Tzipi Livni

Tzipi Livni

Son dakika Tzipi Livni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tzipi Livni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tzipi Livni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tzipi Livni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tzipi livni gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 tzipi livni haberi bulunmuştur. Tüm tzipi livni haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Netanyahu kendisini eleştirenleri susturmaya çalışıyor'
'Netanyahu kendisini eleştirenleri susturmaya çalışıyor' The Jerusalem Post gazetesi Editörü Katz, "İsrail lideri, gazetecinin ailesine saldıracak kadar düşük bir seviyeye nasıl geldi? Çok yazık. Bu açılan dava, eleştirenleri susturma çabasıdır." dedi.
25.12.2018 Dünya
'Müslümanlarla savaşın eşiğindeyiz'
'Müslümanlarla savaşın eşiğindeyiz' İsrail eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Mescid-i Aksa geriliminin ardından İsrail'in bütün Müslüman dünyayı karşısına aldığını söyledi.
24.07.2017 Dünya
'BAE, İsrail ile 'gizlice' görüştü'
'BAE, İsrail ile 'gizlice' görüştü' İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayid Al Nahyan ile 2012 yılında ABD'de "gizlice" görüştüğü iddia edildi.
21.07.2017 Dünya
Karalama kampanyası Netanyahu’nun işi çıktı
Karalama kampanyası Netanyahu’nun işi çıktı İsrail’de 2015’teki genel seçimler sırasında sosyal medya üzerinden Siyonist Birliği liderlerine yönelik yürütülen karalama kampanyasının arkasında Başbakan Benjamin Netanyahu liderliğindeki Likud Partisi’nin olduğu ortaya çıktı.
20.06.2017 Dünya
Netanyahu ailesine yönelik sorgulamalar devam ediyor
Netanyahu ailesine yönelik sorgulamalar devam ediyor İsrail polisinin, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun oğlunu "iş adamlarından fayda sağladığı" şüphesiyle sorguladığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
İsrailli eski bakan: Netanyahu ülkenin güvenliğini sattı
İsrailli eski bakan: Netanyahu ülkenin güvenliğini sattı İsrail eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, "Netanyahu, İsrail devletinin geleceğini ipotek etti ve Yahudi Evi Partisi'nden bir kaç koltuk karşılığında ülkenin güvenliğini sattı."
24.12.2016 Dünya
İsrailliler Hizbullah televizyonunda!
İsrailliler Hizbullah televizyonunda! Lübnan’daki El Mayadin Televizyonu, 2006’da Lübnan’da kaçırılan İsrail askerleriyle ilgili hazırladığı belgeselde, İtalyan televizyonuna konuştuğunu zanneden eski İsrailli bakanların demeçlerine yer verdi.
17.06.2021 Dünya
"Yeni hükümet Hamas'ı yok etmeli"
"Yeni hükümet Hamas'ı yok etmeli" İsrail Evimiz Partisi lideri Liberman: "Kurulacak koalisyona katılmanın ön koşulu, yeni hükümetin Hamas'ı yok etmek için çalışması."
13.04.2015 Dünya
Netanyahu özür diledi!
Netanyahu özür diledi! İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, seçim günü Arap seçmen hakkında yaptığı açıklamalarından dolayı özür diledi.
24.03.2015 Dünya
Netanyahu: Niyetim bu değildi, özür dilerim
Netanyahu: Niyetim bu değildi, özür dilerim İsrail Başbakanı Netanyahu, seçim günü Arap seçmenlere yönelik ifadeleri nedeniyle özür diledi.
23.03.2015 Dünya
Filistin'den İsrail seçimleri hakkında ilk yorum
Filistin'den İsrail seçimleri hakkında ilk yorum Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Ebu Rudeyne: "İsrail'de kimin başbakan olacağı ile ilgilenmiyoruz. Muhatabımız, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini tanıyan herhangi bir İsrail hükümetidir."
18.03.2015 Dünya
İsrail'de seçim sonuçları!
İsrail'de seçim sonuçları! İsrail'de yapılan erken genel seçimlerde sandıkların tamamına yakınında oy sayım işlemi tamamlandı. İsrail Merkez Seçim Komitesi'nin yayımladığı verilere göre, oyların 4 milyon 16 bin 739'u geçerli sayıldı. Ülkedeki yaklaşık 6 milyon kayıtlı seçmenin yüzde 71,8'i sandık başına gitti.
