Vahşi Cinayet

Vahşi Cinayet

Son dakika vahşi cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vahşi cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vahşi cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vahşi Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vahşi cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 vahşi cinayet haberi bulunmuştur. Tüm vahşi cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu...
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu... Ormanlık alanda peş peşe bulunan kadın cesetleri seri katil paniği yarattı. ABD'nin Oregon eyaletinde ormanlık alanlarda cesetleri bulunan 6 kadının nasıl ve neden öldüğü araştırılmaya devam ederken polisten seri katil açıklaması geldi.
6.06.2023 Dünya
Psikiyatristi yapacaklarını bilmişti! ‘Yol Kenarı Katili’ne tabelalı uyarı
Psikiyatristi yapacaklarını bilmişti! ‘Yol Kenarı Katili’ne tabelalı uyarı ABD’de 1980’lli yılların başında tek başına yürüyüşe çıkanların en büyük kabusu olan ‘Yol Kenarı Katili’nin yıllar sonra başka bir suçtan yakalandığı ve onu muayene eden psikiyatristin yapabilecekleri hakkında yazdıkları ortaya çıktı. 10 kişiden fazla kişiyi katleden seri katile karşı önlem ise o dönem yol kenarlarına asılan tabelalarla alındı.
8.05.2023 Gündem
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı
KKTC’yi şok eden vahşi cinayet! Zanlı Kıbrıs Rum kesiminde yakalandı Kuzey Kıbrıs'ın Gazimağusa şehrinde işlenen cinayet yavru Vatan'ı sarstı. Annesi Kıbrıs Türkü babası ise Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur’un cesedi Gazimağusa kentinin turistik İskele Long Beach bölgesinde bir rezidans sitesi inşaat alanında bulundu. Polis, ilk incelemede Helin’in başına sert bir cisim vurularak öldürüldüğünü belirledi.
26.01.2023 Gündem
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı Amcasının restoranında çalışan 16 yaşındaki genç kız, mesaisinin bitmesinin ardından eve gitmek üzere yola koyuldu. Yolda tekerleğinin patladığını fark edince arabasından inen genç kız, başına geleceklerden habersizdi. Genç kıza dehşeti yaşatan askerin savunması ise duyanları şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı!
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı! Bağcılar’da annesinin kafasını kesti videosu kan dondurdu. İstanbul Bağcılar'da Ali S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Şüpheli gözaltına alınırken evdeki yangın söndürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da savcılığa yayın yasağı talebinde bulundu. Peki, Bağcılar cinayeti nasıl oldu, Bağcılar olayı ne?
29.09.2022 Yaşam
Vahşi cinayet! Cani evlat, annesinin kafasını kesip balkondan sokağa fırlattı
Vahşi cinayet! Cani evlat, annesinin kafasını kesip balkondan sokağa fırlattı Bağcılar'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Şüpheli gözaltına alınırken, evdeki yangın söndürüldü.
25.09.2022 Yaşam
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti Zonguldak'ta bir kişi aralarında husumet bulunan komşusunun eşinin boğazını keserek öldürdü, kocasını ise ağır yaraladı.
6.08.2022 Yaşam
Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası sonrası flaş açıklama: Mezarı açtıracağız
Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası sonrası flaş açıklama: Mezarı açtıracağız Cem Garipoğlu tarafından 3 Mart 2009'da vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili 8 yıldır içimde taşıdığı şüphesini anlatması gündeme bomba gibi düştü. Haberin ses getirmesinin ardından açıklamalarda bulunan aile avukatı Rezan Epözdemir "Süreyya Karabulut'un ölenin Cem Garipoğlu olup olmadığına dair kafasında ciddi soru işaretlerinin olduğu, bu konuda vicdanen rahatsız olduğu ve bayramdan sonra mezarın açılmasını isteği ile ilgili kendisini aradım, bu yönde bir talepleri olduğunda derhal gerekli hukuki süreci başlatabileceğimizi ifade ettim. Kendisi de telefonda biraz duygulandı ve bayramdan sonra bu konuyla ilgili dönüş yapacağını ifade etti" dedi.
11.04.2022 Yaşam
Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme! Flaş IBAN detayı
Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme! Flaş IBAN detayı Akademisyen Aylin Sözer'i katleden Kemal Ayyıldız ve kardeşi Murat Delbe'nin yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Ayyıldız, Sözer'i katlettikten sonra talihsiz kadının cep telefonundan kardeşinin IBAN'ını isteyerek para göndermeye çalıştı. Ayyıldız'ın kardeşi Delbe'nin celse arasında ifade verdiği ortaya çıktı. Olay günü evde yatarken ağabeyinin kendisini arayarak IBAN'ını istediğini anlatan iki numaralı sanık Delbe, "Bana neden IBAN'ı istediğini söylemedi. Ben de kendisine neden istediğini sormadım. Borcumu göndereceğini düşündüm. Ağabeyime IBAN'ımı gönderdim" dedi.
11.03.2022 Yaşam
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Tek tek anlattı
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Tek tek anlattı Muğla’da eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasına ilişkin Gültekin ailesinin avukat Dr. Rezan Epözdemir önemli açıklamalarda bulundu. Epözdemir, sanığın cinayeti tek başına işlemesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğunu söylerken, “1.83 boyunda, 65 kiloluk bir maktulenin cenin pozisyonunda tek başına varile dahi yerleştirilemeyeceğini iddia ediyoruz” dedi. Epözdemir ayrıca, Cemal Metin Avcı’ının annesi, babası, eşi ve ortağının Avcı gözaltına alındıktan sonra neden olay yerine gittiklerini açıklayamayarak çelişkili ifadeler kullandığını söyledi.
