Uyuşturucu Baskını

Uyuşturucu Baskını

Son dakika uyuşturucu baskını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu baskını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu baskını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu Baskını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu baskını gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 uyuşturucu baskını haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu baskını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartal'da uyuşturucu baskını! Evi seraya çevirmişler
Kartal'da uyuşturucu baskını! Evi seraya çevirmişler Kartal'da evi uyuşturucu serasına çeviren biri kadın iki şüpheli yakalandı. Evde yapılan aramada 10 kilogram 560 gram uyuşturucu madde ve 14 adet Hint keneviri ele geçirildi.
27.01.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 63 adrese uyuşturucu baskını! Çok sayıda gözaltı
Şanlıurfa'da 63 adrese uyuşturucu baskını! Çok sayıda gözaltı Şanlıurfa'da jandarmanın 63 adrese yaptığı baskında çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi, 100'ü aşkın şüpheli gözaltına alındı.
26.10.2022 Gündem
Cemile Şenel cinayetinde flaş gelişme! Katil yakayı böyle ele verdi
Cemile Şenel cinayetinde flaş gelişme! Katil yakayı böyle ele verdi İstanbul Sultangazi'de 5 arkadaşıyla oturan 17 yaşındaki Cemile Şenel'in ölümüne ilişkin sır perdesi aralandı. Emniyet, olayın yaşandığı adresin güvenlik kameralarından ve merdivenlerdeki kan izlerinden katil zanlısını tespit edip, yakaladı.
9.09.2021 Gündem
Jandarmadan lüks rezidansa uyuşturucu baskını
Jandarmadan lüks rezidansa uyuşturucu baskını İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İran'dan Türkiye'ye yasadışı yollarla sokulan uyuşturucuyu pazarlayan İran uyruklu S.R.S. ve R.B. isimli şüphelilerin Esenyurt'ta kiraladığı rezidansa baskın düzenledi. Yapılan aramada 50 kilogram eroin, 20 kilogram Afyon sakızı, 3 kilogram kokain ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 5 bin dolar para ele geçirildi. Gözaltına alınan İran Uyruklu S.R.S. ve R.B. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2021 Gündem
Bursa'da bin polisle şafak baskını
Bursa'da bin polisle şafak baskını Bursa'da bin polisle şafak saati dev uyuşturucu operasyonu çok sayıda gözaltı var.
10.06.2020 Gündem
Lüks rezidansa baskın! Değeri 1 milyon lira...
Lüks rezidansa baskın! Değeri 1 milyon lira... Bursa narkotik polisi, lüks bir rezidans dairesine uyuşturucu baskını düzenledi. Baskında 1 milyon lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
7.08.2019 Gündem
Fatih'te 40 adrese uyuşturucu baskını: 35 gözaltı
Fatih'te 40 adrese uyuşturucu baskını: 35 gözaltı Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fatih'te önceden belirlenen 40 adrese eş zamanlı yaptığı operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.
9.07.2019 Gündem
Dernek kurup uyuşturucu satmışlar
Dernek kurup uyuşturucu satmışlar Denizli’de polis uzun süredir takibe aldığı Kanserle Mücadele Derneği'ne düzenlediği baskında 69 gram eroin ele geçirdi. Zehir tacirlerinin uyuşturucuyu satmak için buldukları dernek yöntemi ise polisi ve duyanları şaşkına çevirdi. Baskında dernek binasında masanın üstünde uyuşturucu ile alkol şişesi de bulundu.
21.05.2019 Yaşam
Tatil köyüne operasyon! 400 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Tatil köyüne operasyon! 400 kilo uyuşturucu ele geçirildi İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan Pollen adlı tatil köyüne operasyon düzenlendi. Operasyonda 350-400 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.
9.01.2019 Gündem
Beylikdüzü'nde İranlılara uyuşturucu baskını
Beylikdüzü'nde İranlılara uyuşturucu baskını Beylikdüzü'nde yapılan uyuşturucu operasyonunda 1'i kadın 3 İranlı yakalandı. Operasyonda 1 kilo 250 gram toz halde metamfetamin, 16 kilogram sıvı halde meramfetamin ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
1.12.2018 Yaşam
Lüks villaya uyuşturucu baskını
Lüks villaya uyuşturucu baskını Bursa narkotik polisi, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik Bursa ve İstanbul'da operasyon düzenlendi. Çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapılırken, özel harekat polislerinin koç başıyla kapısını kırdıkları deniz manzaralı lüks bir villada tomar tomar para bulundu.
