Üvey Kız

Üvey Kız

Son dakika üvey kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üvey kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üvey kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üvey Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üvey kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 üvey kız haberi bulunmuştur. Tüm üvey kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı Geçtiğimiz günlerde eşi Sussex Dükü Prens Harry ile birlikte gittiği basketbol maçındaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) anları gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle, 'dünyanın görmesini asla istemediği' bir fotoğrafla gündeme geldi. Markle'ın arasının bozuk olduğu ailesi, Avustralya medyasına vereceği bir röportaj için kızlarının kimsenin görmesini istemediği karesini gazeteci Taylor Auerbach aracılığıyla yayınladı.
29.04.2023 Magazin
Her şeyi annelerine anlattılar! Kız ve erkek kardeşini istismar etti
Her şeyi annelerine anlattılar! Kız ve erkek kardeşini istismar etti Diyarbakır'da 15 yaşındaki üvey kız kardeşini taciz edip, 14 yaşındaki üvey erkek kardeşine cinsel istismarda bulunan Emin Ö. (24), annenin şikayetiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.
24.12.2022 Yaşam
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak...
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak... 7 yıl önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Erol Büyükburç’un anneleri ayrı olan kızları Evren Büyükburç, Jeyan Büyükburç ve Özlem Derya Büyükburç yasal mirasçı olarak belirlendi.
28.07.2022 Magazin
Lottie Moss 'evde böyle dolaşırım' diye paylaştı! İç çamaşırıyla...
Lottie Moss 'evde böyle dolaşırım' diye paylaştı! İç çamaşırıyla... Kate Moss’un üvey kız kardeşi Lottie Moss müstehcen pozlarına bir yenisini ekledi. Onlyfans'a giren ve kısa süre önce de fotoğrafları sızdırılan Moss yine çok konuşuldu. Moss siyah jartiyeri ve minik iç çamaşırlarıyla poz vererek evde hep böyle dolaştığını söyledi.
24.05.2022 Magazin
Annesini boğazını keserek öldürüp, üvey kardeşini yaraladı! 'İçimdeki şeytan 'öldür' dedi'
Annesini boğazını keserek öldürüp, üvey kardeşini yaraladı! 'İçimdeki şeytan 'öldür' dedi' Bursa’da annesi Azime Akman'ı (48) boğazını keserek öldürüp, üvey kız kardeşi M. A.'yı (13) da yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Ergül (25) hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca iddianame hazırlandı. İfadesinde, “İçimdeki şeytan 'öldür' dedi. Öldürdüm" diyen Ergül’ün, ‘kasten öldürmek’ ve ‘öldürmeye tam teşebbüs’ suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
6.05.2022 Yaşam
Köpeğin ağzında gördüler! 13 parçaya bölünmüş, başsız cesetler...
Köpeğin ağzında gördüler! 13 parçaya bölünmüş, başsız cesetler... Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, parçalara bölünerek gömülen, başları ise bulunamayan emlakçı İranlı çift cinayetiyle ilgili 2 şüphelinin İran'a kaçtığı belirlendi. Öldürülen M.Z.'nin üvey kız kardeşi ve erkek arkadaşının, emlak komisyonu nedeniyle cinayeti işleyerek, kaçtıkları tespit edildi. 2 kişinin iade edilmesi için görüşmeler yapıldığı öğrenildi.
29.07.2021 Gündem
Korkunç ölüm planı! Yemeklerine kattı, yavaş yavaş öldürdü...
Korkunç ölüm planı! Yemeklerine kattı, yavaş yavaş öldürdü... Babaları Sezai Harman’ın anneleri Ayşe Harman tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü iddia eden kız kardeşler Canan Dağcı ve Eda Ünlükoç haklı çıktı. Kocasını yemeklerine kattığı tarım ilacıyla yavaş yavaş öldüren Ayşe Harman suçlamaları kabul etmedi ama tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.06.2020 Gündem
Üvey kızlarına cinsel istismardan tutuklandı
Üvey kızlarına cinsel istismardan tutuklandı Bartın’da, 13 ve 15 yaşlarındaki kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan R.Ç. (44) tutuklandı.
7.05.2020 Yaşam
Norveç'te cami saldırganı suçunu kabul etti
Norveç'te cami saldırganı suçunu kabul etti 'Terör saldırısı' suçlamasıyla hakim karşısına çıkan 21 yaşındaki Manshaus, konuşmaya karar verdi ve polisin sorularını yanıtladı.
17.08.2019 Dünya
Prenses kaçmıştı... Şeyh 'intikam'ı duyurdu!
Prenses kaçmıştı... Şeyh 'intikam'ı duyurdu! Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit Al Maktum'un son paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.
1.08.2019 Dünya
Dubai Şeyhi’nin karısı kaçtı
Dubai Şeyhi’nin karısı kaçtı Dubai Şeyhi Muhammed el Maktum’un altıncı eşi Prenses Haya el Hüseyin’in, iki çocuğuyla birlikte ülkeden kaçtığı iddia ediliyor. Daha önce de kızı Prenses Latifa ülkeden kaçmaya çalışırken yakalanmıştı.
