Üvey Baba

Üvey Baba

Son dakika üvey baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üvey baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üvey baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üvey Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üvey baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 üvey baba haberi bulunmuştur. Tüm üvey baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evlerinin camlarını kırarak kaçtılar. Olay sonrası ortaya çıkan detaylar ülkede şok etkisi yarattı. Kilitli tutuldukları evden kırarak kaçan 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk annelerinin sosyal medyada çizdiği 'mutlu aile tablosunu' yıktı ve kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. Görgü tanıkları çocukların sokakta çıplak ve dışkıyla kaplanmış bir şekilde gezdiğini söylerken, eve baskın yapan polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
20.07.2023 Dünya
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
Evden kaçan 17 yaşındaki kız 3 gün sığındığı evde çıkan yangında öldü
Evden kaçan 17 yaşındaki kız 3 gün sığındığı evde çıkan yangında öldü Çanakkale'den İstanbul'a annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez, iddiaya göre üvey baba tarafından istenmeyince evden kaçtı. Küçükçekmece'de erkek arkadaşının evinde 3 gün kalan Söylemez, çıkan yangında balkonda mahsur kalınca 3. kattan aşağıya atladı. 27 gün yoğun bakımda kalan Söylemez hayatını kaybetti.
26.01.2023 Vatan TV
Üvey babası istemeyince evden kaçtı, sığındığı yerde öldü! 'Kapıyı üstünden kilitlediler'
Üvey babası istemeyince evden kaçtı, sığındığı yerde öldü! 'Kapıyı üstünden kilitlediler' Çanakkale'den İstanbul'a annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez, iddiaya göre üvey baba tarafından istenmeyince evden kaçtı. Küçükçekmece'de erkek arkadaşının evinde 3 gün kalan Söylemez, çıkan yangında balkonda mahsur kalınca 3. kattan aşağıya atladı. 27 gün yoğun bakımda kalan Söylemez hayatını kaybetti. Aile, 15 yaşındaki Mine'nin yanına kaçtığı 25 yaşındaki Şerif E. hakkında suç duyurusunda bulundu. Kapının üstüne kitlendiği, çaresiz kalan kızın balkona çıktığı ve aşağıya atladığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.01.2023 Yaşam
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu'
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu' Sultanbeyli'de özel bir engelli bakım merkezinde kalan otizmli Oğuz Sercan Şevker (31) iddiaya göre yasak olmasına rağmen elma yedirilmesi nedeniyle nefessiz kalarak öldü. Aile ihmal olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakımevi yetkilileri ise Şevker'in bahçede bulunan ağaçtan elma kopararak yediğini söyleyerek ihmal iddialarını kabul etmedi.
2.11.2022 Yaşam
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
"Üvey babam beni taciz ediyor" iddiasıyla şikayetçi olmuştu! Hepsi yalan çıktı
"Üvey babam beni taciz ediyor" iddiasıyla şikayetçi olmuştu! Hepsi yalan çıktı Kocaeli'de üvey babasının kendisine cinsel istismar uyguladığını iddia eden genç kız, duruşmada şikayetinden vazgeçerek, "Üvey babama iftira attım, beni taciz etmedi. Üvey babam beni çok sıktığı ve bana karıştığı için böyle bir iftira attım. İftira atarak intikam almak istedim. Uzaklaştırma kararı çıkar veya bir iki gün içerde kalır, ben de bu sürede kafamı dinlerim diye düşündüm" dedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutuklu bulunduğu süreyi göz önüne alarak tahliyesine karar verdi.
11.07.2022 Yaşam
Annesiyle tartışan üvey babasını sopayla boğazına bastırarak öldürdü!
Annesiyle tartışan üvey babasını sopayla boğazına bastırarak öldürdü! Adana'da O.H. (14), annesi Elif Cihangir’in (32) tartıştığı üvey babası Yücel Cihangir'i (62), sopayla boğazına bastırarak öldürdü. Elif Cihangir'in ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, kadın ile oğlunu gözaltına aldı. İfadesinde, "Eşimle sürekli tartışıyorduk. Eve para getirmiyordu ve bizimle ilgilenmiyordu. Olay gecesi de tartışırken oğlum, Yücel’in sopayla boğazına çöktü, nefessiz kalınca öldü" dedi. Elif Cihangir ve  oğlu O.H., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
16.05.2022 Yaşam
Kucağında çocukla şiddete uğramıştı! 'Eşim çocuğumu taciz ediyor' diye bağırmış
Kucağında çocukla şiddete uğramıştı! 'Eşim çocuğumu taciz ediyor' diye bağırmış İstanbul Pendik'te kucağında çocuğu bulunan kadın, eşi tarafından tekmeli ve yumruklu saldırıya uğradı. Şüpheli, eşinin 'Eşim çocuğumu taciz ediyor' diye bağırması üzerine mahalleli tarafından darbedilirken, kavganın çocuğa taciz iddiası üzerine çıktığı iddia edildi.
