Üçüncü Havalimanı

Üçüncü Havalimanı

Son dakika üçüncü havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üçüncü havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üçüncü havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üçüncü Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üçüncü havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 855 üçüncü havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm üçüncü havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalet Bakanı Bozdağ: Bu masa yedilidir
Adalet Bakanı Bozdağ: Bu masa yedilidir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bunlar daha kimi aday çıkaracaklarını masada konuşmaktan korkuyorlar. 'Masa çatlar, masa dağılır, O yüzden şimdi vakti değil' diye konuşmayı erteliyorlar. Bu masa yedilidir. Milletin gözünden kaçırılmak istenen HDP'dir. Yedi cepheden değil yedi düvelden hareketle büyük bir seçim kampanyasıyla Türkiye karşı karşıyadır" dedi.
20.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim ile ilgili sözlerini sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, "Bay Kemal 6 ay sonra seçim var diyor. Duydunuz mu? Yeni mi duydunuz? Bay Kemal diyorsa doğrudur. Türkiye'nin gündeminde seçim yoktur. Seçim Haziran 2023'tedir." diye konuştu. 'Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi' iddiaları ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Karşımızda Katarlı öğrencilerin ülkemizde sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını utanmadan, sıkılmadan 2 milyon 600 bin öğrenci ve ailelerine sallayabilecek kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor. Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir." dedi.
30.06.2021 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kanal İstanbul, Karadeniz ile Akdeniz arasında geçit olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğini rahatlatmak için İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz ile Marmara Denizi arasında 43 kilometrelik yapay bir suyoluyla açılacak projenin ismidir. Bu projeden hiçbir haklı ve meşru bahanesi olmadan rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir" dedi.
24.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkaklar için de yaşasın cehennem...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkaklar için de yaşasın cehennem... Mısır Eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonundaki ölümüyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mursi'nin darbeyle indirilmesini, hücrede eziyet çektirilmesini ve hayatını kaybetmesini seyreden Batı dünyasını ve insanlığı kınıyorum. Mursi'nin sonunu hatırlatanların bugün aynı çirkinliği sergiliyor olmaları, önümüzdeki kirli zihniyetin varlığını sürdürdüğünü işaret ediyor. Mursi'nin ölüsünden bile korkuyorlar. Eşine bile göstermeden defnettiler. Neden korkuyorsunuz? Korkaklar için de yaşasın cehennem" dedi
18.06.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: Sizi yürüten adam değildir!
İçişleri Bakanı Soylu: Sizi yürüten adam değildir! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "'Apo' içeride diye, yürüyüş yapacaklarmış. Sizi yürüten adam değildir." açıklamasında bulundu
10.02.2019 Siyaset
Bakan Pakdemirli: 1 Temmuz'dan bugüne bütün felaketleri kapsayacak şekilde ödeme yapılacak
Bakan Pakdemirli: 1 Temmuz'dan bugüne bütün felaketleri kapsayacak şekilde ödeme yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımsal üretimin devamı ve en kısa zamanda yaraların sarılmasını sağlayabilmek için TARSİM sigortası dışında olan vatandaşlara 1 Temmuz'dan bugüne kadar olan bütün felaketleri kapsayacak şekilde bir ödeme yapılacağını bildirdi.
9.02.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ekonomi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ekonomi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında konuştu. Erdoğan ekonomik saldırılar hakkında "2 ayı bulmadan durumu kontrol aldık. Tarihin en büyük ekonomik saldırısına maruz kaldık. Her kriz beraberinde fırsatlar da getirir." dedi.
6.10.2018 Gündem
Sabiha Gökçen’den 3. Havalimanı 45 dakika olacak
Sabiha Gökçen’den 3. Havalimanı 45 dakika olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yapımına devam eden 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.
4.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, yeni havalimanının takviminde bir değişiklik olmadığını ve 29 Ekim'de açılışının yapılacağını söyledi.
3.10.2018 Siyaset
3. Havalimanı'nın kulesi ışık saçtı
3. Havalimanı'nın kulesi ışık saçtı Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul 3. Havalimanı’nın 'Lale' figüründen esinlenerek yapılan 'Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin gün batımında ışıl ışıl görüntüsü havadan görüntülendi.
30.09.2018 Gündem
Üçüncü Havalimanına inen ilk yolcu uçağı THY'nin oldu
Üçüncü Havalimanına inen ilk yolcu uçağı THY'nin oldu İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyan ilk yolcu uçağı Türk Hava Yolları (THY) oldu. Atatürk Havalimanı'ndan havalanan uçak, 15 dakikalık bir uçuşun ardından sorunsuz bir şekilde İstanbul Yeni Havalimanı'na inişini gerçekleştirdi İstanbul Yeni Havalimanı'nda 20-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde yapılması planlanan "dev yarışın" provası da gerçekleştirildi.
