Gazete Vatan Logo
Futbol Unutulmaz gece!

Unutulmaz gece!

Ronaldo ve Zidane karşı karşıyaydı...

Unutulmaz gece!

Yoksulluğa dikkat çekmek için aklınıza gelen ne kadar yıldız isim varsa hepsi Brezilya’da bir araya geldi. Fenomen Ronaldo ile Zinedine Zidane’nın önderliğini yaptığı takımlar, futbolseverlere unutulmaz anlar izletti.

Gollerin perdesini ilk olarak Neymar’ın pasından Brezilyalı efsane Bebeto açtı. İlk yarı 1-0 Ronaldo’nun Arkadaşları'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda futsal yıldızı Falcao, skoru dengeledi. Bu golden 5 dakika sonra ise Zidane, yeteneğinden hiçbir şey kaybetmediğini attığı golle gösterdi.

80. dakikada Caca Ferrari, Ronaldo’nun ekibini oyunda tuttu. 86’da Landro Damiao ise skoru tayin etti: 3-2.

Bu sezon Fenerbahçe’den ayrılan Alex de Souza da Ronaldo’nun ekibinde yer aldı.

Gösteri maçındaki kadrolar şu şekildeydi:

Ronaldo ve Arkadaşları

Danrlei, Dida, Cafú, Serginho, Réver, Junior Baiano, Roque Junior, Roberto Carlos, William, Lucas, Juninho Paulista, Zinho, Djalminha, Roger, Zico, Denilson, Ronaldo, Neymar, Leandro Damião, Bebeto, Cacá Ferrari, Romário, Edmundo, Paulinho.

Teknik Direktör: Carlos Alberto Parreira.

Zidane ve Arkadaşları

Vitor Baía, Juliano Belletti, Diego Cavalieri, Emerson, Fernando Hierro, Míchel Salgado, Fernando Couto, Juan Pablo Sorín, Paolo Montero, Carlos Gamarra, Hidetoshi Nakata, Zinédine Zidane, Deco, Santiago Solari, Fredrik Ljungberg, Juan Román Riquelme, Christian Karembeu, Alex de Souza, Pedro Pauleta, Sebastián Abreu, Hulk, Falcão, Mário Jardel.

Teknik Direktör Luiz Felipe Scolari.

Haberin Devamı