Gazete Vatan Logo

Sara Sampaio kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizdar’ı reklamda birlikte rol aldığı Sara Sampaio ile aldatıldığı iddialarından sonra Saro Sampaio birçok kişi tarafından merak ediliyor. Haberi görenler Victoria’s Secret meleği Sara Sampaio kimdir? Kaç yaşındadır? Sorularını araştırmaya başladı

Sara Sampaio kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

2013 yılında Başak Dizdar ile evlenen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Tatlıtuğ’un 2013 yılında aynı reklam filminde rol aldığı Sara Sampaio ile eşini aldattığı iddia edildi. İddialar sonrası, Sara Sampaio hakkındaki araştırmalar da arttı. Peki Sara Sampaio kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

SARA SAMPAİO KİMDİR?

Cristina Sampaio ve Armando Sampaio çiftinin kızı olarak dünyaya gelen ünlü manken, 1991 yılında Portekiz’in Porto şehrinde dünyaya geldi. André Sampaio isminde bir erkek kardeşi vardır. Yengeç burcu olan Sampaio, Lizbon Üniversitesi’nden mezundur.

Birçok ünlü derginin katalog çekiminde ve ünlü markaların podyumunda yer alan Sampaio uzun boy, düzgün fiziği ve yeşil göz rengiyle oldukça dikkat çekici bir güzelliğe sahiptir.

Bir röportajında, haftada 2 gün spor yaptığını ve güne pankek ve muzlu, çilekli milkshake ile başladığını bu sayede de kendini dinç hissettiği söyleyen Sampaio, 2016 yılından beri oyuncu Oliver Ripley ile beraberdir.