Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Sporcu ve fitnesçıların göz bebeği Ünlü Model Djuliana Gani Türkiye’de modellik yapacağını açıkladı

Sporcu ve fitnesçıların göz bebeği Ünlü Model Djuliana Gani Türkiye’de modellik yapacağını açıkladı

Dünya çapında tanınmış ünü Bulgar model Djuliana Gani Türkiye’de modellik yapacağını açıkladı.

Sporcu ve fitnesçıların göz bebeği Ünlü Model Djuliana Gani Türkiye’de modellik yapacağını açıkladı

Djuliana Gani, “Birçok sektöre bağlı çalışmalarda bulundum. Defilelerde ünlü modacıların tasarladığı kıyafetleri ve bunlara bağlı aksesuarları sergiledim.” diyerek Türkiye’de modellik yapacağı için ne kadar heyecanlı olduğundan bahsetti.

Gani açıklamalarına şöyle devam etti;

“Yaz ve kış kreasyonları ile birlikte birçok üründe Türkiye ile beraber olacağım. Her ne kadar kolay bir meslek olarak görünsede birçok zorlu yönleri bulunmaktadır. Modelliği yapılacak ürün, kıyafet ise eğer sunumu çok estetik bir şekilde yapılmalıdır. Fotoğrafçının tarif ettiği şekilde pozlar verilmektedir. Manken olabilmek için öncelikle eğitim almanız gerekmektedir. Şu an günümüzde neredeyse her ajans mankenlik eğitimi vermektedir. Eğitim süreçleri 6 hafta sürmektedir. Eğitim süreci yürüme ve poz verme dersleri ile mevcuttur. Mankenlik uzun boy kadar fit bir görünümde isteyen bir meslektir. Bunun yanı sıra zerafet eğitiminin ve diksiyonunun da düzgün olması gerekmektedir.

SORUMLULUK VE DİSİPLİN ŞART

Mankenlerin temel sorumluluklarının başında; ideal kilolarını korumak gereklidir. Düzenli spor yapmak ve sağlıklı beslenmek bu durumda çok önemlidir. Diğer bir sorumluluk ise; çekimlere vaktinde katılmak ve çalışma saatlerine uygun davranmaktır. Dizi ve filmlerde görev alan mankenler ise oyunculuk eğitimi almalılardır.

Haberin Devamı