Uzun Boy

Uzun Boy

Son dakika uzun boy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzun boy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzun boy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzun Boy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzun boy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.380 uzun boy haberi bulunmuştur. Tüm uzun boy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzun boylularda risk daha fazla! Uyarı geldi
Uzun boylularda risk daha fazla! Uyarı geldi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Uğur Coşkun, ”Her 10 santimlik boy uzunluğunun kolorektal kanser gelişme riskinde yüzde 14 lük ve yine bağırsak adenom gelişmesinde yüzde 6’lık bir artışa yol açtığı gösterildi. En yüksek persentilde en uzun olan kişilerde, en düşük persentildeki en kısa olan bireylere göre bağırsak kanseri riskinin yüzde 24 daha fazla” dedi.
7.03.2022 Sağlık
Boyu 1.92! Emerson’a göre uzun boylu olan erkekler ‘korkutucu’
Boyu 1.92! Emerson’a göre uzun boylu olan erkekler ‘korkutucu’ Yetişkin filmlerinin ‘en uzun kadını’ olarak adlandırılan 1.92 boyundaki Rocky Emerson, kariyerine ilk başladığı zamanlarda uzun boylu olması konusunda nasıl hileye başvurduklarını anlattı. Emerson’a göre ondan daha uzun boylu olan erkekler ‘korkutucu’.
20.01.2022 Magazin
Sporcu ve fitnesçıların göz bebeği Ünlü Model Djuliana Gani Türkiye’de modellik yapacağını açıkladı
Sporcu ve fitnesçıların göz bebeği Ünlü Model Djuliana Gani Türkiye’de modellik yapacağını açıkladı Dünya çapında tanınmış ünü Bulgar model Djuliana Gani Türkiye’de modellik yapacağını açıkladı.
8.12.2021 Spor Magazin
Dünyanın en uzun boylu toplumu belli oldu
Dünyanın en uzun boylu toplumu belli oldu Hollanda İstatistik Kurumunun (CBS) paylaştığı verilere göre, dünyanın ortalama en uzun boylu toplumu Hollandalılar olarak tespit edildi.
17.09.2021 Dünya
İsmail Koç ile Ali Gürbüz finalde karşı karşıya gelecek
İsmail Koç ile Ali Gürbüz finalde karşı karşıya gelecek 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde rakiplerini yenen İsmail Koç ile Ali Gürbüz, başpehlivanlık için finalde karşı karşıya gelecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İsmail Demir: “Tam Bağımsız Savunma Sanayii hedefimizde kararlıyız”
İsmail Demir: “Tam Bağımsız Savunma Sanayii hedefimizde kararlıyız” Milli Fırkateyn ‘İstanbul’un denize indiriliş töreninde konuşan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Savunma sanayiimizin hiçbir alanında yurt dışına bağımlı kalamayız. Özellikle kritik teknolojiler ve stratejik alanlarda yüzde yüz yerli ve milli olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 'Tam Bağımsız Savunma Sanayii' hedefimizde kararlıyız” dedi.
23.01.2021 Gündem
Kovid-19'a rağmen çalışmalarına devam ediyor
Kovid-19'a rağmen çalışmalarına devam ediyor Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi TCG Anadolu'yu inşa eden Sedef Tersanesi, Kovid-19'a rağmen çalışmalarına devam ediyor.
21.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Sara Sampaio kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?
Sara Sampaio kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizdar’ı reklamda birlikte rol aldığı Sara Sampaio ile aldatıldığı iddialarından sonra Saro Sampaio birçok kişi tarafından merak ediliyor. Haberi görenler Victoria’s Secret meleği Sara Sampaio kimdir? Kaç yaşındadır? Sorularını araştırmaya başladı
14.10.2019 Yaşam
Uzun boy kanser riskini artırıyor
Uzun boy kanser riskini artırıyor CalIfornIa Riverside Üniversitesinden Biyoloji Profesörü Dr. Leonard Nunney’in yaptığı araştırma, ortalama boydan her 10 santimetre uzunluğun, kişinin kansere yakalanma olasılığını yüzde 10 oranında artırdığını ortaya koydu.
25.10.2018 Dünya
Uzun boylu insanlarda kanser riski daha fazla
Uzun boylu insanlarda kanser riski daha fazla Amerika'da yapılan araştırmaya göre uzun boylu olmak, kişiye bir dezavantaj sağlayabilir. Araştırmayı yapanlar, vücutlarında daha fazla hücre bulunması nedeniyle uzun boyla insanların kansere yakalanma riskinin daha fazla olduğu görüşünde.
