Üçlü Zirve

Üçlü Zirve

Son dakika üçlü zirve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üçlü zirve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üçlü zirve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üçlü Zirve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üçlü zirve gelişmeleri de dahil olmak üzere 354 üçlü zirve haberi bulunmuştur. Tüm üçlü zirve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin: Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık
Putin: Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüşme gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık" ifadelerini kullandı.
27.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Putin'le görüştük' dedi ve açıkladı: Enerjide merkez olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Putin'le görüştük' dedi ve açıkladı: Enerjide merkez olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Amacımız ülkemizi en kısa sürede doğal gaz referans fiyatının oluştuğu küresel merkez haline dönüştürmektir. Putin'le önemli görüşmelerimiz oldu, adımlarımızı attık atıyoruz. Böylece özellik Trakya doğal gazda enerjide bir hub haline gelecektir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Türkmen gazı için 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Türkmen gazı için 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında Türkmenistan'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Üçlü Zirve'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakü-Tiflis-Ceyhan hattı öne çıkmaktadır. Türkmen gazının buradan taşınmasına hemen başlamamız gerek" dedi.
14.12.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi ile istihbarat örgütleri aracılığı ile görüşüyoruz. Rejim gerçekçi davranırsa terörle mücadele, siyasi süreç ve Suriyelilerin geri dönüşleri konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan’dan ortak bildiri
Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan’dan ortak bildiri Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan, gerçekleştirdikleri üçlü zirvenin ardından yayınladıkları ortak bildiride, “Ermenistan ve Azerbaycan güç kullanımından ve güç kullanma tehdidinden kaçınma konusunda anlaşmışlardır” dedi.
31.10.2022 Dünya
Putin, Aliyev ve Paşinyan arasındaki üçlü zirve Soçi'de başladı
Putin, Aliyev ve Paşinyan arasındaki üçlü zirve Soçi'de başladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasındaki üçlü zirve Rusya’nın Soçi kentinde başladı.
31.10.2022 Dünya
AB Konseyi Başkanı Michel: Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki barış anlaşması çalışmalarını güçlendirme konusunda mutabık kaldık
AB Konseyi Başkanı Michel: Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki barış anlaşması çalışmalarını güçlendirme konusunda mutabık kaldık Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile yaptığı üçlü zirve sonrası yaptığı açıklamada, "Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki barış anlaşmasına ilişkin temel çalışmaları güçlendirme konusunda mutabık kaldık" dedi.
31.08.2022 Dünya
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarım
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarım Dünyanın gözü dün Lviv'de gerçekleşen üçlü zirvedeydi. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres görüşmüştü. Üçlü zirve öncesinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmüştü. Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Anlaşmaların uygulanması, Türkiye ve Ukrayna’yı güçlendirecek. Bu müzakereler ve destek için minnettarım” dedi.
19.08.2022 Dünya
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Lviv'de tarihi üçlü zirve dünya basının gündeminde! 'Ara bulucu rolü oynayabilecek tek lider Erdoğan'
Lviv'de tarihi üçlü zirve dünya basının gündeminde! 'Ara bulucu rolü oynayabilecek tek lider Erdoğan' Ukrayna'nın Lviv kentinde gerçekleşen kritik üçlü zirve dünya basınında geniş yer buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres üçlü zirvede bir araya geldi. Zelenski’yle ikili görüşme de yapan Erdoğan 'Zirvenin ana noktası savaşın nasıl biteceği oldu' dedi. Zirve dünya basınında birinci manşet olurken pek çok gazete Erdoğan'ın hem Putin hem de Zelenski ile görüşebildiğinin altını çizerek barış çabalarına dikkat çekti.
19.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi üçlü zirve sonrası ilk açıklama: Ara bulucu rolü oynamaya hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi üçlü zirve sonrası ilk açıklama: Ara bulucu rolü oynamaya hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin davetine icabetle günübirlik çalışma ziyareti için Ukrayna'ya gitti. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile bir araya gelen Erdoğan daha sonra BM Genel Sekreteri Guterres'in de yer alacağı üçlü zirveye katıldı. Yaklaşık 40 dakika süren zirve sona erdi. Görüşmenin ardından Zelenski, Erdoğan'ın Lviv'i ziyareti için 'güçlü bir destek mesajı' dedi. Öte yandan Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti sırasında, savaş nedeniyle tahrip olan altyapının yeniden inşası için Türkiye ile Ukrayna arasında anlaşma imzalandı. Erdoğan görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Şahsen savaşın en nihayetinde müzakere masasında sonuçlanacağına olan inancımı muhafaza ediyorum. Tüm mesele müzakere masasına giden en kısa ve adil yolu tespit etmektir. Mart ayında İstanbul'da şekillenen parametreler üzerinden müzakerelerin canlandırılmasının imkan dahilinde olduğuna inanıyorum. Bu hedefe yönelik olarak her türlü desteği vermeyi tekrar kolaylaştırıcı veya ara bulucu rolü oynamaya hazırız." dedi.
