Ukraynalı

Ukraynalı

Son dakika ukraynalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ukraynalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ukraynalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ukraynalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ukraynalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.405 ukraynalı haberi bulunmuştur. Tüm ukraynalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 İddaa
Antalya'da kira fiyatlarında sert düşüş
Antalya'da kira fiyatlarında sert düşüş Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya’da yükselen konut kira fiyatları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulmasıyla birlikte normale döndü. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yabancıların gözleri açıldı, fiyatların yüksek olduğunu gördüler” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.
10.02.2024 Ekonomi
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var   Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı. Uçakta esir değişimi için taşınan 65 Ukraynalı savaş esirinin olduğu açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü Ukrayna ve Rusya arasında 24 Şubat 2022’den bu yana en büyük esir takası dün akşam gerçekleşti. 230 Ukraynalı esir ve 248 Rus esir ülkesine döndü.
4.01.2024 Dünya
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım ABD Ukrayna’ya hava savunma, topçu ve hafif silah mühimmatı ile tanksavar silahları içeren 250 milyon dolarlık askeri yardım paketini onayladı.
28.12.2023 Dünya
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus gemisi artık bir denizaltı
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus gemisi artık bir denizaltı Ukrayna Savunma Bakanlığı, 26 Aralık gecesi Feodosya limanında vurulan Rusya’ya ait Novoçerkassk adlı gemiye ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, “Ukraynalı savaşçılar gemiyi modifiye etti. O artık bir denizaltı” dedi.
27.12.2023 Dünya
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
6.11.2023 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladı
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladı Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin açıkladığı barış formülüne ilişkin 10 şartı tüm detaylarıyla paylaştı. Bu şartlar arasında enerji ve gıda güvenliği, Rusya’nın Ukrayna topraklarından çekilmesi, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün tanınması maddeleri yer aldı.
24.09.2023 Dünya
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi 20 bin ton tahıl yüklenecek gemiler, yeni rotadan hareket edip İstanbul Boğazı'na ulaşacak. Buğday kargosunun son durağı ise Mısır ve İsrail olacak.
17.09.2023 Gündem
Antalya'da turistin akılalmaz planı: 80 daire satın alıp bakın ne yaptı?
Antalya'da turistin akılalmaz planı: 80 daire satın alıp bakın ne yaptı? Antalya'da yabancılara satışı yapılan konutların özellikle Alanya ve Konyaaltı ilçelerinde amacı dışında kullanıldığını, bunun da otelcilik faaliyetlerine büyük zarar verdiğini söyleyen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kavaloğlu, son dönemde satışı yapılan gayrimenkul sayısının 108 bine ulaştığını kaydetti. Kavaloğlu, " Bu listenin içinde 1 kişi 80 tane ev almış. Ve aynı kişi bu evleri kendi yurttaşlarına kiralıyor" ifadelerini kullandı.
11.09.2023 Gündem
İklim krizi Panama Kanalı'nı da vurdu! Çok sayıda gemi haftalardır bekliyor
İklim krizi Panama Kanalı'nı da vurdu! Çok sayıda gemi haftalardır bekliyor Atlantik ve Pasifik okyanuslarını bağlayan Panama Kanalı’nde trafik, kuraklık yüzünden durma noktasına geldi. 200’den fazla gemi, su tasarrufu amacıyla geçişlerin kısıtlandığı kanalın iki yakasında haftalardır bekliyor.
22.08.2023 Dünya
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi Çoğunluğu Rus ve Ukraynalı 200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da Ukrayna-Rusya savaşı sonrası başlayan ticari dönüşüm emlakçılardan sonra erkek berberlerini de isyan ettirdi.
22.08.2023 Yaşam
ABD’den Ukrayna’ya 200 milyon dolarlık ek askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 200 milyon dolarlık ek askeri yardım ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD’nin Ukrayna’ya 200 milyon dolarlık ek askeri yardımda bulunacağını açıkladı.
14.08.2023 Dünya
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız'
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız' Antalya’da turizmciler, “Yabancı turiste kayıtdışı olarak kiraya verilen evler denetlensin” çağrısında bulundu. Vali Ersin Yazıcı, “Hem emniyet teşkilatına hem de vergi dairesine talimat verdim. İhbar olursa denetimi nokta atışı yaparız” dedi.
8.08.2023 Gündem
Beşiktaş Ukraynalı Cengiz Ünder'i istedi! 10 milyon euro bonservis
Beşiktaş Ukraynalı Cengiz Ünder'i istedi! 10 milyon euro bonservis Beşiktaş, bonservisi Marsilya'da olan Ukraynalı orta saha Ruslan Malinovsky için görüşmelere başladı.
6.08.2023 Beşiktaş
Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile tahıl girişimini görüştü
Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile tahıl girişimini görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.08.2023 Gündem
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı!
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı! Şubat 2022 yılında başlayan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş yeni boyut kazandı. Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta insansız hava araçları (İHA) iki ordunun da en çok başvurduğu saldırı yöntemi haline geldi. Hem Rusya hem de Ukrayna orduları, İHA’lara sıklıkla başvururken, iki ordu farklı İHA’ları savaş alanına sürüyor.
3.08.2023 Dünya
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
Emine Erdoğan Vilnius’ta savaş mağduru Ukraynalı kadın, genç ve çocuklarla bir araya geldi
Emine Erdoğan Vilnius’ta savaş mağduru Ukraynalı kadın, genç ve çocuklarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta savaş mağduru Ukraynalı kadın, genç ve çocuklarla bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski paylaştı: Türkiye'den kahramanlarımızı evimize getiriyoruz
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski paylaştı: Türkiye'den kahramanlarımızı evimize getiriyoruz Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Türkiye'deki ziyaretlerinin ardından Ukrayna'ya döndü. Zelenski bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'den evimize dönüyor ve kahramanlarımızı evimize getiriyoruz. Ukraynalı askerler Denys Prokopenko, Svyatoslav Palamar, Serhiy Volynsky, Oleh Khomenko, Denys Shleha. Sonunda yakınlarıyla birlikte olacaklar" dedi.
8.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ukraynalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ukraynalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.