21.07.2021 Yaşam
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! Karar çıktı
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! Karar çıktı Konya'nın Bozkır ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mustafa Sömek'i (56) başını ve cinsel organı keserek, öldüren Mücahit Minaz'ın (41) tutuklu yargılandığı davada karar çıktı. Sanık Minaz, cezasında indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış ömür boyu hapse çarptırıldı.
14.07.2021 Gündem
Emekli hemşire ile katili aynı karede!
Emekli hemşire ile katili aynı karede! Aydın'ın Didim ilçesinde kayıp olarak aranırken eski erkek arkadaşı Suat Aksoy (56) tarafından öldürülüp, cesedinin bataklığa gömüldüğü ortaya çıkan emekli hemşire Hatice Tusu'nun (50), kendisini sürekli rahatsız eden katil zanlısı hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Aksoy ve Tusu'nun Didim Kültür ve Sanat Derneği'nin sanat müziği korosundayken tanıştığı ifade edildi.
15.10.2020 Yaşam
Vahşi cinayeti 8 yıl sonra itiraf etti
Vahşi cinayeti 8 yıl sonra itiraf etti Amasya’da, 8 yıl önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Ahmet Sucu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Jandarmanın çapraz sorgusunda suçunu itiraf eden baba Asım Sucu kendisi ve eşini döven oğlunu baltayla başına vurarak öldürüp önce evinin avlusuna, 3 yıl sonra da köy mezarlığına gömdüğünü itiraf etti. Gözaltına alınan Asım Sucu tutuklandı, eşi Ş.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.03.2020 Yaşam
İstanbul'da vahşet: 2 hafta önce evlendiği karısının boğazını kesti
İstanbul'da vahşet: 2 hafta önce evlendiği karısının boğazını kesti Büyükçekmece, bir kişi 2 hafta önce evlendiği karısını boğazını keserek öldürdü.
25.10.2018 Yaşam
Fatih'te vahşet! Öldürdükleri kişiyi gömmüşler...
Fatih'te vahşet! Öldürdükleri kişiyi gömmüşler... İstanbul Fatih’te bir binadan gelen kötü koku, cinayeti ortaya çıkardı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler cesedin bir evin ardiye bölümünde betona gömüldüğünü belirledi. Olayla ilgili biri kadın 3 kişi gözaltına alındı.
12.06.2018 Yaşam
Bursa'da vahşi cinayet
Bursa'da vahşi cinayet Merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi kendisini 50 bin lira dolandırdığı iddiasıyla tartıştığı kadını bıçaklayarak öldürdü
13.05.2018 Yaşam
Polisi arayıp kızımı öldürdüm dedi... Bıçaklayıp, çatıda boğmuş!
Polisi arayıp kızımı öldürdüm dedi... Bıçaklayıp, çatıda boğmuş! 47 yaşındaki Hakkı Varlık, 20 yaşındaki kızı Belkıs Varlık'ı bıçaklayıp, kaçtığı apartmanın çatısında eşarpla boğarak öldürdü. Cinayetin ardından polisi arayan Varlık, "Kızımı öldürdüm. Gelin, beni alın" diye ihbarda bulundu. Vahşi cinayet 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde yaşandı...
25.11.2017 Yaşam
Ahmet Alghanimeh cinayetinin perde arkasından yasak aşk çıktı
Ahmet Alghanimeh cinayetinin perde arkasından yasak aşk çıktı Avcılar’da boğazı kesilmiş halde bulunan Suriye uyruklu Ahmet Alganimeh cinayetinin perde arkasından yasak aşk çıktı. Olaya ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
4.11.2017 Yaşam
PKK'lı teröristlerden vahşilik! Ağaca bağlayıp öldürdüler
PKK'lı teröristlerden vahşilik! Ağaca bağlayıp öldürdüler Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerce ağaca bağlanarak öldürülen bir vatandaşın cesedi bulundu.
29.09.2021 Gündem
Adalet ‘Adalet’i mahkum etti
Adalet ‘Adalet’i mahkum etti Devlet, Cem Garipoğlu’nun vahşice katlettiği Münevver’e Adli Tıp’taki otopside ‘sperm’ bulaştırılmasıyla ilgili davada, 7 yıl sonra ailesine 225 bin TL tazminat ödemeye mahkum oldu...
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı Münevver Karabulut'un ailesine tazminat ödeyecek
Adalet Bakanlığı Münevver Karabulut'un ailesine tazminat ödeyecek İstanbul 4. İdare Mahkemesi yeni bir karar vererek Adalet Bakanlığı'nı, Karabulut Ailesi'ne 225 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti
29.09.2021 Gündem
Bahçeli: Tehlike yakın ve büyük
Bahçeli: Tehlike yakın ve büyük MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında "15 Temmuz Türkiye'ye yeni bir Sevr dayatmasıdır. Tekrarlıyorum: Tehlike yakın ve büyüktür " diye uyarıda bulundu.
21.02.2017 Siyaset
Antalya’da vahşi cinayet
Antalya’da vahşi cinayet Elmalı ilçesinde engelli çocuğuyla birlikte yaşayan kadın, evine giren kişi ya da kişilerce öldürülürken, engelli çocuğu da feci şekilde darp edildi
16.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Vahşi Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vahşi cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.