Usta İsim

Usta İsim

Son dakika usta isim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan usta isim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını usta isim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Usta İsim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan usta isim gelişmeleri de dahil olmak üzere 818 usta isim haberi bulunmuştur. Tüm usta isim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ryan Kent, Zajc derken yıldız isim ayrılıyor! Becao, Çağlar Söyüncü var sana gerek yok
Ryan Kent, Zajc derken yıldız isim ayrılıyor! Becao, Çağlar Söyüncü var sana gerek yok Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız isim ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Şu ana kadar sarı-lacivertli forma ile sekiz karşılaşmada sahada yer alan usta isim, bu yaz şaşırtıcı bir hamle yapabilir. İşte detaylar...
22.03.2024 Fenerbahçe
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
Yıldız ismi yerin dibine soktu! Nelsson, Torreira, Zaha... Artık oynaması çok zor
Yıldız ismi yerin dibine soktu! Nelsson, Torreira, Zaha... Artık oynaması çok zor Süper Lig'de ertelenen 16. hafta karşılaşmasında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç 1-1'lik eşitlikle sona ererken Galatasaray zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Maç sonu usta isim yıldızları sert şekilde eleştirdi. İşte detaylar...
12.01.2024 Galatasaray
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı!
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı! Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olmuştu. Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi.
20.09.2023 Magazin
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum Gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda görüntülenen Nebahat Çehre, projelerde seçici olduğunu ve silik karakterleri oynamak istemediği için ekranlardan uzak kaldığını açıkladı. Usta isim, oyunculuk yaparken amacının hiçbir zaman para kazanmak olmadığını da belirtti.
26.08.2023 Magazin
Nilüfer'den kızına sahnede sürpriz! 'İyi ki doğdun Ayşe Nazlı'
Nilüfer'den kızına sahnede sürpriz! 'İyi ki doğdun Ayşe Nazlı' Usta isim Nilüfer, Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro'da sahne aldı. Unutulmaz şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sunan 68 yaşındaki sanatçıyı izlemeye gelenler arasında kızı Ayşe Nazlı Yumlu da vardı. Nilüfer kızına unutamayacağı bir sürpriz yaptı.
25.07.2023 Magazin
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı!
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı! Ünlü şarkıcı Nükhet Duru ulusal bir kanalda yayınlanan programa katıldı. Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan Nükhet Duru, neden iki evlilik yaptığını ilk kez anlattı.
26.06.2023 Magazin
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar!
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandıracak olan yarışma programı Yıldız De Bana her cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
4.04.2023 Televizyon
Galatasaray'da neler oluyor? Mali yükü gözler önüne serdi!
Galatasaray'da neler oluyor? Mali yükü gözler önüne serdi! Sarı-kırmızılı kulübün dün gerçekleştirilen Divan Kurulu'nda kıdemli üye Hayri Kozak'ın kürsüden yaptığı açıklamalar çok konuşuldu. Usta isim Galatasaray Kulübü'nün içinde bulunduğu mali durumu gözler önüne serdi.
16.03.2023 Galatasaray
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Galatasaray'da her şey yolunda, yıldız isimler büyük dikkat çekti! Usta isimden ise sert eleştiri: Takım eksik oynadı
Galatasaray'da her şey yolunda, yıldız isimler büyük dikkat çekti! Usta isimden ise sert eleştiri: Takım eksik oynadı Galatasaray, Dünya Kupası'na rüya gibi girdi. Süper Lig'de üst üste Karagümrük, Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleriyle derin bir nefes alan Galatasaray, Başakşehir deplasmanında 7-0'lık galibiyetiyle zirvedeki rakiplerine de gözdağı verdi. Ancak usta isim Galatasaray'da bir oyuncuyu sert bir dille eleştirdi. Yıldız oyuncu hakkında "Büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Okan Buruk'un forma verdiği maçlarda takım bir kişi eksik oynadı." eleştirisinde bulundu.
18.11.2022 Galatasaray
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor!
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta yaşayan efsane Selami Şahin konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. Programın cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüne usta isim Selami Şahin konuk oluyor.
3.11.2022 Televizyon
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü?
Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamada "Değerli sanatçımız, geleneksel tiyatromuzun ustalarından Rauf Altıntak'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesine, tüm sevenlerine ve Türk Tiyatrosu'na başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi. Peki, Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü?
1.08.2022 Kültür Sanat
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi!
Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi! İstanbul'da hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın cenazesi hastaneye gelen ailesine teslim edildi. Babasının cenazesini teslim almaya gelen oyuncu Murat Arkın, "Bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu" dedi.
29.06.2022 Magazin
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Vahdet Erdoğan açıkladı! 'Sil Baştan Kaynanam' filmi çekimleri Temmuz'da başlıyor
Vahdet Erdoğan açıkladı! 'Sil Baştan Kaynanam' filmi çekimleri Temmuz'da başlıyor Temmuz ayında Sivas’ta çekimleri başlayacak olan “Sil Baştan Kaynanam” filmi 25 Kasım’da vizyona girecek.
8.06.2022 Kültür Sanat
Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor, konusu ne? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kim? Balkan Ninnisi fragmanı!
Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor, konusu ne? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kim? Balkan Ninnisi fragmanı! Televizyonlar yaz ekranı için hazırlıklarını tamamladı. Yeni diziler ekranlara merhaba diyecek. Balkan Ninnisi dizisi de bunlardan biri. TRT yaz sezonunda Balkan Ninnisi dizisini izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Erdal Özyağcılar’ın başrolünde olduğu dizide pek çok usta isim de yer alıyor. Peki, Balkan Ninnisi ne zaman başlıyor, konusu ne? Balkan Ninnisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kim? Balkan Ninnisi fragmanı!
31.05.2022 Televizyon
Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Sağlık durumu...
Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Sağlık durumu... ‘Taş bebek’ lakabıyla tanınan 'Altın Plak' ödüllü Gönül Yazar, evinde geçirdiği kaza sonucu gözünü duvarın sivri kısmına çarpmış ve ardından operasyon geçirmişti. Usta isim, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.
6.05.2022 Magazin
Kemal Sunal’ın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyayı salladı!
Kemal Sunal’ın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyayı salladı! Merhum sanatçı ve Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce şarkıcı Fatih Ürek ile beraber, bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüler yıllar sonra sosyal medyada viral oldu.
21.03.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer!
Süslü Korkuluk dizisine Camdaki Kız'dan bomba transfer! Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisine, Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünü paylaştığı Camdaki Kız'ın usta oyuncusu dahil oluyor.
21.03.2022 Magazin
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?'
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?' Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Talat Bulut, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Alışveriş turuna çıkan usta isim, Türkiye'de sürekli oyuncuların kazandığı bölüm başı ücretlerin gündeme getirilmesine tepki gösterdi. Bulut, ülkemizdeki oyuncuların, Amerika'ya kıyasla daha düşük oyunculuk ücretleri aldığını söyledi.
15.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Usta İsim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki usta isim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.