Unutulmaz Gece

Unutulmaz Gece

Son dakika unutulmaz gece haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan unutulmaz gece ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını unutulmaz gece haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Unutulmaz Gece

haberleri sayfasında son dakika yaşanan unutulmaz gece gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.025 unutulmaz gece haberi bulunmuştur. Tüm unutulmaz gece haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Afara - Bir Arabesk Müzikali ile bir kez daha Uğur Aslan’ı ağırladı. Sahnesinde dillere pelesenk olan arabesk parçalara hayat veren başarılı sanatçı, sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.
24.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı. ‘Kahramanlık Türküleri’ konseptiyle düzenlenen bu özel konserde, Türk Halk Müziği'nin birbirinden değerli sesleri Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun bir araya geldi.
16.07.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
Volkan Konak söyledi, Kuruçeşme Açıkhava coştu
Volkan Konak söyledi, Kuruçeşme Açıkhava coştu Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dördüncü kez Karadeniz müziğinin yaşayan efsanesi Volkan Konak'ı ağırladı. Her yaştan müzikseverin olduğu konser alanı, saatler öncesinde hınca hınç doldu.
10.09.2022 Magazin
Hakan Altun ile unutulmayan, muhteşem şarkılar!
Hakan Altun ile unutulmayan, muhteşem şarkılar! Senelerdir sahnelerden bir an olsun inmeyen, konserden konsere koşan, sevenlerine keyifli anlar yaşatan değerli sanatçı Hakan Altun, 28 Aralık’ta Jolly Joker Vadistanbul’da sahneye çıkmaya hazırlanıyor
18.12.2019 Kültür Sanat
İddialı kostüm!
İddialı kostüm! Şarkıcı Ziynet Sali, Günay sahnesinde misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
24.03.2019 Magazin
Nefessiz izlediler
Nefessiz izlediler Las Vegas’ta sahne alan 48 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez, iddialı kıyafetleri ve dansıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.
25.02.2018 Magazin
Unutulmaz gece
Unutulmaz gece Uzun zamandır konser vermeyen İlhan İrem, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde aşk rüzgarları estirdi.
1.10.2017 Magazin
Festival hadisesi
Festival hadisesi 17.’si düzenlenen Germencik Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali kapsamında konser veren Hadise, yaklaşık 40 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.
9.09.2017 Magazin
Real Madrid gibiyim
Real Madrid gibiyim EMRAH AKÇAAY / VATAN MAKARON
2.08.2017 Magazin
Fatsa'da Koray Avcı coşkusu
Fatsa'da Koray Avcı coşkusu Son dönemin popüler şarkıcılarından Koray Avcı, Ordu’nun Fatsa ilçesinde sahneye çıkarak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
6.07.2017 Magazin
Şarkı söylerken hayatımı veririm
Şarkı söylerken hayatımı veririm Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de sahne alan Volkan Konak, her zaman olduğu gibi türkülerle ve fıkralarıyla konuklarının unutamayacağı bir geceye imza attı
26.03.2017 Magazin
Goran farkı!
Goran farkı! Balkan müziğinin önemli ismi Goran Bregoviç, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da sevenleriyle buluştu...
12.08.2015 Magazin
'Yağ gibi yaptık nevruzu'
'Yağ gibi yaptık nevruzu' Diyarbakırlılar ayakta alkışladı
29.09.2013 Magazin
'Öpüşmeyi unutmuşum'
'Öpüşmeyi unutmuşum' Açıyı ayarlayamayınca...
16.05.2013 Magazin
Unutulmaz gece!
Unutulmaz gece! Ronaldo ve Zidane karşı karşıyaydı...
20.12.2012 Futbol
AB için oynadılar
AB için oynadılar La Libre: "Türkler Avrupa Birliği için mücadele etti." Tutto Sport: "Hiçbir maçta böyle gerginlik yaşanmadı." Sport: "Eriksson'un aklı Chelsea'de."
11.10.2003 Futbol
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Karnaval'da Ferhat Göçer coşkusu: Yok böyle bir güzellik
Karnaval'da Ferhat Göçer coşkusu: Yok böyle bir güzellik Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin 6. akşamında sahneye çıkan Ferhat Göçer, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı.
19.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin beşinci akşamında sahneye çıkan Mert Demir, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Merkez Park’ta kurulan konser alanına sığmayan Mert Demir hayranları parkın her köşesinden sanatçıyı dinledi, şarkılarına eşlik etti.
18.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Unutulmaz Gece ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki unutulmaz gece haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.