Ücretsiz Yemek

Ücretsiz Yemek

Son dakika ücretsiz yemek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretsiz yemek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretsiz yemek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretsiz Yemek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretsiz yemek gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 ücretsiz yemek haberi bulunmuştur. Tüm ücretsiz yemek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ücretsiz yemek vermek için mutfaklarını üniversite öğrencilerine açtılar!
Ücretsiz yemek vermek için mutfaklarını üniversite öğrencilerine açtılar! Ücretsiz yemek veren esnaf ve lokanta sayısı artıyor. İstanbul Kadıköy’de 20’nin üstünde yemek işletmesi mutfağını üniversite öğrencilerine açtı. Öğrenciler, işletmelerin belirlediği gün ve saatlerde herhangi bir ücret ödemeden yemek yemeye başladı.
24.01.2024 Gündem
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün sabah İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Deprem bölgesindeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili önemli kararlar aldıklarını söyleyen Bakan Özer, 10 ilde sınıfta kalmanın olmayacağını açıkladı.
29.04.2023 Eğitim
Okullarda 'ücretsiz yemek' uygulamasında flaş gelişme!
Okullarda 'ücretsiz yemek' uygulamasında flaş gelişme! Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2022-2023 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi itibariyle, 5 milyon öğrenci için 'ücretsiz yemek' uygulamasının hazırlıkları İstanbul'da tamamlandı. Haftanın 5 günü verilecek yemekler, anaokullarının mutfaklarında hazırlanacak. Mutfağı olmayan anaokullarına ise, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı meslek liseleri, öğretmenevleri ve diğer kamu kurumlarından satın alınarak, okullara ulaştırılacak. Yemekler okul yemekhanelerinde servis edilecek.
5.02.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile gönderdi! Ücretsiz olacak, sürekli hale getirilecek
Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile gönderdi! Ücretsiz olacak, sürekli hale getirilecek Milli Eğitim Bakanlığı, 6 Şubat'ta başlayacak ve ağırlıklı olarak okul öncesi öğrencilerini kapsayacak 'ücretsiz yemek' uygulamasına ilişkin 81 ile kılavuz gönderdi. Buna göre kendi mutfağında yemek hazırlama olanağı olmayan okullar için meslek liseleri, öğretmenevleri ve yemek hazırlayan kamu kurumları devreye sokulacak. Her il ve ilçede müdür yardımcısı veya şube müdürü başkanlığında kurulacak komisyon süreci takip edecek.
3.02.2023 Eğitim
MEB özel okul zamlarını takibe aldı! Bakan Özer açıkladı
MEB özel okul zamlarını takibe aldı! Bakan Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), özel okulların eğitim giderlerinin dışında "genel gider" kalemleri altında ücret talep etmesine dair veli şikayetlerini değerlendirmeye aldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuyla ilgili CNN Türk canlı yayınına konuştu.
2.02.2023 Eğitim
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, “2023 yılı 6 Şubattan itibaren 5 milyon öğrenciye ücretsiz yemek vermek için bakanlığımızın tüm birimleri çalışmaya başladı. Önceliğimiz okul öncesi olacak ve okul öncesindeki tüm öğrencilerimiz bundan böyle ücretsiz yemekten faydalanacak” dedi.
21.01.2023 Eğitim
Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Özer açıkladı
Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanı Özer, bu yıl öğretmen atamalarının kesin yapılacağını söyledi. Özer, çalışmalar tamamlandıktan sonra kamuoyuna duyuracaklarını da aktardı.
14.01.2023 Eğitim
EYT düzenlemesiyle emekli olacak öğretmenlere ilişkin açıklama
EYT düzenlemesiyle emekli olacak öğretmenlere ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesiyle birlikte emekli olacak öğretmenler ile ilgili açıklamada bulundu.
10.01.2023 Eğitim
Milyonlarca öğrenciye ücretsiz yemek müjdesi! Bakan Özer duyurdu
Milyonlarca öğrenciye ücretsiz yemek müjdesi! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılının sonuna kadar okul öncesi tüm öğrencilerimizin ücretsiz yemek desteğinden yararlanmasını sağlayacağız. Böylece ücretsiz yemek desteğinden faydalanan öğrenci sayısını 5 milyonun üzerine çıkartmayı hedefliyoruz" dedi. 
