Ümit Özat iddialı konuştu!
Ümit Özat iddialı konuştu! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, takımının Trabzonspor'a karşı iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Benim için bu maçın hakkı 3 puan. Oyuncularımı da kazanmışlar gibi tebrik ettim" dedi.
10.02.2018 Trabzonspor
Ümit Karan Malatyaspor USA'dan istifa etti
Ümit Karan Malatyaspor USA'dan istifa etti ABD'nin New York kentinde Malatyalı iş adamları tarafından kurulan Malatyaspor USA takımından teknik direktörlük görevini üstlenen eski milli futbolcu Ümit Karan, görevinden ayrıldı.
4.11.2017 Futbol
Van der Wiel’e bir darbe de avukatlarından
Van der Wiel’e bir darbe de avukatlarından Fenerbahçe'de oldukça zor günler geçiren, geçtiğimiz hafta dolandırıldığı için mahkemeye başvuran Gregory van der Wiel'in avukatlarının, davadan çekildikleri öğrenildi.
22.05.2017 Fenerbahçe
Kocasakal söyledi, sosyal medyayı salladı
Kocasakal söyledi, sosyal medyayı salladı İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, önceki gece Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda sabaha kadar devam eden "Adalet ve Demokrasi Nöbeti" sırasında, Grup Yorum'un "Sıyrılıp Gelen" adlı şarkısını söyledi.
12.02.2015 Haber
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu Elnur ve Ümit, Ebru Gündeş'in seçtiği 'Stayin' Alive' şarkısıyla düello yaptılar. Kazanan isim ise Elnur Hüseynov oldu.
31.12.2014 Sinema-Dizi
Canlı yayında Gülben Ergen fena düştü..
Canlı yayında Gülben Ergen fena düştü.. Gülben Ergen programının dün yayınlanan bölümünde ufak bir kaza atlattı. Önce konuğu oyuncu Ümit Erdim'in bindiği motosiklete ardından kendisi binen Gülben Ergen, fena düştü. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Ümit Özat’tan Rasim’i şaşırtan yorum..
Ümit Özat’tan Rasim’i şaşırtan yorum.. Beyaz TV'de yayınlanan ''Derin Futbol'' adlı programda Ümit Özat ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.Rasim Ozan Kütahyalı'nın, ''Bu sene Fenerbahçe Galatasaray'a 10 puandan fazla fark atarsa kim ne isterse vermeye hazırım.'' dedi. Bu sözün üzerine Ümit Özat ise, ''Bu kadar iddialı olma, seni Parisien çorap reklamlarında oynatırlar.'' şeklinde karşılık verdi.İşte o anlar…
29.01.2014 Spor
Yarışmadaki bu şık herkesi şoke etti!
Yarışmadaki bu şık herkesi şoke etti! Sunuculuğunu Murat Serezli'nin yaptığı ‘Kapanmadan Kazan’ isimli yarışma programında, "Yazar Tuna Kiremitçi ile kısa süre evli kalan yazar hangisidir?" diye soruldu. Soruda bir gariplik yoktu, ancak cevap şıklarında yer alan "Ahmet Ümit" ismi, bu kadar da olmaz dedirtti. Diğer şıklarda ise "Canan Tan", "Elif Şafak" ve "İclal Aydın"ın isimleri vardı. Habertürk'ün ulaştığı Ahmet Ümit, sözkonusu yanlışlıktan haberi olduğunu belirtti ve gülerek, "Yanlışlık olmuştur. Gözden kaçmıştır. Yapacak bir şey yok" dedi.
3.12.2013 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri