Vakıfbank Müşteri

Vakıfbank Müşteri

Son dakika vakıfbank müşteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vakıfbank müşteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vakıfbank müşteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Müşteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank müşteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 vakıfbank müşteri haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank müşteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri...
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri... VakıfBank ve Halkbank tarafından resmi açıklama yapıldı. Büyük kazanç sağlanacak. En düşüğü 1.000 TL. Hesap işletim ücreti ödenmeyecek. Oranlar belli oldu. Gelire Endeksli Senetlerin arzı için süreç başladı. Talep toplama ilk etapta üç kamu bankası aracılığıyla gerçekleştirilecek.Konu ile ilgili VakıfBank ve Halkbank art arda açıklamalar geldi. Detaylar netleşti. Peki, GES talep toplama tarihleri ne zaman? GES nedir, getiri hesaplama nasıl yapılır? Gelire Endeksli Senet ne kadar kazandırır? İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
16.06.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez....
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez.... VakıfBank yeni kararı resmen duyurdu. İsten herkes yararlanabiliyor. İkinci el araba alacakları doğrudan ilgilendiriyor. Dev banka tarafından devreye alınan kampanya ilk olma özelliği de taşıyor. VakıfBank, kredi kullanarak ikinci el araç alacaklar için ödeme sürecini daha kolay ve güvenilir hale getirecek bir hizmeti hayata geçirdi. Detaylar banka tarafından açıklandı. Taşıt kredisi kullanmak isteyenlere 3 ay geri ödemesiz kredi kullanım imkanı da sağlanıyor.
4.04.2022 Ekonomi
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor Vakıfbank resmen duyurdu. 1 Mayıs'ta başladı. Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor. Bankacılık sektöründe bir dönem sona erdi. Uzaktan bankacılık dönemi başladı. Yüz tanıma teknolojisiyle Türkiye’de limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemlerini mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiren VakıfBank, müşteri olma süreçlerini de tamamen VakıfBank Mobil üzerinden gerçekleştirme imkanı sunmaya başladı.
3.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor VakıfBank'tan flaş karar! Dev banka alınan kararı duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada sürecin yarın başlayacağı açıklandı. Birçok kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrası VakıfBank harekete geçti. Bankadan gençleri sevindirecek haber geddi. VakıfBank staj seferberliği duyurusunu yaptı. Üniversite öğrencileri için staj başvuru süreci yarın başlıyor.
21.03.2021 Ekonomi
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu Dev banka duyurdu. Yeni destek paketi hazırlandı. VakıfBank tarafından yapılan açıklamada destek paketinin detayları paylaşıldı. VakıfBank, Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği 250 milyon dolarlık kaynak temini anlaşmasıyla, salgından etkilenen KOBİ'lere yönelik geniş kapsamlı bir destek paketi hazırladı.
1.03.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Düşük faizli kredi müjdesi...
VakıfBank resmen duyurdu! Düşük faizli kredi müjdesi... VakıfBank harekete geçti ve kredi kararını müşterilerine resmen duyurdu. Kredi desteği veriliyor, kampanya yapıldı. Kredi faiz oranı düşük seviyede tutuldu. Vadeler 36 ile 120 ay arasında değişecek. Konutlar için 2,7 milyon TL’ye kadar 1.25 faiz oranı uygulanacak. Kredi kullanımı 10 bin TL’den başlıyor. AFD ile VakıfBank arasında ‘Yeşil Konut Kredi’ anlaşması imzalanmıştı. Dev banka, sektörde ilk kez bu kadar yüksek bir çevreci kaynağı ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyasıyla kullandırmaya başlıyor. Kredi kampanyası A ve B enerji standardına uygun konutlar için geçerli. Bu adımla birlikte enerji tasarrufu sağlanacak ve talep azalacak. İşte kredi kampanyasının tüm detayları...
17.02.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi paketi...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi paketi... VakıfBank harekete geçti ve dev banka resmen duyurdu! Milyonları ilgilendiriyor. Flaş kredi kararı. İlk kez uygulanacak. VakıfBank tarafından yapılan duyuruda yeni kredi paketi açıklandı. Dev banka vatandaşların kullanımı için 40 milyar liralık kredi fırsatı sunuyor. Kredi paketinin detayları belli oldu.
22.01.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın son gün..
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın son gün.. VakıfBank harekete geçti ve dev banka kamuoyuna duyurdu. 8 Ocak son gün olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Diyarbakır, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Erzurum'da yapılacağı bildirildi. 'Büyük başarılara birlikte imza atalım' sloganı ile yola çıkan Vakıfbank, müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı ve uzman yardımcısı alımının yapılacağını duyurdu.
7.01.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre...
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre... VakıfBank milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklamayı yaptı. Bir ilk gerçekleşti. VakıfBank,ATM cihazlarında karekod ile karta ve ATM'ye dokunmadan, şifre girmeden para çekilebiliyor. Pandemi dönemiyle birlikte artan hijyen kaygılarıyla karekod ile para çekme işlem adedinde yaklaşık 3 kat; toplam işlem tutarında ise yaklaşık 6 kat artış gerçekleşti. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan "Toplamda 9 milyon dijital müşteri sayısına ve şube dışı kanallardan yapılan işlem sayısında yüzde 95 oranına ulaştık" dedi.
25.12.2020 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme... VakıfBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Dev banka yeni alınan kararı tüm müşterilerine duyurdu. Sunulan yeni hizmet ile birçok kişinin yüzü gülecek. İmzalar atıldı. Kullanılmaya başlayacak. Önemli bir destek sağlanmış olacak. VakıfBank'tan yapılan açıklamada ekonomiye önemli katlı sağlanacağı vurgulandı. VakıfBank, ödeme sistemleri alanındaki büyümesini Rusya'nın ulusal kart şeması MIR ile iş birliği yaparak artırmaya devam ediyor.
22.12.2020 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi kartına...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi kartına... VakıfBank resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren haber. Dev bankadan yapılan açıklamada salgın sürecinde yaşanan tedirginlikleri ortadan kaldıran ve müşterilere kolaylık sağlayan uygulamadan bahsedildi. VakıfBank Mobil Temassız Ödeme ile cep telefonunuz kredi kartı yerine geçiyor. Kart şifresinin girilmesine gerek kalmadan Android işletim sistemli telefonu POS cihazına yaklaştırarak alışverişler kolay bir şekilde tamamlanabiliyor. Aynı zamanda Vakıfbank, aynı anda tasarruf etmek ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterileri için de yeni bir ürün geliştirdi. Artık müşteriler, tasarruflarını kazanç kaybı yaşamadan, vadeleri bozulmadan belirli periyotlarla kullanabilecek. Bir diğer yenilik ise VakıfBank müşterileri QR kodla başka banka ATM'lerinden para çekebilecek.
2.11.2020 Ekonomi
AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldu!
AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldu! AÖF 2016 -2017 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ne zaman olacak? Kayıt yenileme işlemleri 13 Şubat itibari ile başlayacak. İşte SÖF kayıt yenileme hakkında detaylar!
29.09.2021 Gündem
AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihi ne zaman?
AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihi ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ne zaman başlıyor? AÖF harç parası hangi bankaya yatırılacak? AÖF kayıt için gerekli olan harç parası ödeme işlemi nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ile ilgili detaylar yazımızda!
29.09.2021 Gündem
2015 AÖF kayıt ücretleri ne kadar, harçlar hangi bankalara yatırılacak (anadolu.edu.tr)
2015 AÖF kayıt ücretleri ne kadar, harçlar hangi bankalara yatırılacak (anadolu.edu.tr) AÖF kayıtları başladı. 2015-2016 eğitim yılı Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi kayıt işlemi nasıl yapılır. AÖF İktisat, işletme, adalet,bankacılık gibi bölümlerin harç ücretleri ne kadar oldu? Ayrıca AÖF kayıt ücretleri hangi bankalara ne zamana kadar yatırılacak?
4.09.2015 Eğitim
Bankalardan bedelliye kredi desteği
Bankalardan bedelliye kredi desteği VakıfBank, müşteri ihtiyaçlarına paralel olarak uygulamaya koyduğu kredi paketlerine bedelli askerlik kredisi adı altında taksitli ihtiyaç kredisini ekledi...
23.11.2011 Ekonomi
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama!
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama! Türkiye’de 2003’ten bu yanan uygulanan ve vatandaşların emeklilik dönemlerinde refah seviyelerinin düşmemesini hedefleyen Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) birikimler devam ediyor. Çalışanların işe başladıkları tarhiten itibaren otomatik katılımı sağlanıyor. Pek çok kişi BES sisteminin içinde kalmaya devam ederken kimisi de sistemden çıkmayı tercih ediyor. Otomatik katılımla sisteme dahil olunduğundan pek çok kişi paralarının biriktiğinden habersiz. Peki, BES sorgulama nasıl yapılır? BES bilgilerini nereden öğrenebilirim? Diyorsanız işte BES e-Devlet BES bakiye sorgulama ekranı…
12.10.2022 Emekli
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Ev almak ve ev kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Attığınız imza başınızı yakabilir
Ev almak ve ev kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Attığınız imza başınızı yakabilir Ev almak isteyenler ve ev kiralamak isteyenler dikkat! İnternet sitelerinden emlak dolandırıcılığında yeni yöntem ortaya çıktı. Farklı daireyi ucuz fiyata gösteren sözde emlakçılar, vatandaş ofise gelince kapora sözleşmesi imzalatıp borçlandırıyor. İnternet siteleri üzerinden kullanılan yöntemlere karşı ise emlak danışmanları vatandaşlara uyarılarda bulundu.
17.08.2022 Ekonomi
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi VakıfBank harekete geçti. Baka müşterilerini yakından ilgilendiren bir yeniliği hayata geçirdi. Uzaktan müşteri olma dönemi başladı “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla farklı müşteri segmentlerini dijitalleşme yolculuklarında destekleyen VakıfBank, 2021’de bireysel müşteriler için devreye alınan uzaktan müşteri olma uygulamasını şahıs şirketleri için de hayata geçirdi.
27.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank Müşteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank müşteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.