Ultraslan

Ultraslan

Son dakika Ultraslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ultraslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ultraslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ultraslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ultraslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 ultraslan haberi bulunmuştur. Tüm ultraslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan yardım turnuvası! 3 takımla özel maç oynanacak
Galatasaray'dan yardım turnuvası! 3 takımla özel maç oynanacak Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından verilen arada Süper Lig hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, deprem bölgesine bağış yapmak için turnuva düzenleme kararı aldı.
21.02.2023 Süper Lig
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti WBC Başkan şampiyonluğu bulunan boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti. Genç boksörün ölümünü ise ultrAslan grubu sosyal medya hesabından duyurdu.
14.03.2022 Diğer Sporlar
DJ Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi
DJ Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın eski başkanı, müzisyen ve DJ Suat Ateşdağlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Oğlu Emir Ateşdağlı, babasının anjiyo olduğunu söyleyerek, gözetim altında tutulduğunu belirtti.
18.02.2022 Yaşam
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu?
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu? Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu'nun Okan Buruk ile anlaştığı iddia edildi. Peki, Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.09.2021 Gündem
Eşref Hamamcıoğlu: Başkan olursam Fatih Terim ile...
Eşref Hamamcıoğlu: Başkan olursam Fatih Terim ile... Galatasaray'ın başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Fatih Terim ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
24.04.2021 Galatasaray
Galatasaray'da kaos! Fatih Terim, Arda Turan...
Galatasaray'da kaos! Fatih Terim, Arda Turan... Trabzonspor maçında alınan beraberlikten sonra istifaya davet edilen Fatih Terim'e teknik heyet ve bazı futbolculardan destek geldi.
23.04.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması Gençlerbirliği maçından sonra Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara cevap veren Mustafa Cengiz "Her zaman şampiyon olamayabilirsiniz. Biz şanslıydık, 3 yılda 2 şampiyonluk kolay değil. Süper Lig kolay değil" dedi.
14.01.2021 Galatasaray
Arda Turan'dan Fatih Terim'e: Baba...
Arda Turan'dan Fatih Terim'e: Baba... Barcelona'nın sözleşmeli futbolcusu olan ve son olarak Başakşehir'de forma giyen ancak sözleşmesini feshettikten sonra boşta kalan Arda Turan, kendi EN'lerini açıkladı. Tecrübeli futbolcu, Fatih Terim'i 'Baba' olarak nitelendirdi.
21.03.2020 Futbol
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması!
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması! Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan, Mustafa Cengiz ve yönetiminin duruşu ile Fatih Terim'in kendisine yönelik ısrarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
28.01.2020 Futbol
Galatasaray'da istifa! Kendisi açıkladı...
Galatasaray'da istifa! Kendisi açıkladı... Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
21.01.2020 Futbol
ultrAslan'dan Arda Turan transferi açıklaması!
ultrAslan'dan Arda Turan transferi açıklaması! Başakşehir'den ayrılan ve ismi Galatasaray ile anılan Arda Turan için sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan sosyal medyadan açıklama yaptı. Arda'nın transferi gerçekleşmesi durumunda taraftar grubu olarak destekleyeceklerini vurguladı.
20.01.2020 Futbol
Gökhan Çıra özür diledi
Gökhan Çıra özür diledi Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından çıkan olaylarda yer alan Gökhan Çıra, yaptığı açıklamayla Galatasaray'dan ve Fatih Terim'den özür diledi.
19.12.2019 Futbol
Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci özür diledi
Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci özür diledi Gökhan Çıra, Tuzlaspor - Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamalarının ardından Galatasaray ve Fatih Terim'den özür diledi.
18.12.2019 Futbol
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0 Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbide Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı.
28.09.2019 Futbol
Hakan Çalhanoğlu: Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım
Hakan Çalhanoğlu: Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım A Milli Takım’ın yıldızı, Milan’ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, “Galatasaray ve taraftarına her zaman sempatim oldu. Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. İleride ne olur bilemem ama gönlüm hep Galatasaray’dan yana” dedi.
12.09.2019 Galatasaray
Galatasaray Falcao'yu resmen açıkladı!
Galatasaray Falcao'yu resmen açıkladı! Galatasaray, Radamel Falcao'nun transferi için kulübü Monaco ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
1.09.2019 Galatasaray
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım!
Adnan Polat: Başkan olsam Terim'le çalışmazdım! Galatasaray'ın efsane Başkanı Adnan Polat, "Başkan olsam Fatih Terim'le çalışmazdım. Çünkü başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün 'Ailemle konuştum, Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor' diyerek teklifi geri çevirdi" dedi.
3.06.2019 Galatasaray
Taraftar gruplarından Can Bartu için başsağlığı mesajları
Taraftar gruplarından Can Bartu için başsağlığı mesajları Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin taraftar grupları, 83 yaşında yaşamını yitiren Can Bartu için başsağlığı mesajı paylaştı.
12.04.2019 Galatasaray
Galatasaray'da işler kızıştı! "Yok sayan sonuçlarına katlanır"
Galatasaray'da işler kızıştı! "Yok sayan sonuçlarına katlanır" Galatasaray'ın üzerindeki etkisi yüksek olan İnan Kıraç'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama, krizin ardından tekrar gündem oldu.
24.03.2019 Galatasaray
UltrAslan sert çıktı! "Serdar Aziz'i yedirmeyiz"
UltrAslan sert çıktı! "Serdar Aziz'i yedirmeyiz" Galatasaray'da kadro dışı kaldığı iddia edilen Serdar Aziz'le ilgili taraftar grubu UltrAslan'dan flaş açıklama geldi.
27.12.2018 Galatasaray
Derbi öncesi G.Saray'dan flaş karar
Derbi öncesi G.Saray'dan flaş karar Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'dan yapılan açıklamada Beşiktaş derbisi öncesi taraftara açık idman gerçekleştirileceği belirtildi.
24.11.2018 Galatasaray
Galatasaraylı taraftarlardan protesto
Galatasaraylı taraftarlardan protesto Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın organize ettiği protesto yürüyüşü ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kararı protesto edildi.
12.11.2018 Galatasaray
ultrAslan'dan Koray Şener pankartı
ultrAslan'dan Koray Şener pankartı Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, Fenerbahçeli taraftar Koray Şener'i andı.
6.11.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ultraslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ultraslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.