Gazete Vatan Logo
Süper Lig Galatasaray'dan yardım turnuvası! 3 takımla özel maç oynanacak

Galatasaray'dan yardım turnuvası! 3 takımla özel maç oynanacak

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından verilen arada Süper Lig hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, deprem bölgesine bağış yapmak için turnuva düzenleme kararı aldı.

Galatasaray'dan yardım turnuvası! 3 takımla özel maç oynanacak

Süper Lig'de 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, 54 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 1 maç fazlasıyla 9 puan önünde bulunan sarı-kırmızılılar, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle Antalya'da kampa girdi.

TFF, liglerin yeniden 3 Mart'ta başlayacağı duyururken Antalya kampında yeni transferler Sam Adekugbe ve Nicolo Zaniolo da yer aldı. Süper Lig devi, ayrıca deprem bölgesine bağış yapmak için turnuva düzenleme kararı da aldı.

50 GÜNDE 3 MAÇ

Sarı-kırmızılılar, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından lige geri döndükten sonra 50 gün içerisinde 3 maça çıkacak. Galatasaray, bu süre içerisinde ise temposunu ve ritmini yeniden kaybetmeden, lige odaklanmayı hedefliyor. Özellikle Gaziantep FK maçının hükmen kazanmasının ardından galibiyet serisi 13 maça yükselecek olan Aslan, bugün ise Antalya'ya gidip, kampa girecek. Aslan, burada iki hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör Okan Buruk ise, kamp öncesinde konuştu. 49 yaşındaki teknik adam, sanki sezon başı kampına gidiyormuş gibi oyuncularından odaklanmasını istedi.

Haberin Devamı

Buruk, "Şampiyonluk yolunda yeniden lige odaklanmamız gerekiyor. Ritmimizi kaybetmeden, tempomuzu kısa süre içerisinde yakalamalıyız. Bunun için de bu kamp sürecini sanki sezon başındaymışız gibi görmemiz gerekli. Bu ivmeyi sürdürebilmemiz için konsantrasyon şart" diye konuştu.

ÖZBEK VE TİMUR'DAN ZİYARET

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, depremden etkilenen afet bölgeleri Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’a gitti. Bölgede depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dursun Aydın Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kahramanmaraş ve Hatay’da yardımların toplandığı depolarımızın yanı sıra ultrAslan tarafından kurulan Maraş Yardım Deposunu ziyaret etti.

Kulübümüz tarafından kurulacak konteyner kentlerin detayları hakkında Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve diğer yetkililerle görüşmeler gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

YARDIM TURNUVASI

Yabancısı, yerlisi, taraftarıyla tüm camia yaraları sarmaya çalışırken Galatasaray; deprem bölgesine bağış yapmak için Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor’un katılacağı bir turnuva düzenleme kararı aldı. Nef Stadı’nda 3-5 Mart arasında oynanacak maçların geliri deprem bölgesine bağışlanacak.

Galatasaray, ligin 24. haftasında deprem sonrası ligden çekilen Gaziantep maçının iptal olmasıyla birlikte haftayı maç yapmadan tamamlayacak ve hazırlıklarını 20-26 Şubat tarihlerinde Antalya'da yapacağı kampla devam edecek. Sarı-kırmızılı ekibin yanı sıra Adana Demirspor da Hatayspor maçının iptali nedeniyle haftayı boş geçecek. İstanbulspor da haftanın BAY takımı. 1. Lig'in en güçlü şampiyonluk adaylarından olan Eyüpspor'un ise Adanaspor'un ligden çekilmesi nedeniyle 24. haftada maçı yok. (Fanatik)

Galatasaraydan yardım turnuvası 3 takımla özel maç oynanacak