Ucuz İnternet

Ucuz İnternet

Son dakika ucuz internet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuz internet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuz internet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuz İnternet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuz internet gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 ucuz internet haberi bulunmuştur. Tüm ucuz internet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme. Daha ucuz ve hızlı internet bağlantısı, mevsimlik kombi bakımı, geri alınacak kredi kart ücretleri ya da en kötüsü "Kimlik bilgileriniz teröristlerin eline geçti!" Her gün milyonlarca insan bu tür sahte gerekçelerle aranıyor, dolandırılıyor. Üstelik bu sorun sadece ülkemizde değil tüm dünyada hızla büyüyor. Birçok insan kaybını telafi etmek için hukuk kanallarına başvuruyor.
9.10.2021 Ekonomi
30 lira daha az ödeyin! Ucuz internet kullanmanın yolları...
30 lira daha az ödeyin! Ucuz internet kullanmanın yolları... Özellikle uzaktan çalışma ve online eğitim sistemi nedeniyle evdeki yani sabit internet kullanımında ciddi bir patlama yaşandı. Bu süreçte ailece kullanacağınız internete en doğru paketi seçemezseniz aylık ortalama 30 TL zararınız olabilir.
27.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Turistlerin hayatını kolaylaştıracak mobil tatil uygulaması hizmette
Turistlerin hayatını kolaylaştıracak mobil tatil uygulaması hizmette Türkiye’ye gelen turistlerin başta internet, kiralama hizmetleri olmak üzere tatilde ihtiyaç duyabileceği hizmetleri ‘Tourist Cell Turkey’ adlı mobil tatil uygulaması ile karşıladıklarını dile getiren mobil uygulamanın CEO’su Halil Canbolat, “Uygulama ile bir turistin tatil boyunca tüm ihtiyaçlarına tek tuşla en hızlı çözümü sunmayı amaçlıyoruz. Tatilde ihtiyaç duyulabilecek tüm ürün ve hizmetleri en ucuz fiyat ve güven garantisiyle Türkiye'ye gelen turistlerle buluşturarak, işletmelere ve ekonomiye de katkı sunuyoruz” dedi.
7.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Ucuz internette süre uzuyor
Ucuz internette süre uzuyor Geliri düşük ailelere belirli kotada ücretsiz internet hizmeti sunan Hükümet, ucuz internette de süreyi uzatıyor.
26.08.2019 Ekonomi
Ucuz internetin fiyat listesi belli oldu
Ucuz internetin fiyat listesi belli oldu Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın geçtiğimiz gün verdiği 'ucuz internet' müjdesinin detayları belli oldu.
1.04.2017 Ekonomi
1.8 milyon haneye ucuz internet müjdesi
1.8 milyon haneye ucuz internet müjdesi Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, “İnternetsiz ev kalmasın” seferberliği başlatıldığını söyledi. Arslan, “Türkiye’de sabit telefon abonesi olan ancak bir kere bile internet kullanmamış 1.8 milyon hane var. Seferberliğin hedefi bu vatandaşlarımızı internet ile buluşturmak” dedi
30.03.2017 Ekonomi
1.8 milyon haneye 'ucuz internet' müjdesi
1.8 milyon haneye 'ucuz internet' müjdesi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ta “internetsiz ev kalmasın” seferberliğini başlattığı törende, internetle hiç tanışmamış 1,8 milyon haneye 'ucuz internet' müjdesi verdi.