18.03.2015 Dünya
Netanyahu galibiyetini ilan etti
Netanyahu galibiyetini ilan etti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, seçim çıkış anketleri sonuçlarını Likud'un 'galibiyeti' olarak değerlendirdi
18.03.2015 Dünya
İsrail seçimlerinde sandıklar kapandı!
İsrail seçimlerinde sandıklar kapandı! İsrail'de halk, son yılların en çekişmeli geçmesi beklenen genel seçimi için sandık başına gitti. Seçime katılım oranı yüksek. Kayıtlı seçmenlerin yüzde 65'ten fazlasının seçime katıldığı açıklandı. Sandıklar TSİ 22:00 itibariyle kapandı. İlk sonuçlara göre Netanyahu'nun partisi 28 koltukla önde...
17.03.2015 Dünya
Kıran kırana yarış
Kıran kırana yarış İsrail’de 6 milyona yakın seçmen, ülkenin yeni meclisini seçmek için sandık başına gitti. Son anketler Başbakan Netanyahu ile en büyük rakibi merkez solcuları zorlu bir koalisyon sürecinin beklediğini gösteriyor
17.03.2015 Dünya
İsrail’in kader günü
İsrail’in kader günü İsrail’de Netanyahu iktidarının kaderi bugün yapılacak olan genel seçimlerle belli olacak...
16.03.2015 Dünya
Eski bakana koltuk teklifi Netanyahu’yu kurtarmadı
Eski bakana koltuk teklifi Netanyahu’yu kurtarmadı İsrail Başbakanı Netanyahu, Likud’dan ayrılarak kendi partisini kuran Moşe Kahlon’a koalisyonda maliye bakanlığını teklif etti, ancak ret cevabı aldı
15.03.2015 Dünya
Netanyahu'ya kötü haber!
Netanyahu'ya kötü haber! İsrail'de erken seçimlerle ilgili yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre, bugün seçim olsa Netanyahu'nun Likud Partisi, İzak Herzog liderliğindeki "Siyonist Kampı"n 4 puan gerisinde yer alıyor İsrail'de mart ayında yapılacak seçimlerle ilgili yapılan bir ankette, İzak Herzog liderliğindeki "Siyonist Kampı", Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Likud Partisi'nin önünde görülüyor...
10.02.2015 Dünya
İsrail’de aşırı sağa gün doğdu
İsrail’de aşırı sağa gün doğdu Koalisyon ortakları arasındaki görüş farklılıkları nedeniyle mart ayında erken seçime gidecek olan İsrail’de, tarihinin en sağcı hükümeti iş başına gelecek
3.12.2014 Dünya
Erken seçim kararı üzerine meclis feshedildi
Erken seçim kararı üzerine meclis feshedildi Knesset'teki oylamaya katılan milletvekilleri, meclisin feshedilmesi yönünde oy kullandı.
3.12.2014 Dünya
Koalisyon dağıldı, erken seçime gidiliyor
Koalisyon dağıldı, erken seçime gidiliyor İsrail'de koalisyon hükümetinin dağılmasının ardından erken seçim tarihi 17 Mart 2015 olarak belirlendi.
3.12.2014 Dünya
İsrail'de erken seçim kararı
İsrail'de erken seçim kararı İsrail'de koalisyon partileriyle anlaşamayan sağcı Başbakan Binyamin Netanyahu, 6 bakanı kovup erken seçim kararı aldı...
2.12.2014 Dünya
‘Kovulmaya razıyız’
‘Kovulmaya razıyız’ İsrail’de koalisyon ortağı partiler, kabinenin hafta sonunda kabul ettiği ‘Yahudi halkının ulus devleti olarak öngören’ yasa tasarısına tepki gösteriyor...
24.11.2014 Dünya
‘Irkçı’ yasaya kabine onayı
‘Irkçı’ yasaya kabine onayı İsrail kabinesi, ‘Yahudi halkının ulus devleti olarak öngören’ yasa tasarısını onayladı...
23.11.2014 Dünya
Netanyahu‘ya soğuk duş!
Netanyahu‘ya soğuk duş! İsrail Adalet Bakanı Tzipi Livni, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun politikalarının İsrail'e zarar verdiğini söyledi...
2.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tzipi Livni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tzipi livni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.