12.04.2022 Yaşam
17 yaşındaki kız hamile çıktı; üvey baba gözaltında
17 yaşındaki kız hamile çıktı; üvey baba gözaltında Diyarbakır'da, şiddetli karın ağrısıyla gittiği hastanede hamile olduğu ortaya çıkan E.K. (17), ifadesinde üvey babası Ş.K.'nin (43) 4 yıldır kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Ş.K. gözaltına, E.K. ise korumaya alındı.
1.04.2022 Yaşam
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri...
Fuhuş operasyonunda şok detaylar! Anne, baba, oğul ve gelinleri... Ankara'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, aralarında anne, baba, oğul ve gelinlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Fuhşa zorlanan 16 kadın da kurtarıldı.
29.03.2022 Yaşam
Su parkında ölen Kardelen için bilirkişi, '508 bin lira tazminat ödensin' dedi
Su parkında ölen Kardelen için bilirkişi, '508 bin lira tazminat ödensin' dedi İzmir'in Balçova ilçesinde, 9 yıl önce ailesiyle gittiği su parkında, yetişkin havuzunda boğulan Kardelen Yavaş (7) için bilirkişi, annesi Ebru Fidan ve üvey babası Hüseyin Fidan'a toplam 508 bin lira maddi tazminat ödenmesi gerektiğini belirtti.
25.03.2022 Yaşam
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
Bilecik'te iğrenç olay! Üvey kızına ormanda istismardan tutuklandı
Bilecik'te iğrenç olay! Üvey kızına ormanda istismardan tutuklandı Bilecik’te, 17 yaşındaki üvey kızına ormanda cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan F.U., mahkemece tutuklandı.
11.02.2022 Yaşam
'Elmalı davası'nda son dakika gelişmesi!
'Elmalı davası'nda son dakika gelişmesi! Antalya’nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G.'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuksuz sanıklar anne Merve A., üvey baba Rahmi A. ile çocukların dayısı suça sürüklenen çocuk S.C.G., ‘cinsel istismar’ ve ‘eziyet’ suçlarından yargılandıkları davada beraat etti.
15.11.2021 Gündem
Cinsel istismarı resim ile anlatmıştı! Elmalı davasında flaş gelişme
Cinsel istismarı resim ile anlatmıştı! Elmalı davasında flaş gelişme Antalya’nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'ye (10) cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A., Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7'nci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada tutuksuz sanıklar Merve A. ile Rahmi A. ve suça sürüklenen S.C.G. (15), babaanne G.S. ve taraf avukatları ile Türkiye’nin birçok ilinden avukat hazır bulundu.
15.11.2021 Yaşam
7 ve 10 yaşındaki çocuklara istismar iddiası Türkiye'yi sallamıştı! O anne ve üvey baba hakkında karar
7 ve 10 yaşındaki çocuklara istismar iddiası Türkiye'yi sallamıştı! O anne ve üvey baba hakkında karar Antalya’da 7 yaşındaki kız çocuğu ve 10 yaşındaki ağabeyine cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuksuz yargılanan anne ve üvey baba hakkında flaş bir gelişme yaşandı.
9.11.2021 Yaşam
Elmalı Davası ile ilgili son dakika gelişmesi! ‘Ağır ilaçlar kullanıyorlar’
Elmalı Davası ile ilgili son dakika gelişmesi! ‘Ağır ilaçlar kullanıyorlar’ Kamuoyunca ‘Elmalı Davası’ olarak bilinen olayla ilgili son dakika gelişmesi! Antalya'nın Finike ilçesinde 7 yaşındaki G.E.G. ile ağabeyi 10 yaşındaki İ.E.G.'nin istismara uğradığı iddiasıyla çocukların annesi ile üvey babasının yargılandığı dava devam ediyor. Bugünkü duruşmada sanıklardan şikayetçi olduğunu söyleyen babaanne G.S., “Torunlarım ağır travma altındalar. Yaşlarının üzerinde ağır ilaçlar kullanıyorlar” dedi. Mağdur çocukların öz babası Gürhan G. ise “Çocuklarıma bunları yaşatanlar şu an serbest. Çocuklarım da yaklaşık 80 gündür benden ayrı. Sanıkların en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum” diye konuştu.
17.09.2021 Gündem
Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu?
Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu? Türkiye'nin günlerce konuştuğu ve iki küçük çocuğun istismara uğradığı "Elmalı Davası"nda suçlanan anne Merve Akman ile Rahmi Akman, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme canlı yayınına katıldı. Yayında konuşulan Elmalı davası pek çok kişinin gündeminde. Peki, Elmalı davası nedir? Elmalı davasında neler oldu? Elmalı davasında son durum ne? İşte detaylar...
10.08.2021 Gündem
Cinsel tacizi günlük ortaya çıkardı! 'Ben uyurken yanıma geliyor'
Cinsel tacizi günlük ortaya çıkardı! 'Ben uyurken yanıma geliyor' İzmir'in Bornova ilçesinde A.B.B. (16) adlı kız çocuğunun günlüğü, üvey baba Engin O.'nun (40) cinsel tacizini ortaya çıkardı. A.B.B.'nin, günlüğünde birçok kez cinsel tacizi yazdığı hatta kendisini asarak, intihar etmeyi bile düşündüğünü kaydettiği görüldü. Hem A.B.B.'nin ifadelerinden hem de günlükten tacizin ortaya çıkmasının ardından anne J.O.'nun şikayeti üzerine Engin O. tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Hakkında İzmir 17'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasında "Nefsime hakim olamadım" diyen Engin O., iyi hali indirimiyle 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
2.08.2021 Gündem
Nur Tuğba Namlı gözyaşlarıyla isyan etti!
Nur Tuğba Namlı gözyaşlarıyla isyan etti! Elmalı Davasının ardından ünlü isimlerden de “taciz” itirafları geldi. Çocukken yaşadığı travmayı hatırlayan “Neler Oluyor Hayatta” programının sunucusu Nur Tuğba Namlı canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğuldu.
1.07.2021 Televizyon
'Elmalı Davası'nda bir skandal daha! İlk kez ortaya çıktı:  Eski gelini ile kocası...
'Elmalı Davası'nda bir skandal daha! İlk kez ortaya çıktı: Eski gelini ile kocası... Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Merve Akman, "Psikolog raporlarında her şey ortada. Çocuklarımı babaanneleri uydurma yalanlarla kandırmaya çalışıyor" dedi. Rahmi Akman ise "Biz çocukları istismar etmedik. Ben o çocuklara babasının yapmadığı babalığı yaptım, babasının vermediği sevgiyi verdim" diye konuştu. Eski gelini ile kocasının eleştirdiği babaanne Günay S. ise çocukların büyük bir travma yaşadığını ve psikolog desteği sağlandığını belirterek, "Bayağı bir yol kat ettik ama hala sayıklamaları mevcut. Korkuları mevcut. Orada gördükleri işkence, tehdit, istismar çocuklar da büyük travma uyandırmış. Hala kendilerini korkuda hissediyorlar." ifadelerini kullandı.
30.06.2021 Gündem
Elmalı davasında ne oldu, son durum ne? Merve - Rahmi Akman tutuklandı mı? İşte Elmalı davasında çocuğun yazdığı mektup ve davadaki çizimler…
Elmalı davasında ne oldu, son durum ne? Merve - Rahmi Akman tutuklandı mı? İşte Elmalı davasında çocuğun yazdığı mektup ve davadaki çizimler… Elmalı davası tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G ve ağabeyi İ.E.G.'nin cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada anne ile üvey baba gözaltına alınmış, sonrasında anne ve üvey baba için tahliye kararı verilmişti. Tahliye kararı sosyal medyada büyük tepki görünce, dava ve detayları Türkiye’nin gündemine yerleşti. Küçük kız ve ağabeyi, başlarına gelenleri, deftere yaptıkları çizimlerle de anlatınca dava dosyası yeniden gündeme geldi. Peki Merve - Rahmi Akman tutuklandı mı? Elmalı davasında son durum ne? İşte Elmalı davasında çocuğun yazdığı mektup ve çizimler…
30.06.2021 Gündem
Elmalı davası ile ilgili flaş gelişme! İşte Türkiye'nin konuştuğu o anne ve üvey baba
Elmalı davası ile ilgili flaş gelişme! İşte Türkiye'nin konuştuğu o anne ve üvey baba Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10) cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklu anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A.'nın, yargılandığı Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nce ocak ayındaki 3'üncü duruşmada tahliye edilmesi, bugün sosyal medyada gündem oldu. Tepki toplayan kararla ilgili açıklama yapan Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı, "5 ay önce tutuksuz yargılanmalarına karar verilen sanıklar hakkındaki yargılama süreci devam etmekte olup, son duruşma 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılarak, duruşması 17 Eylül 2021 tarihine bırakılmıştır" dedi.Bakan Gül yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez. Yargı süreci devam ediyor. Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı." ifadelerini kullandı.
30.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Üvey Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üvey baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.