30.03.2017 Ekonomi
Bakan'dan 1,8 milyon kişiye 'ucuz internet' müjdesi
Bakan'dan 1,8 milyon kişiye 'ucuz internet' müjdesi 'İnternetsiz ev kalmasın' projesi için düğmeye basıldı. Ulaştırma Bakanı, 1,8 milyon kişiye ucuz internet ulaştıracaklarını açıkladı
30.03.2017 Ekonomi
AB’den herkese 'ucuz internet'
AB’den herkese 'ucuz internet' Strasbourg Avrupa Parlamentosunda (AP) son iki haftadır yapılan "Dijital Toplumun Gelişmesine" yönelik çalışma planında kablosuz internet bağlantısı WiFi, internet servisi sağlayan Telekom şirketleri, dijital abone hatların köy, kasaba, kentlerde hızlı internet, geniş bant internetin aynı kalitede herkesin faydalanmasını istiyor...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türksat 4B uydusu interneti ucuzlatacak
Türksat 4B uydusu interneti ucuzlatacak KAZAKİSTAN’DAKİ Baykonur Uzay Üssü’nden geceyarısı fırlatılan Türksat 4B uydusu sayesinde daha uygun maliyetle yüksek hızlı internet erişimi sağlanacak. Türk mühendislerin de üretim sürecinde bulunduğu Türksat 4B uydusu, karasal alt yapı üzerinden internet götürülemeyen bölgelerin yanı sıra komşu ülkelere de uydu aracılığıyla ucuz geniş bant internet servisi gerçekleştirecek.
16.10.2015 Ekonomi
‘Işık hızı’nda büyüdü
‘Işık hızı’nda büyüdü İlk çeyrekte 280 milyon TL gelir elde eden Turkcell Superonline’in Genel Müdürü Murat Erkan, “Altıncı yılımızda ışık hızında ilerliyoruz...
6.05.2014 Ekonomi
'20 yıldır aynı filmi izliyor'
'20 yıldır aynı filmi izliyor' CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, büyükşehir belediye başkanı olduğu zaman ortak akılla bu şehri Ankaralılarla birlikte yöneteceğini söyledi...
18.03.2014 Siyaset
'Hurşit Tolon yalancı bir adam'
'Hurşit Tolon yalancı bir adam' Zirve Yayınevi katliamında kocası öldürülen Suzanne Geske, tahliye kararlarını değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Facebook 'ordu' kuruyor!
Facebook 'ordu' kuruyor! Facebook hiç yere inmeden beş sene boyunca 20 km yükseklikte uçabilen ve enerjisini güneşten alan drone'lar üretiyor.
8.03.2014 Arşiv
Ayda 1 TL’ye internet
Ayda 1 TL’ye internet En ucuz internet kampanyası için düğmeye basıldı
30.06.2010 Ekonomi
3 TL’ye ‘her eve internet’
3 TL’ye ‘her eve internet’ TÜRK Telekom evlerde günlük internet kullanımı dönemi başlatıyor...
7.06.2010 Ekonomi
Yerli uydu geliyor...
Yerli uydu geliyor... TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ Genel Müdürü Özkan Dalbay'dan önemli açıklamalar...
5.04.2010 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'den yeni uydu hazırlığı
Türkiye'den yeni uydu hazırlığı TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ Genel Müdürü Özkan Dalbay, TÜRKSAT 4A ve 4B uydularının yapımı içinşartname gönderdikleri 6 firmadan 3'ünün teklif verdiğini belirterek, "Haziran ayı içinde teklifini uygun bulduğumuz firma ile uyduların imalatı için sözleşmeimzalamayı hedefliyoruz...
29.09.2021 Gündem
61 kanal sadece 1 lira
61 kanal sadece 1 lira İnternet üzerinden TV izlemek isteyenlere TTNET’ten sevindirici bir haber geldi
25.02.2010 Ekonomi
Bakan'dan müjde!
Bakan'dan müjde! 50 ilde ucuz internet tarifesi uygulanacak
25.12.2009 Bilim ve Teknoloji
Doany iddialı konuştu
Doany iddialı konuştu Doany: 3.5 milyon YTL’lik hisse aldım, TT’ye yatırım yapan Buffett’tan iyi kazanacak
26.10.2008 Ekonomi
En pahalı internet Türkiye'de
En pahalı internet Türkiye'de OECD'nin raporuna göre, dünyanın en pahalı internetini Türkiye en ucuzunu da Japonya kullanıyor
18.07.2007 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira demek. 150 liraya işkembe yok. İnternet sahtekarlığı bu" dedi.
10.03.2024 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz İnternet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuz internet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.