Derbi

Derbi

Son dakika Derbi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derbi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derbi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derbi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derbi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.461 derbi haberi bulunmuştur. Tüm derbi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.04.2024 İddaa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
30.03.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
İsmail Kartal’ın bir tek güvencesi var! Ali Koç'u yanına alıp yeni planını yaptı
İsmail Kartal’ın bir tek güvencesi var! Ali Koç'u yanına alıp yeni planını yaptı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal'ın güvencesi ortaya çıktı. Milli aradan sonra 25 günde 2’si derbi, 2’si Avrupa kupası olmak üzere toplamda 7 maça çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik heyet alternatifli kadrosuna güveniyor. Her futbolcunun hemen oynayacakmış gibi hazır olmasını isteyen İsmail Kartal’ın planı belli oldu.
23.03.2024 Fenerbahçe
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı 1’inci Lig’de son olarak evinde Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalarak en yakın rakibi Sakaryaspor’un 9 puan önünde Süper Lig yarışında çok büyük avantajla milli araya giren Göztepe’nin taraftarı yine fark yarattı.
19.03.2024 TFF 1.Lig
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı!
“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı! Misli üyeleri “Şampiyon Oran” ile normallerin üzerinde oranlarla daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün hem Şampiyon Oran bülteninden hem de normal bültenden oluşturduğu 10 maçlık kuponunda 131.80 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
18.03.2024 İddaa
Osayi ve Oosterwolde'ye rekor ceza: Biri yumruk biri tekme atmıştı! Derbi sonrası Osayi ve Oosterwolde ceza alacak mı?
Osayi ve Oosterwolde'ye rekor ceza: Biri yumruk biri tekme atmıştı! Derbi sonrası Osayi ve Oosterwolde ceza alacak mı? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin yankıları sürüyor. Maç içerisinde ve sonrasında yaşananlar Türk futbol tarihine geçti. Yaşananlarıo değerlendiren spor hukukçusu Avukat Fatih Şaşıoğlu, Osayi ve Oosterwolde'nin ceza alıp almayacağını ve diğer detayları paylaştı. Peki Osayi ve Oosterwolde kaç maç ceza alacak? İşte detaylar...
18.03.2024 Şampiy10
Trabzonspor – Fenerbahçe derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları şampiyon oranlarla Misli’de!
Trabzonspor – Fenerbahçe derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları şampiyon oranlarla Misli’de! Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, yarın saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor.
16.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi! Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.
16.03.2024 Trabzonspor
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
8.03.2024 İddaa
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
7.03.2024 Beşiktaş
Okan Buruk'un yeni prensi oldu! Suudi Arabistan'ı istemedi, Erden Timur'dan sürpriz teklif
Okan Buruk'un yeni prensi oldu! Suudi Arabistan'ı istemedi, Erden Timur'dan sürpriz teklif Galatasaray, Beşiktaş ile oynanan derbi maçında yıldızlaşan Dries Mertens için sürpriz bir hamle yapacak. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un millî maç arasında yıldız futbolcu ile görüşeceği bildirildi. İşte detaylar...
6.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın yenilgisini gülerek izlemişti! Ziyech kararı verildi, resmen başlıyor
Galatasaray'ın yenilgisini gülerek izlemişti! Ziyech kararı verildi, resmen başlıyor Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da İstanbul'a dönen Hakim Ziyech'in takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.
6.03.2024 Galatasaray
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı TFF, Süper Lig'de 28. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tartışmalı pozisyonuyla ilgili hakemlerin konuşmaları paylaşıldı.
5.03.2024 Futbol
Beşiktaş'tan derbideki penaltı pozisyonu ile ilgili VAR talebi
Beşiktaş'tan derbideki penaltı pozisyonu ile ilgili VAR talebi Beşiktaş yönetimi, Galatasaray derbisinde Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasında yaşanan pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını talep etti.
5.03.2024 Beşiktaş
Zaha, Tete'den sonra bir kriz daha! Okan Buruk'un elini sıkmadı, hamlesi olay oldu
Zaha, Tete'den sonra bir kriz daha! Okan Buruk'un elini sıkmadı, hamlesi olay oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş ile oynanan derbi maçında kadroda olmayan Sergio Oliveira'nın, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile tartışma yaşadığı iddia edildi. Portekizli futbolcunun bu tartışma yüzünden derbide yer almadığı bildirildi. İşte detaylar...
5.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş derbisi sonrası yıldız isme övgü yağdırdı: Yönetimin ilk anlaşması gereken isim
Beşiktaş derbisi sonrası yıldız isme övgü yağdırdı: Yönetimin ilk anlaşması gereken isim Şampiyonluk yarışındaki en kritik amçlardan biri olan Beşiktaş-Galatasaray derbisini sarı-kırmızılılar tek golle kazandı. Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 yenerek liderliğini korudu. Dev derbiyi sahaların eski yıldızları değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu, Galatasaray yönetiminin anlaşması gereken ilk ismi açıkladı.
4.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti?
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti? Süper Lig'in zirvesi için kritik önemdeki Beşiktaş ile Galatasaray derbisini sarı-kırmızılılar tek golle kazandı. Galatasaray'ın zirve yarışındaki kritik derbi galibiyetini yazarlarımız Mustafa Denizli, Uğur Meleke, Güntekin Onay, Fırat Aydınus ve Engin Kehale mercek altına aldı. İşte detaylar...
4.03.2024 Beşiktaş
Derbi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru
Derbi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yenerek liderlik koltuğunu muhafaza etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
4.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti)
Beşiktaş-Galatasaray (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, Beşiktaş derbisinden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Dolmabahçe'deki 9 yıllık galibiyet hasretine son verirken ligdeki liderliğini sürdürdü.
3.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Derbi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derbi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.