemlerinin ardından emniyet güçlerinin kamera görüntülerinden tespit ettiği 2 hırsız hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
8.10.2023 Yaşam
Kayseri'de 773 adet tarihi sikke ele geçirildi! Gözaltına alındı
Kayseri'de 773 adet tarihi sikke ele geçirildi! Gözaltına alındı Kayseri'de, polisin düzenlediği tarihi eser operasyonunda Roma ve Bizans dönemine ait 773 adet tarihi sikke ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
8.10.2023 Yaşam
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular'
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular' Esenyurt’ta bir sitenin yöneticiliğini yapan Hacı Koçak ve oğlu, iddiaya göre site yönetimine çökmek isteyen grubun demir sopa ve taşlı saldırısıyla hastanelik oldu. Daha önce de aynı grubun silahlı saldırısına uğrayan yöneticinin para ve ev anahtarlarının da gasp edildiği belirtilirken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
8.10.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde saldırı düzenleyenlerin aracı bulundu! Suikast silahları ele geçirildi
Beylikdüzü'nde saldırı düzenleyenlerin aracı bulundu! Suikast silahları ele geçirildi Beylikdüzü'nde Azerbaycanlı mafya babasının yeğeninin de içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenleyerek emekli polis memuru Yılmaz Demir'i öldürüp, 3 kişiyi ise yaralayan şüphelilerin kullandığı araç bulundu. Araçta 2 tabanca ile 2 suikast silahı ele geçirildi.
20.09.2023 Gündem
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti İYİ Parti’nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gireceğini açıklaması ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Bir siyasi partinin aldığı kararı saygı ile karşılayacağız. Seçimden sonra kurduğumuz ittifak zaten bitti.' dedi. CHP’de genel başkanlık yarışında, Özgür Özel'in adaylığı ile ilgili olarak ise Kılıçdaroğlu, 'Gayet güzel. CHP diğer partiler gibi değildir. Herkesin aday olma hakkı vardır.' ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda’yla önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti.
3.07.2023 Magazin
İtalya’da Ndrangheta mafyasına yönelik baskın: 30’dan fazla tutuklama
İtalya’da Ndrangheta mafyasına yönelik baskın: 30’dan fazla tutuklama İtalyan polisi, mafya örgütü Ndrangheta’ya düzenlediği baskında 30’dan fazla kişiyi tutukladı.
27.06.2023 Dünya
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları...
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları... Tarihin en ilginç ve ürkütücü davası ABD'de yaşandı. Ülkenin Batı Virginia bölgesinde 1897 yılında gerçekleşen cinayet davası, kimsenin aklına gelemeyecek bir şekilde çözülmüştü. Günümüzde hâlâ duyanları şaşkına çeviren bu davada bir hayaletin şahitliği kullanılmıştı.
20.06.2023 Dünya
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 15 mafya tipi organize suç örgütü ile örgütlere silah temini sağlayan 31 suç grubuna yönelik 31 ilde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonunda, 353 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
20.06.2023 Gündem
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mafya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mafya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.