Uzun Süre

Uzun Süre

Son dakika uzun süre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzun süre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzun süre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzun Süre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzun süre gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.120 uzun süre haberi bulunmuştur. Tüm uzun süre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 İddaa
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Çalışana tazminat hakkı doğuyor! Yazılı dilekçe şart, iki ay süresi var
Çalışana tazminat hakkı doğuyor! Yazılı dilekçe şart, iki ay süresi var Yargıtay tazminat hakkı ile ilgili önemli bir karara imza attı. Aynı işyerinde bir yıl ve daha uzun süre çalışanlar, işten çıkartıldıklarında kıdem tazminatı almaya hak kazanıyor. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa da tazminat alabiliyor. Kadınlar evlilik, erkek çalışanlar ise askerlik nedeniyle işten ayrıldığında tazminat alabiliyor. Yargıtay'ın askerlik nedeniyle tazminat konusunda verdiği bir karar ise dikkat çekti.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
Bayramda  metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü
Bayramda metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu.
11.04.2024 Gündem
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler Adana'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosikletteki 1 kişide yaralandı. Acı haberi alan sürücünün yakınları cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.
6.04.2024 Adana
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bilim insanları  rekor kırdı! Sınırsız  üretim hedefleniyor
Bilim insanları rekor kırdı! Sınırsız üretim hedefleniyor Güney Koreli bilim insanları,KSTAR (Korean Superconducting Tokamak Advanced Research) Nükleer reaktörü 100 milyon derece sıcaklıkta 48 saniye çalıştırmayı başararak “yapay güneş” rekoru kırıdılar. KSTAR reaktörü ile Güneş'te meydana gelen füzyon reaksiyonlarını taklit ederek sınırsız ve temiz enerji üretmeyi hedeflendiği belirtildi.
2.04.2024 Gündem
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı Samsun'da 25 yıldır muhtar olan 1 çocuk annesi Filiz Kavalcı yine rakibi olmadan tek başına seçimlere gitti. Kavalcı'nın 4 dönemdir rakibi çıkmamasıyla Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı olma unvanına sahip olduğu belirtildi.
31.03.2024 Gündem
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı!
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı! İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu.
31.03.2024 Gündem
Şansın böylesi! Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı!
Şansın böylesi! Son dakikalarda 3 gol oldu, Misli’de 91 bin 868 TL kazandı! Misli üyeleri hem kazanmaya hem kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi yüksek oranlı tercihlerde bulunduğu 2 maçlık bir kupon yaptı. 2 maça da “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” seçeneğini oynayan üye için oldukça heyecanlı bir kupon oldu. Üye, kuponu Misli Arena platformunda da paylaştı.
29.03.2024 İddaa
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 3 ölü, 8 yaralı
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 3 ölü, 8 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
28.03.2024 Gündem
Ekrana uzun süre bakmak şaşılık riskini artırıyor
Ekrana uzun süre bakmak şaşılık riskini artırıyor Çocuklarda şaşılık, cep telefonu ve tablet gibi küçük ekranlara bağımlılığa paralel olarak arttırdığı tespit edildi.
28.03.2024 Gündem
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu Eşi, yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım, ilk kez hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada sanık hakkında mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı sanığın, 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
27.03.2024 Gündem
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi Jinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.
27.03.2024 Sağlık
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
Batman Yolveren köyünün muhtarını, Almanya’daki seçmenler belirleyecek
Batman Yolveren köyünün muhtarını, Almanya’daki seçmenler belirleyecek Batman’ın 10 haneli Yolveren köyünde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak 37 seçmenin 20’si, Almanya’da yaşıyor. 2 adayın yarıştığı köyde seçilecek olan muhtarı, köye gelecek seçmenlerin oyları belirleyecek. Muhtar adayı Cengiz Kıy, “Gözümüz Avrupa’daki seçmenlerde. Seçimde oy kullanma hakkı olanların sandık başına gelmelerini bekliyoruz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Cezaevinden izinli çıktı, babasının evinde ablasını rehin aldı
Cezaevinden izinli çıktı, babasının evinde ablasını rehin aldı Bursa'da, cezaevinden izinli çıkan Mesut A. (48), babasının evinde, ablası Nuray A.'yı bıçakla rehin aldı. Ablası bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçınca Mesut A., polise teslim oldu.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Süre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzun süre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.