8.01.2023 Eğitim
Özel okul ücretleri açıklandı mı, özel okul zam oranları belli oldu mu? 2023 özel okul ücretleri ne kadar oldu? Özel okul fiyatları 2023 zam oranı
Özel okul ücretleri açıklandı mı, özel okul zam oranları belli oldu mu? 2023 özel okul ücretleri ne kadar oldu? Özel okul fiyatları 2023 zam oranı Özel okul zam oranları 2023 ve özel okul ücretleri 2023 için aramalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel okullarda 2023 ücret artışı konusunda, "Velilerimizin çıkarlarını koruyacak şekilde yeni oranı belirleyeceğiz ve kamuoyuna duyuracağız" dedi. Peki, Özel okul ücretleri açıklandı mı, ne kadar olacak, özel okul zam oranları belli oldu mu? İşte son gelişmeler…
4.01.2023 Eğitim
Özel okullara zam ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Özel okullara zam ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılında özel okullara yapılacak zam oranı yarın açıklanacak. Yeni oranı velilerimizin çıkarlarını koruyacak şekilde belirleyeceğiz" dedi.
3.01.2023 Eğitim
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan yılın son Kabine toplantısı sona erdi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti" ifadelerini kullandı.
26.12.2022 Gündem
Bakan Özer: Türkiye Yüzyılı'nda eğitimdeki hedeflerimizi çok daha ileriye taşıyacağız
Bakan Özer: Türkiye Yüzyılı'nda eğitimdeki hedeflerimizi çok daha ileriye taşıyacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023'e girerken eğitimde koydukları hedefleri başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Türkiye Yüzyılı'nda eğitimdeki hedeflerimizi çok daha ileriye taşıyacağız" dedi.
26.12.2022 Gündem
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilmesine ilişkin çalışmalarımıza hız verdik. Hali hazırda eğitim öğretim yılının başında 1,5 milyon olan ücretsiz yemekten faydalanan öğrenci sayısını, önce 1,8 milyona çıkardık. Şimdi de bu sayıyı eğitim öğretim yılının ikinci yarısından itibaren 5 milyona çıkarmak için çalışacağız" dedi.
25.12.2022 Eğitim
Bakan Özer müjdeyi duyurdu: Okullarda ücretsiz yemek verilecek
Bakan Özer müjdeyi duyurdu: Okullarda ücretsiz yemek verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ikinci dönem 6 Şubat'ta, Türkiye'de okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda ücretsiz olarak yemek verileceğini açıkladı.  Özer, "Hazırlıklarını yapıyoruz. Allah'tan bir şey olmazsa, 2023 yılının sonuna kadar demiştik kademeli ama, beklemeyeceğiz" dedi.   
23.12.2022 Eğitim
MEB'den 1 milyon 800 bin öğrenciye ücretsiz yemek
MEB'den 1 milyon 800 bin öğrenciye ücretsiz yemek Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencilere ücretsiz yemek imkanı sağlanıyor. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "1 milyon öğrencimiz ücretsiz öğle yemeği imkânından da yararlanıyorlar. Son bir yılda okul öncesi eğitime erişimi artırmaya odaklandık. Bu nedenle ücretsiz yemeği özellikle okul öncesi eğitim kademesine yaygınlaştırmayı hedefledik. Bu çerçevede şu ana kadar 400 bin okul öncesi çocuğumuzu ücretsiz yemek imkânından faydalandırıyoruz." diye konuştu.
30.11.2022 Eğitim
Üniversite için nerelerden burs alınır? İşte üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıflar!
Üniversite için nerelerden burs alınır? İşte üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıflar! YKS tercihlerinin bitmesine kısa bir süre kaldı. Bazı adaylar eğitim görmek istedikleri üniversite ve bölümleri tercih işlemlerini tamamlarken kimi de üniversitelerin olanakları ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Süreç daralırken hala tercih işlemini tamamlamayan pek çok aday da bulunuyor. Bu yıl çok sayıda kurum ve kuruluş tercih işlemlerini yapacak adaylar için burs programını açıkladı. Bunların başında özel üniversiteler geliyor. Bazı ayrıcalıklı bölümlerde de YÖK burs desteği sağlıyor. Aynı zamanda önemli marka ve kurumların vakıfları da burs programlarını ve şartlarını açıkladı. Tercih sürecinde henüz bölümünüze karar vermediyseniz “Hangi kurumlardan burs alabilirim? Üniversite için nerelerden burs alabilirim?” diyorsanız sizin için üniversite öğrencilerine burs veren kurum, kuruluş ve vakıfların listesini hazırladık. İşte üniversite eğitiminiz boyunca burs alabileceğiniz yerler…
2.08.2022 Eğitim
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor
3.000 TL 12 ay boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak ödeniyor Aylık olarak ödeniyor. Karşılıksız olarak verilen para desteği bir yıl kesintisiz devam ediyor. Ödeme miktarı arttı, aylık 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. YKS tercih dönemi bu hafta başlıyor. Öğenciler ise burs imkanlarını araştırıyor. Bazı üniversite ve bölümler ile burs imkanı ile dikkat çekiyor. Sekörlerin eleman ihtiyacına göre belirlenen programları tercih edenler işe başlamadan maaş ödemesi gibi burs alıyor. Peki hangi bölüm ve üniversiteler ne kadar burs veriyor? İşte tercihlere yön verecek haberin detayları...