2.11.2018 Yaşam
Muhteşem İkili ilk bölümüyle bugün başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları
Muhteşem İkili ilk bölümüyle bugün başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları Muhteşem İkili 1. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlandırdı. Dizi konusu ve oyuncularıyla daha başlamadan ilgi çekmeyi başaran Muhteşem İkili dizisi bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. İşte Muhteşem İkili hakkında bilgiler...
1.11.2018 Gündem
İstanbul'da lüks villaya uyuşturucu baskını
İstanbul'da lüks villaya uyuşturucu baskını İstanbul'da lüks bir villaya düzenlenen uyuşturucu baskınında 1 kişi gözaltına alındı.
25.10.2018 Yaşam
Uyuşturucu tacirlerine özel harekat destekli şafak baskını
Uyuşturucu tacirlerine özel harekat destekli şafak baskını Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat ekiplerinin desteğiyle zehir tacirlerine şafak baskını yaptı. Özel harekatçıların koçbaşıyla kapılarını kırdığı evler narkotik polisince didik didik arandı. Baskında 250 gram bonzai ile 20 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda 7 kişi de gözaltına alındı.
10.10.2018 Gündem
Dizi oyuncusunun evine uyuşturucu baskını!
Dizi oyuncusunun evine uyuşturucu baskını! Adana'da polisin bir eve düzenlediği operasyonda 1 kilo 800 gram metamfetamin ile yakalanan Volkan Ç.'nin (35) internet üzerinden yayınlanan bir dizide oynadığı ortaya çıktı. Volkan Ç., uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptığı suçlamasıyla tutuklandı.
30.09.2018 Gündem
HDP'li başkana uyuşturucu baskını!
HDP'li başkana uyuşturucu baskını! HDP Savur İlçe Başkanı Yedibela Kızılkaya ve eşi Hüsna Kızılkaya uyuşturucu operasyonunda yakalandı.
20.09.2018 Gündem
Şişli'de uyuşturucu operasyonu
Şişli'de uyuşturucu operasyonu Şişli Kuştepe'de önceden belirlenen iki adrese baskın düzenlendi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona özel harekat ekipleri de destek verdi. Polis koçbaşıyla kırdığı kapılarını kırdığı evlerde arama yaptı. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
14.09.2018 Gündem
Bursa’da zehir tacirlerine büyük darbe: 48 gözaltı
Bursa’da zehir tacirlerine büyük darbe: 48 gözaltı Bursa Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu baskını için gittikleri evde karşılaştıkları manzara karşısında hayrete düştü. Zehir tacirlerinin evlerinden; uyuşturucu madde ile takas ettikleri öğrenilen çoğu bebek ve temizlik ürünü yüklü miktarda yaşam malzemesi çıktı.
8.05.2018 Gündem
Rekor uyuşturucu baskını: 12 ton kokain
Rekor uyuşturucu baskını: 12 ton kokain Kolombiya hükümeti, ülke tarihinin en büyük uyuşturucu baskınında, piyasa değeri 360 milyon doları bulan 12 ton kokain ele geçirildiğini açıkladı.
9.11.2017 Dünya
Son dakika haberi: Talimatı verdi: 'Emirdir, aptalları öldürün!'
Son dakika haberi: Talimatı verdi: 'Emirdir, aptalları öldürün!' Sivri diliyle ünlü devlet başkanından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte polise, uyuşturucu baskınlarında tutuklanmaya şiddetle direnen "aptalları" öldürebileceklerini söyledi.
28.08.2017 Dünya
Bakırköy'de uyuşturucu operasyonu
Bakırköy'de uyuşturucu operasyonu İstanbul Bakırköy'de helikopter destekli uyuşturucu operasyonunda, hakkında arama kaydı bulunan 2 kişi gözaltına alındı
7.08.2017 Yaşam
Türkiye’ye gelen 309 kilo kokaine İtalya’da baskın!
Türkiye’ye gelen 309 kilo kokaine İtalya’da baskın! İtalya’nın Calabria kentinde bir gemiye operasyon düzenleyen İtalyan polisi, 62 milyon euro değerinde olan 309 kilogram saf kokain ele geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Fatih'te uyuşturucu baskını
Fatih'te uyuşturucu baskını İstanbul Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te uyuşturucu madde satan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.
7.04.2017 Yaşam
3 ilçede uyuşturucu baskını
3 ilçede uyuşturucu baskını Polisin üç ilçede eş zamanlı düzenlediği operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alındı
15.03.2017 Yaşam
Eşcinsel erotik film yıldızı tutuklandı!
Eşcinsel erotik film yıldızı tutuklandı! Beyaz üstüncü erotik film yıldızı 29 yaşındaki Timothy Harper, geçen hafta Teksas'taki bir uyuşturucu baskını sırasına yakalanıp tutuklanan 4 kişiden biri oldu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Baskını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu baskını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.