19.09.2018 Gündem
Vali Şahin'den 3. Havalimanı açıklaması
Vali Şahin'den 3. Havalimanı açıklaması İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin eylemi ve sonrasında yaşanan gözaltı işlemleriyle ilgili, "Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin sorunlarının giderilmesi noktasında işveren de çalışma başlattı." dedi.
16.09.2018 Gündem
"Yeni havalimanının adı dünya genelinde yapılacak araştırmalarla  belirlenecek"
"Yeni havalimanının adı dünya genelinde yapılacak araştırmalarla belirlenecek" İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nın adı ile ilgili tartışmalara ilişkin, “İsim konusu, yönetim kurulu üyelerimizin dünya genelinde yaptıkları araştırma çalışmaları ve ilgili mercilerle yapılacak değerlendirmeler sonucu alınacak kararla belirlenecek.” dedi. Üçüncü havalimanında son hali havadan görüntülendi. İşte son fotoğraflar...
12.09.2018 Ekonomi
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Üçüncü havalimanı ile ilgili, "Havacılık tarihinin en büyük taşınması olacak. Mega bir proje inşa ettik" dedi. Öte yandan yeni havalimanından yapılacak ilk uçuşlar da belli oldu.
9.08.2018 Bilim ve Teknoloji
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan 3. Havalimanı açıklaması
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan 3. Havalimanı açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, “Üçüncü havalimanı yıllık kira bedeli, KDV dahil bir milyar 45 milyon Euro. 25 yıl boyunca devlet bunu alacak” dedi.
24.07.2018 Ekonomi
Akif Çağatay Kılıç: İstanbul Türkiye'nin özeti
Akif Çağatay Kılıç: İstanbul Türkiye'nin özeti CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtlayan Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İstanbul Türkiye'nin özeti. Yeni sistem ile kararların daha hızlı alınacak. Vatandaşlarımız genel resmi çok iyi görüyor ve yeni sistemin biran önce hayata geçmesini istiyor" dedi.
5.06.2018 Siyaset
Bakan Arslan ve Bilal Erdoğan TÜGVA Kars İl Temsilciliği’nin açılışını yaptı
Bakan Arslan ve Bilal Erdoğan TÜGVA Kars İl Temsilciliği’nin açılışını yaptı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Kars'ta Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilciliği’nin açılışına katıldı.
28.05.2018 Gündem
‘Yaparsa yine AK Parti yapar’
‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 146 projenin yer aldığı AK Parti’nin seçim beyannamesini “Yaparsa yine AK Parti yapar” sloganıyla açıkladı. Polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerinin emeklilik ek göstergelerinin yükseltileceğini açıklayan Erdoğan, cemevlerine statü müjdesi de verdi
24.05.2018 Siyaset
İstanbul’da huzurun  adresi Başakşehir
İstanbul’da huzurun adresi Başakşehir Başakşehir’in çılgın projesi Kanal İstanbul ile İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Başakşehir huzuru arayanların tercih ettiği ilçe konumunda” dedi
8.03.2018 Gündem
İstediğimiz zaman teker piste değecek
İstediğimiz zaman teker piste değecek Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yüzde 80’i tamamlanan 3’üncü havalimanında incelemelerde bulundu. Havalimanına ilk uçağın inişiyle ilgili Arslan, “İstediğimiz anda 1’inci piste uçak indirebiliriz” diyerek hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyledi
10.02.2018 Ekonomi
Danimarkalı bakandan üçüncü havalimanı açıklaması
Danimarkalı bakandan üçüncü havalimanı açıklaması Kopenhag Havalimanı’nın genişletilmesiyle ilgili basın turuna katılan Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, inşası devam eden ve dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması hedeflenen İstanbul'un üçüncü havalimanının kapasitesinin Türk Hava Yolları (THY) tarafından dahi doldurulabileceğini belirtti.
16.01.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! 2017'yi rekorla kapatacağız
Bakan açıkladı! 2017'yi rekorla kapatacağız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Havacılık sektöründe 2017'yi rekor bir rakamla, 195 milyon yolcuyla kapatacağız." dedi.
18.12.2017 Ekonomi
Bakan Arslan: Havacılıkta 2017'yi rekor yolcuyla kapatacağız
Bakan Arslan: Havacılıkta 2017'yi rekor yolcuyla kapatacağız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Havacılık sektöründe 2017'yi rekor bir rakamla, 195 milyon yolcuyla kapatacağız." dedi.
18.12.2017 Siyaset
Bakan Arslan: 2017'yi rekorla kapatacağız
Bakan Arslan: 2017'yi rekorla kapatacağız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Havacılık sektöründe 2017'yi rekor bir rakamla, 195 milyon yolcuyla kapatacağız." dedi.
17.12.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Üçüncü Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üçüncü havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.