Uber Taksi

Uber Taksi

Son dakika uber taksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uber taksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uber taksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uber Taksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uber taksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 uber taksi haberi bulunmuştur. Tüm uber taksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor
Araştırma: 25 bin taksi şoförü Uber kullanıyor  Uber, uygulamasını kullanan taksi sürücüleri arasında bir memnuniyet araştırması gerçekleştirdi. Araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye’de Uber taksi sürücülerinin yüzde 64’ü Uber kullanarak çok daha fazla kazandıklarına dikkat çekti. Araştırmaya katılan 3.219 taksi sürücüsünün yüzde 58.3’ü bir yıldan uzun süredir Uber’i kullandığını, yüzde 64.2’si ise günde 12 saat boyunca taksi kullandıklarını belirtti.
10.05.2022 Ekonomi
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü!
Taksiciler Uber'i çileye dönüştürdü! Dünyada konfor ve hız için tercih edilen Uber, İstanbul'da kuralları kendi yöntemleriyle delen taksiciler yüzünden çileye dönüştü.
4.04.2022 Gündem
Uber büyük araçlarla Türkiye'de yeniden hizmete başladı!
Uber büyük araçlarla Türkiye'de yeniden hizmete başladı! Uber, Türkiye'de XL hizmetini Siyah Taksi adıyla geri getirdi. Sosyal medyadan duyurulan hizmet için UKOME kararına atıfta bulunuldu. Lüks sınıftaki siyah taksilerin ücreti sarı ve turkuaz taksilere göre daha pahalı.
21.02.2022 Ekonomi
UBERAŞI kodu nasıl alınır? Uber aşı kampanyası devam ediyor mu? Uber indirim kodu alma!
UBERAŞI kodu nasıl alınır? Uber aşı kampanyası devam ediyor mu? Uber indirim kodu alma! Aşı kampanyasında 1 milyon TL hedefini geçen Uber, kampanyayı genişleterek ücretsiz yolculuklara Eylül ayında da devam edecek. Peki, UBERAŞI kodu nasıl alınır? Uber aşı kampanyası devam ediyor mu? İşte Uber indirim kodu alma!
9.09.2021 Gündem
Para ödenmiyor! Süre uzatıldı
Para ödenmiyor! Süre uzatıldı Tamamen ücretsiz. Yoğun talep nedeni ile eylül sonuna kadar uzatıldı. Uber, Türkiye’de mayıs ayında başlattığı aşı hastanelerine ücretsiz yolculuk kampanyasını kullanıcıların devam eden yoğun ilgisi üzerine eylül ayının sonuna kadar uzattığını duyurdu.
9.09.2021 Ekonomi
Uber'den flaş duyuru! Bugün başladı
Uber'den flaş duyuru! Bugün başladı Teknoloji platformu Uber, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Bodrum’da da faaliyet göstermeye başladığını duyurdu. Artık Bodrumlular ve Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistler 16 Temmuz tarihi itibariyle Uber uygulaması üzerinden sarı taksi çağırabilecekler.
16.07.2021 Ekonomi
UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır?
UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? Türkiye'de aşılama tüm hızıyla devam ediyor. Milyonlar aşı için hastanelere ve mobil aşı uygulama noktalarına akın ediyor. Uzmanlar, koronavirüs salgınını kontrol altına almanın en önemli adımının aşıdan geçtiğini her platformda dile getiriyor. Aşılama çalışmalarına destek veren UBER de aşıya gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım hakkı tanıyor. Aşı olmak isteyenler Covid-19 aşı uygulaması yapılan bütün hastanelere Uber Taksi ile ücretsiz seyahat edebilecek. Peki, UBER aşı kampanyası ile ücretsiz seyahat nasıl yapılır? UBER aşı kampanyası indirimi ne kadar? UBERAŞI kodu nasıl alınır? İşte UBER aşı kampanyası ile ilgili merak edilenler...
14.07.2021 Gündem
Uber'den flaş Türkiye kararı! Ücretsiz olacak
Uber'den flaş Türkiye kararı! Ücretsiz olacak Uber, Türkiye’deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla önemli bir projeye imza attığını duyurdu. 24 Mayıs tarihi itibariyle Kovid-19 aşısı yaptırmak için İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine giden herkese UBERAŞI koduyla kullanabilecekleri iki ücretsiz yolculuk hediye edileceği bildirildi.
24.05.2021 Yaşam
UBER geri mi döndü, Türkiye’de çalışıyor mu? UBER nedir, ne zaman başlayacak?
UBER geri mi döndü, Türkiye’de çalışıyor mu? UBER nedir, ne zaman başlayacak? UBER geri mi döndü, kullanılıyor mu? UBER'in resmi Twitter hesabından bir açıklama yapıldı. 2014 Haziran ayında Türkiye'de hizmete başlayan UBER, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın açtığı dava sebebiyle 2019 yılında faaliyetlerini durdurmuştu. 24 Aralık 2020 tarihinde erişim engeli kaldırılan UBER yaptığı açıklamada “Uber Türkiye'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Uber’e Türkiye’de uygulanan erişim engeli mahkeme kararına uygun olarak bugün itibariyle resmen kaldırıldı! Tüm İstanbullular’a tekrar merhaba!" denildi.
13.01.2021 Gündem
UBER taksi nedir? UBER Türkiye’de neden yasaktı? İstinaf Mahkemesi kararı sonrası UBER geri dönüyor!
UBER taksi nedir? UBER Türkiye’de neden yasaktı? İstinaf Mahkemesi kararı sonrası UBER geri dönüyor! Taksici derneklerinin açtığı dava sonucunda Uber'in Türkiye'deki tüm faaliyetleri sonlandırılmış, web sitesi ve uygulamalarına da erişim engeli gelmişti. İstinaf mahkemesi, ilk derece mahkemesinin aldığı kararı hatalı buldu ve Uber'e erişim engelini kaldırdı. Erişim engelinin kalkmasıyla birlilte uber, taksi ürünüyle Türkiye genelinde faaliyet göstermeye devam edebilecek. Peki, uber nedir?
24.12.2020 Gündem
UBER Türkiye'de yeniden faaliyete başlıyor
UBER Türkiye'de yeniden faaliyete başlıyor Geçtiğimiz yıl hem web sitesine hem de uygulamasına erişim engeli getirilen Uber'e istinaf mahkemesinden müjdeli haber geldi. İstinaf mahkemesi, ilk derece mahkemesinin aldığı kararı hatalı buldu ve Uber'e erişim engelini kaldırdı.
24.12.2020 Gündem
Bakan Soylu: Uber yetkisiz taşımacılıktır
Bakan Soylu: Uber yetkisiz taşımacılıktır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uber yetkisiz taşımacılıktır yani diğer adıyla korsan taşımacılıktır. Sebebi şudur; burası bir hukuk devletidir, hiç kimse kusura bakmasın. Kendisine, taşıma, taksicilik yapma adına bir yetki verilmemiştir." dedi.
2.06.2018 Gündem
İşte UBER’in  ‘yasal açık’ formülü!
İşte UBER’in ‘yasal açık’ formülü! Taksicilerin hedefinde olan UBER, Türkiye’de yasal açıktan faydalanıyor. Taksi ruhsatı olmayan UBER araçları, cezadan kurtulmak için D2 belgesi çıkartarak, otel ya da turizm işletmesine bağlı taşımacılık hizmeti veriyormuş gibi yolcu taşıyor
16.03.2018 Gündem
‘Bak UBER geçiyor’ deyip minibüslere pet şişe attılar
‘Bak UBER geçiyor’ deyip minibüslere pet şişe attılar İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, UBER’e karşı açtığı dava öncesi İstanbul Adalet Sarayı önünde eylem yaptı.
13.03.2018 Gündem
Flaş düzenleme! Trafikten men cezası geliyor
Flaş düzenleme! Trafikten men cezası geliyor İçişleri Bakanlığı son dönemde UBER uygulamasıyla gündeme gelen ‘yetkisiz yolcu taşımacılığı’ tartışmalarının ardından yeni bir kanun tasarısı hazırladı.
13.03.2018 Ekonomi
Uber'e bir darbe daha!
Uber'e bir darbe daha! Ünlü online taksi çağırma uygulaması Uber'in, şimdi de İtalya'da kullanılması yasaklandı.
11.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Emniyetten sonra maliye de peşlerine düştü
Emniyetten sonra maliye de peşlerine düştü Twitter ve Google’dan sonra korsan taşımacılığa aracılık yapan Uber de Maliye’nin takibine girdi.
29.12.2016 Ekonomi
Facebook Uber ile taksi işine giriyor
Facebook Uber ile taksi işine giriyor Facebook internet üzerinden çalışan taksi şirketi Uber ile çalışmaya başlıyor...
17.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Tecavüzcü taksiciye ömür boyu hapis
Tecavüzcü taksiciye ömür boyu hapis Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de geçen yıl kadın yolcusuna tecavüz ettiği için tutuklanan Uber taksi şoförü ömür boyu hapis cezası aldı...
3.11.2015 Dünya
Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı! Suç duyurusunda bulundu
Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı! Suç duyurusunda bulundu Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir'in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
11.12.2023 Gündem
Taksi ücretlerine zam! İşte müşterilerden kesilecek Uber komisyon rakamı...
Taksi ücretlerine zam! İşte müşterilerden kesilecek Uber komisyon rakamı... Taksi ücretlerine Uber zammı geldi. Taksicilerin kullandığı Uber, bugünden itibaren müşterilerden 20 lira komisyon keseceğini açıkladı.
11.12.2023 Ekonomi
Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu
Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Birtakım fırsatçıların serbest piyasa ilkesiyle asla bağdaşmayacak bir şekilde konut fiyatlarında gerçekleştirdiği ‘fahiş’ artışları çok detaylı bir şekilde yakından takip ediyoruz" dedi.
10.05.2022 Ekonomi
Market fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bozdağ duyurdu: Stokçuluğa hapis cezası geliyor
Market fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bozdağ duyurdu: Stokçuluğa hapis cezası geliyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Stokçuluk ve fiyatları etkileme suçlarının cezalarını '1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası' şeklinde değiştiriyoruz. Hem alt hem de üst sınırı yükseltiyoruz" dedi.
10.05.2022 Gündem
UBER geri mi döndü, UBER siyah taksi yasak mı? Uber XL çalışıyor mu?
UBER geri mi döndü, UBER siyah taksi yasak mı? Uber XL çalışıyor mu? UBER geri mi döndü, UBER XL çalışıyor mu? UBER, büyük araçların Türkiye'den yeniden hizmete başladığını duyurdu. Türkiye'de geçtiğimiz yılarda yasaklanan Uber, açtığı davayı kazanınca yeniden hizmete başlamış, sarı ve turkuaz taksilere aracılık yapan Uber'in XL adını verdiği minibüs boyutundaki hizmeti ise kullanılamıyordu. Uber Türkiye bugün yaptığı duyuruyla büyük araçların yeniden hizmete başladığını açıkladı.
21.02.2022 Gündem
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uber Taksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uber taksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.