30.06.2019 Dünya
Oğlu ve üvey kızına cinsel istismarla suçlanan baba hakim karşısında
Oğlu ve üvey kızına cinsel istismarla suçlanan baba hakim karşısında İzmir'de, 8 yaşındaki oğluna geçen yıl, 22 yaşındaki üvey kızına ise 11 yıl önce cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen baba C.E. (42) hakim karşısına çıktı. Sanığın eski eşi, C.E.'nin olayla ilgili kendisini tehdit ettiğini belirterek, tutuksuz yargılanmasına tepki gösterdi. Mahkeme heyeti ise sanığın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.
29.05.2019 Yaşam
Üvey kardeşinden nakille sağlığına kavuştu
Üvey kardeşinden nakille sağlığına kavuştu Somali'de yüksek tansiyon şikayetiyle gittiği hastanede böbrek yetmezliği teşhisi konulan Muhammed İsse Handulle, Türkiye'de üvey kardeşinden yapılan nakille sağlığına kavuştu.
8.03.2019 Sağlık
Alman papaz cami yaptırdı
Alman papaz cami yaptırdı Andre Carouge isimli Alman papazın cami yaptırması ilk başta duyanlar için bir hayli ilginç... Ancak papazın yaşadıkları daha da ilginç. Yıllar sonra babasının bir Türk olduğunu öğrenen Andre Carouge, kendini Hristiyan-Müslüman dayanışmasına adadı ve cami çalışmalarını sonuna kadar destekliyor.
23.09.2018 Yaşam
Düğün pembe diziye döndü
Düğün pembe diziye döndü 19 Mayıs’taki kraliyet düğününe müstakbel prenses Meghan Markle’ın ailesi damga vurdu. Abisi mektup yazıp Harry’ye ‘onunla evlenme’ dedi. Paparazzilerden para alıp fotoğraflarını çektiren babası şimdi de kalp ameliyatı olacağı için düğüne katılamayacak
16.05.2018 Dünya
Musk babasından utanç duyuyor
Musk babasından utanç duyuyor SpaceX’in kurucusu Elon Musk’ın babası Errol Musk’ın üvey kızından çocuk sahibi olduğu, 46 yaşındaki CEO’nun ise öz babasıyla 18 aydır konuşmadığı ve babasından utandığı ortaya çıktı
25.03.2018 Dünya
Rüya 2. yeni bölümünde sürpriz evlilik teklifi!
Rüya 2. yeni bölümünde sürpriz evlilik teklifi! Rüya 2. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Rüya dizisinin yeni bölümünde Bulut Elif'e evlilik teklifi ediyor. Diğer yandan ise Alaz büyük bir plan yapmaktadır. Sevilen yeni dizi Rüya yeni bölümüyle Show TV'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Rüya 1. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor!
Rüya 1. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor! Rüya dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Show TV'nin yeni dizisi Rüya'nın başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mergiroğlu yer alıyor. İşte Rüya'nın 1. bölüm fragmanları...
29.09.2021 Gündem
Savaş oyunlarından etkilendi, 5 kişiyi öldürdü
Savaş oyunlarından etkilendi, 5 kişiyi öldürdü Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, 5 akrabasını öldüren ve şizofreni hastası olduğu düşünülen şahsın, günde 1 buçuk saat uyuduğu ve sürekli oynadığı savaş oyunlarından etkilenerek cinayeti işlediği iddia edildi.
13.06.2017 Yaşam
Uyuşturucu satıcısı anne ve üvey kızına hapis
Uyuşturucu satıcısı anne ve üvey kızına hapis Kayseri'de uyuşturucu satan ve uyuşturucu içicilerine para karşılığında evlerini açan 47 yaşındaki Nurnaz Aydın ve kızı, 25 yaşındaki Hacer Satılmış'a 8er yıl 4er ay hapis cezası verildi.
13.06.2017 Yaşam
Evli kadını rahatsız eden şahsa ormanda işkence
Evli kadını rahatsız eden şahsa ormanda işkence İstanbul'da oturan evli bir kadını sosyal medyadan taciz ettiği ile sürülen şahıs, kadının yakınları tarafından kaçırılıp işkenceye uğradı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 7 kişilik aileyi yakalayarak Düzce’ye getirdi.
2.03.2017 Yaşam
4 cinayetten sonra cep almış
4 cinayetten sonra cep almış İzmir’de dört kişinin katili eczacı Hakan Kılıç’ın cinayetlerden sonra hiç bir şey olmamış gibi eşine cep telefonu satın aldıktan sonra intihar ettiği ortaya çıktı
19.01.2017 Yaşam
Vahşetin ardından ses kaydı çıktı
Vahşetin ardından ses kaydı çıktı İZMİR'in Buca İlçesi'nde, Hüseyin Tiryaki'yi yol kenarında tabancayla vuran, 3 aylık hamile olan eşi Fadime Tiryaki, annesi Aysel Aslan ile üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ı evlerinde bıçaklayıp öldüren, ardından intihar eden Hakan Kılıç'ın, cinayet sonrasında günlük hayatına devam ettiği ortaya çıktı.
19.01.2017 Yaşam
4 kişiyi vurdu, otopsiye katıldı evde bir kurşun da kendine sıktı
4 kişiyi vurdu, otopsiye katıldı evde bir kurşun da kendine sıktı Eczacı Hakan Kılıç, İzmir’de eşini, annesini, üvey kız kardeşini ve yanında çalışan Hüseyin Tiryaki’yi önceki gün öldürdü. Dün de Adli Tıp’a gidip cesetleri teşhis etti. Ardından eve dönüp intihar etti
18.01.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Üvey Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üvey kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.