Gazete Vatan Logo

Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı

Amcasının restoranında çalışan 16 yaşındaki genç kız, mesaisinin bitmesinin ardından eve gitmek üzere yola koyuldu. Yolda tekerleğinin patladığını fark edince arabasından inen genç kız, başına geleceklerden habersizdi. Genç kıza dehşeti yaşatan askerin savunması ise duyanları şoke etti.

Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı

ABD'nin Mississippi eyaletinde dünyaya gelen ve burada büyüyen Leesa Marie Gray, çocukluğunda oldukça eğlenceli ve mutluydu. Etrafına sürekli neşe saçıyordu. Çok başarılı bir öğrenci olan Marie, küçüklüğünden beri bir öğretmen olmanın hayalini kuruyordu.

LASTİĞİ PATLADI, KENARA ÇEKTİ

22 Haziran 2000 yılında 16 yaşındaki Marie, amcasının restoranında çalıştığı işinden mesai bitmesiyle birlikte çalışma arkadaşlarına veda ederek eve doğru yola çıktı. Marie işten çıktığında akşam olmuş, hava kararmıştı.

Karanlık yolda ilerleyen Marie birden arabasının bir lastiğinin patladığını fark etti. Genç kız, hemen arabayı durdurarak hasara bakmak için aşağı indi.

Saat 22.45'te ordu mensubu Thomas Loden Jr., genç kıza yardım etmek için yolun kenarına çekti. Kendisini büyük bir gururla bir denizci asker olarak tanıtan Thomas, genç kızın kurtarıcısı rolünü üstlenmenin peşindeydi. Marie'ye sürekli her şeyi halledeceğini, endişelenmemesini söylüyordu.

ORDUYA İLGİSİZLİĞİ HAKARET SAYDI

Loden, ilk iş olarak hemen lastiği değiştirmeye başlamıştı. Genç Marie ile sohbete başlayan Thomas, ona orduya katılıp katılmamak hakkında neler düşündüğünü sordu. Öğretmenlik hedeflerini Thomas'a anlatan genç kız, orduya girmekle ilgilenmediğini söyledi.

Aldığı bu masum cevap karşısında adeta deliye dönen Thomas, Marie'yi kolundan tutarak kamyonetinin arkasına kadar sürükledi ve genç kızı içeri doğru fırlattı. Thomas daha sonra genç kızı, büyükannesine ait ıssız bir yere götürmek üzere yola koyuldu.

Haberin Devamı

SAATLERCE TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

Önümüzdeki 4 saat boyunca Thomas, korku içerisindeki kurbanına tecavüz ederek cinsel istismarda bulundu. Saat sabah 2.30 civarında genç kızı boğarak öldüren Thomas, aslında Marie'nin evinden çok da uzakta değildi. Genç kızın cansız bedenini kamyonetin koltuğunun altına sıkıştıran Thomas, daha sonra eve giderek uyumaya başladı.

Sabahın erken saatlerinde Marie'nin yol kenarına bıraktığı arabası hala uyarı ışıkları yanar halde bulundu. Genç kızın cüzdanı ve telefonu hala arabanın içinde olsa da Marie'nin kendisi ortada yoktu. Marie'nin ortada olmaması üzerine incelemelere başlayan polis ekipleri, genç kızın çalışma arkadaşları ile konuşarak gecenin detaylı bir haritasını çıkarmaya başladı.

Haberin Devamı

UZUN ZAMANDIR PEŞİNDEYMİŞ

Yapılan bu araştırmalarda bir isim oldukça göze çarpıyordu: Thomas Loden Jr.

36 yaşındaki bu asker, evli ve bir çocuk babasıydı. Sık sık genç Marie'nin çalıştığı restorana geldiği belirlenen Thomas, sürekli genç kızdan yemek sipariş ederek ona yakınlaşmaya çalışıyordu.

Kurulan olay örgüsünde oldukça ön plana çıkan Thomas, polisin radarına girmişti. Ekipler hemen Thomas'ın büyükannesine giderek onunla görüşmek istedi. Polisler geldiğinde hala uyuyan Thomas, gün içerisinde tekrar polislerle görüşmek üzere rahat bırakılmıştı.

İlerleyen saatlerde tekrar eve gelen polis ekipleri, Thomas'ın çoktan buradan ayrıldığını öğrendi. Evin çevresinde araştırmalara başlayan ekipler, Thomas'ın yatak odasında kanlı elbiseler buldu.

İNTİHAR SÜSÜYLE ORTAYA ÇIKTI

Aynı gün öğleden sonra Thomas, göğsüne kazınmış 'üzgünüm' yazısıyla birlikte kanlar içerisinde büyükannesinin yakınlarında bulundu. Thomas'ın bilekleri de kesilmişti. Bu bir intihardan çok, şov için yapılmış gibi görünüyordu. Marie'nin nerede olduğu sorulduğunda ise konuyla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Thomas, hastanede tedavi görürken polis ekipleri de onun kamyonetini arıyordu. Burada koltuğun altına sıkıştırılmış genç kızın cansız bedeni bulundu. Elleri ve ayakları bir iple bağlanmıştı. Ekipler burada bir video kaseti de buldu. Bu kasetin içerisindeki görüntülerde bir erkek, genç kıza tecavüz edip çeşitli objelerle cinsel istismarda bulunuyordu.

Bu korkunç görüntüler genç kızın hem hayattayken hem de öldükten sonra çok kez tecavüze uğradığını gösteriyordu. Görüntülerde yüzünü göstermese de genç kızın cesedinde yapılan incelemelerde bu istismarların Thomas tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Artık suçu reddedilemez şekilde kanıtlanan Thomas, tutuklandı.

TÜRLÜ ŞEKİLDE SAVUNMAYA ÇALIŞTI

Mahkeme karşısında suçsuz olduğunu savunan Thomas, daha önce hiçbir zaman kanun ile başının derde girmediğini anlattı. Yaşananların ne denli korkunç şeyler olduğuna değinen Thomas, işlediği vahşi cinayet ile ilgili hiçbir şey hatırlamadığını belirtti. Thomas, genç kızın ailesinden de özürler diliyordu. Bir noktada genç Marie'yi orduya hakaret etmekten suçlayan ve bunu hak ettiğini söyleyen Thomas'ın avukatları ise müvekkillerinin travmatik çocukluğuna dikkat çekti.

Çocukluğundan beri fiziksel ve cinsel olarak istismara uğradığı söylenen Thomas'ın bu tarz eylemlerinin sebebi olarak bu gösterildi. Uzun süre askerlik yaptığı için büyük stres altında olduğu ve doğru ile yanlışı ayırt edemeyecek hale geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

SUÇLARINI KABUL ETTİ, İDAM CEZASI ALDI

Tüm bu savunmaya rağmen işlerin kendi lehine gitmediğini fark eden Thomas, cinayet, tecavüz ve cinsel saldırı suçlarını kabul etti. Yanında avukatı ile yargıç karşısına çıkan Thomas, burada işlediği suçların sorumluluğunu almak üzere yemin etti.

Bu duruşmadan Thomas için idam cezası çıkması üzerine cani katil, suçlarını kabul ederek başına ne geleceğini bilmediğini ve bu yüzden ifadesini geri çekmek istediğini söyledi. Ancak bunun ihtimali yoktu ve Thomas'ın isteği reddedildi.

Yıllarca hapiste idam edileceği tarihi bekleyen Thomas, 14 Aralık 2022'de hücresinde son kez çıktı. Thomas, son yemeği olarak iki adet pirzola, fırında tatlı patates, kızarmış bamya, tereyağlı bisküviler ve şeftalili buzlu çay seçti.