25.10.2018 Sağlık
Marulun içinden çıkan yaratık sosyal medyayı karıştırdı
Marulun içinden çıkan yaratık sosyal medyayı karıştırdı Daha önce pazardan ya da manavdan aldığımız yeşilliklerinden içinden çeşitli tarla böcekler çıktığına şahit olmuşsunuzdur. Ama bu kadarı muhtemelen başınıza gelmemiştir.
28.04.2018 Yaşam
Rıza Kayaalp Avrupa Şampiyonu
Rıza Kayaalp Avrupa Şampiyonu Avrupa Güreş Şampiyonası'nı grekoromen stil 130 kiloda Rıza Kayaalp altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tümör nedeniyle boyu 2 metre 32 santim
Tümör nedeniyle boyu 2 metre 32 santim SURİYE’de iç savaş başlayınca 7 kardeşi, anne ve babası ile birlikte 2012’de Türkiye’ye gelerek Osmaniye’deki çadırkente yerleşen Bayırbucak Türkmeni Cuma Türkmen, çok uzun boyu nedeniyle kamptaki sağlık ekibinin dikkatini çekti...
29.11.2015 Yaşam
Karın ağrısı adettendir demeyin!
Karın ağrısı adettendir demeyin! Ağrılı adet, ağrılı cinsel ilişki, kabızlık, hazımsızlık, şişkinlik, karın ağrısı veya adet düzensizliği gibi şikayetlerle ortaya çıkan ve Türkiye’de 1,5 milyon kadında görülen endometriozis hastalığıyla ilgili her şey artık www...
16.10.2015 Sağlık
Susam Sokağı ekranlara geri dönüyor
Susam Sokağı ekranlara geri dönüyor Susam Sokağı'nın yapımcıları HBO ile beş yıllık bir anlaşma yaptıklarını duyurdu. 1980 ve 1990'ların efsane programı yeni bölümleriyle sonbaharda geliyor.
19.08.2015 Televizyon
Soğanlı dana ızgara köfte
Soğanlı dana ızgara köfte Soğanlı dana ızgara köfte tarifiyle lezzetli Ramazan sofraları...
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Kadınların yüzde 80'i kendini çirkin buluyor
Kadınların yüzde 80'i kendini çirkin buluyor Dünya varolduğundan bu yana kadınlar da erkekler de güzelliğin peşinden koşuyor...
17.01.2015 Arşiv
Ne kadar teknoloji o kadar fıtık
Ne kadar teknoloji o kadar fıtık Modern toplumun hayatını kolaylaştıran teknoloji bir yandan da bazı hastalıkların yoluna kırmızı halı seriyor...
12.01.2015 Sağlık
‘Gözlerime ve saçlarıma iltifat alıyorum’
‘Gözlerime ve saçlarıma iltifat alıyorum’ - Benim İçin Üzülme dizisinin oyuncusu Öykü Çelik, “Beğenmediğim bir yerim yok; farklı güzelliğim var” diyerek çekiciliğine vurgu yapıyor. Saçlarını merak edenler için peşinen söylüyor: Sülfatsız şampuan kullanıyorum...
25.10.2012 Arşiv
Sultan 4.5 santim uzadı
Sultan 4.5 santim uzadı Dünyanın en uzun boylu insanı olan "Sultan"ın boyu, 4,5 santimetre daha uzadı
9.01.2012 Yaşam
'Kaslar muhteşem ama!..'
'Kaslar muhteşem ama!..' Gerçek bir boksör Kıvanç Tatlıtuğ'un yumruklarına not veriyor...
11.09.2011 Magazin
Sultan’ın belgeseli dünya TV’lerinde
Sultan’ın belgeseli dünya TV’lerinde “Dünyanın En Uzun Adamı” unvanını 246...
16.11.2010 Yaşam
Topuklu giyebilecek miyim doktor?
Topuklu giyebilecek miyim doktor? Dr. Deniz Algün kadınların ortopedi ile ilgili merak ettiklerini Trendus.com’a anlattı
7.05.2010 Arşiv
En 'dev'ler arasındayız
En 'dev'ler arasındayız '12 Dev Adam', 36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda 'en'ler sıralamasına girdi
9.09.2009 Futbol
5 cm kısa etek dert oldu!
5 cm kısa etek dert oldu! Haber sunarken giydiği etek nedeniyle eleştirilen Özge Uzun sonunda isyan etti!
27.01.2009 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Boy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzun boy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.