25.07.2022 Eğitim
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor Zengin müfredatla dünya standartlarında çağdaş medya eğitimi verecek olan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilk öğrencileriyle buluşmaya hazır. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ders başı yapacak öğrenciler, geleceğin medyasını şekillendirecek yetkin elemanlar olarak yetiştirilecek.
30.06.2022 Eğitim
Moldova-Ukrayna sınır kapısında Ukraynalılara yiyecek-içecek yardımı
Moldova-Ukrayna sınır kapısında Ukraynalılara yiyecek-içecek yardımı Moldova-Ukrayna sınır kapısında bulunan yardım merkezinde sınırdan geçmek isteyen Ukraynalılara gıda ve içecek desteği veren yardım gönüllülerinden biri olan Denis Neguritsa, “Ukraynalılara mülteci değil, dostlarımız demek istiyoruz” dedi.
16.04.2022 Dünya
2021 YKS kılavuzunda değişiklik! YÖK açıkladı!
2021 YKS kılavuzunda değişiklik! YÖK açıkladı! 2021 YKS kılavuzu ile ilgili flaş değişiklik... YÖK YKS kılavuzu ile ilgili yazı gönderdi. YÖK harekete geçti ve değişiklik yapılması gereken koşulları tek tek açıkladı. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), YKS kılavuzunda aranılan koşullarla ilgili bir takım yeni kararlar aldı. YÖK tarafından 'İvedi' koduyla gönderilen 2021 YKS kılavuzu koşul değişiklikleri konulu yazıda, "YKS kılavuzunda aynı isimli programlarda farklı koşulların arandığını ve bazı koşulların eğitim hakkını engellemeyecek türden anlaşılması üzerine bir takım yeni kararlar aldı." ifadelerine yer verildi. Buna göre, atamalarda bile yer almayan koşulların başvuruda istenemeyeceğini, kişilerin eğitim hakkının engellenemeyeceği ve şartların YKS kılavuzunda yer almaması gerektiğine karar veren YÖK, kılavuzda yer alan sağlık programları, denizcilik programları, özel güvenlik ve koruma görevlisi programları ile sivil havacılık ve burs koşullarında istenen şartların düzenlenmesi gerektiğini belirtti.
20.02.2021 Eğitim
Skandal! Belediye toplantısında ilişkiye girdiler
Skandal! Belediye toplantısında ilişkiye girdiler Brezilya'da belediyenin Zoom toplantısında bir belediye üyesi kamerayı açık unuttu. Cinsel ilişkiye giren adamı diğer belediye üyeleri şaşkınlıkla izledi.
21.08.2020 Gündem
Beyaz saray çevresinde protestolar devam ediyor
Beyaz saray çevresinde protestolar devam ediyor ABD'de George Floyd'un polis tarafından ölümünün ardından başlayan şiddet olayları başkent Washington'da geçtiğimiz günlere göre daha sakin olsa da devam ediyor. Alınan önlemler doğrultusunda Beyaz Saray çevresinden geçen tüm yollar kapatıldı.
4.06.2020 Dünya
ABD'de salgın eğitimdeki 'dijital eşitsizliği' ortaya çıkardı
ABD'de salgın eğitimdeki 'dijital eşitsizliği' ortaya çıkardı ABD'de yeni tip corona virüs (covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan okulların kapatılması kararı, ülke genelinde eğitim alanındaki "dijital eşitsizliği" de gözler önüne serdi.
23.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz Yemek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretsiz yemek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.