18.08.2022 Dünya
Ukrayna'da 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ve Guterres bir araya gelecek
Ukrayna'da 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ve Guterres bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna lideri Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres ile 18 Ağustos Perşembe günü Ukrayna'nın Lviv kentinde bir araya gelecek. BM Genel Sekreteri Guterres, üçlü zirve sonrası İstanbul'daki 'Tahıl Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret edecek.
16.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
MGK toplantısı ne zaman, Suriye’ye operasyon başladı mı? Milli Güvenlik Kurulu üyeleri saat kaçta toplanacak?
MGK toplantısı ne zaman, Suriye’ye operasyon başladı mı? Milli Güvenlik Kurulu üyeleri saat kaçta toplanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran'da gerçekleştirilen Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı'nda terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunmuş ve Suriye’ye operasyon sinyalini vermişti. Zirve Toplantısı'nda Erdoğan Tel Rıfat ve Münbiç'in terör yatağı haline dönüştüğünü belirterek, "Terör örgütünün sığındığı bu limanları temizlemenin vakti esasen çoktan gelmiştir." İfadelerini kullandı. Suriye’ye operasyon sinyalinin ardından bugün yapılacak Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısında alınacak kararlar merakla bekleniyor.
21.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, KKTC'nin istikbali için en büyük güvence olmaya devam edecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, KKTC'nin istikbali için en büyük güvence olmaya devam edecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye’nin yükselen bölgesel ve küresel rolü, şüphesiz ki, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin istikbali için en büyük güvence olmaya devam edecektir." dedi.
20.07.2022 Siyaset
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında...
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında... İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile üçlü zirvede bir araya geldi. Tarihi zirve dünya basınında manşet oldu.
20.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü bu zirvede! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'da Putin ile görüştü
Dünyanın gözü bu zirvede! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'da Putin ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki ikili görüşme sona erdi. İki liderin görüşmesinde Suriye konusu ve Ukrayna'dan tahıl sevkiyatı krizini değerlendirdi. Erdoğan görüşme öncesi yaptığı açıklamada "İstanbul'da Rus heyetinin yaklaşım tarzı olumluydu. Buradan alacağımız netice tüm dünyayı olumlu yönde etkileyecektir. Görüşmelerimizin olumlu geçeceğini umuyorum." ifadelerini kullandı.
19.07.2022 Siyaset
Dünyanın gözü Tahran’daki üçlü zirvede! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ilk toplantı
Dünyanın gözü Tahran’daki üçlü zirvede! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ilk toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece İran’ın başkenti Tahran’a gitti. Dünya basını, Erdoğan’ın bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile gerçekleştireceği zirveye odaklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah 08.30 sıralarında İran'ın başkenti Tahran'da resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği İran’da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüştü.
19.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'da! Ziyaretten ilk fotoğraflar geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'da! Ziyaretten ilk fotoğraflar geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin davetine icabetle İran’ın başkenti Tahran’a geldi. Ziyaretten ilk fotoğraflar geldi. Erdoğan ayrıca, Rus mevkidaşı Putin ile ikili bir görüşme de gerçekleştirecek.
18.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'a hareket etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'a hareket etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'a geçekleştireceği resmi ziyaret için, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan hareket etti.
18.07.2022 Siyaset
Türkiye, İran ve Rusya'da kritik zirve! Tarih belli oldu
Türkiye, İran ve Rusya'da kritik zirve! Tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere yarın İran'ın başkenti Tahran'a gidecek. Astana formatındaki üçlü zirvenin ana gündem maddelerinin Suriye, PKK/YPG ve DEAŞ olacağı belirtilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Putin ve Reisi ile ayrı ayrı başbaşa görüşmeler yapması da planlanıyor.
17.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin davetine icabetle, 18-19 Temmuz 2022 tarihinde İran'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.
17.07.2022 Siyaset
Ankara'da üçlü zirve: Bakan Çavuşoğlu canlı yayında açıkladı
Ankara'da üçlü zirve: Bakan Çavuşoğlu canlı yayında açıkladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Norveç ve İrlandalı mevkidaşlarıyla Ankara'da bir basın toplantısı düzenledi.
15.06.2022 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi...
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi... Rusya-Ukrayna savaşı başladıktan sonra en önemli görüşme Antalya'da gerçekleşti. Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanları savaşın başlamasının ardından ilk kez Antalya'da masaya oturdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitri Kuleba’nın katıldığı kritik zirve sona erdi.
10.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Üçlü Zirve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üçlü zirve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.