Tuzla Marina Arena

Tuzla Marina Arena

Son dakika Tuzla Marina Arena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuzla Marina Arena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuzla Marina Arena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuzla Marina Arena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuzla marina arena gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 tuzla marina arena haberi bulunmuştur. Tüm tuzla marina arena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teoman izdihamı
Teoman izdihamı Tuzla/Marina Arena sahnesinde bu kez Teoman vardı.
27.08.2017 Magazin
Farklı bir festival arayanlar için
Farklı bir festival arayanlar için Farklı içerikleri, eğlenceli aktiviteleri, interaktif söyleşileri, muhteşem konserleri ve sürpriz isimlerin katılımı ile, Türkiye’de ilk kez FEST Etkinlik Organizasyon tarafından düzenlenecek “sosyal medya festivali” #Hashtag Festivali 19- 20 Ağustos tarihlerinde Dream TV, Radyo D ve Radyonom basın sponsorluğunda Tuzla Marina Arena’da gençlerle buluşacak. Festivalin detaylarını öğrendik...
5.08.2017 Magazin
Şevval Sam'dan ay-yıldızlı final!
Şevval Sam'dan ay-yıldızlı final! Şevval Sam Tuzla Marina Arena’da gerçekleşen konserinde izleyenleri adeta Karadeniz’den, Ege’ye, Doğu’dan Batı’ya uzanan bir müzik yolculuğuna çıkardı.
1.08.2017 Kültür Sanat
Sosyal Medya’daki her şey bu festivalde!
Sosyal Medya’daki her şey bu festivalde! #HashtagFestivali, 19 – 20 Ağustos tarihlerinde Türkiye'nin en büyük etkinlik event alanı TUZLA MARİNA ARENA’da gerçekleşecek!
12.07.2017 Kültür Sanat
Festivallerden festival beğen
Festivallerden festival beğen Bayram tatili sona erdi, yaşam kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerek İstanbul gerek farklı şehirlerde birbirinden renkli ve hareketli festivaller sizi bekliyor... İşte yaz ajandanız.
30.06.2017 Arşiv
Bayramda konser coşkusu!
Bayramda konser coşkusu! Ramazan Bayramı coşkusu bu geceyle beraber başlıyor... Ünlü isimler gözde tatil beldeleri Bodrum ve Antalya’nın yanı sıra İstanbul’da da sahne alacak. İşte konserden festivale bayram ajandanız...
23.06.2017 Arşiv
29 okula destek olacak
29 okula destek olacak Gökhan Türkmen önceki akşam Tuzla Marina Arena İstanbul’da yağmur altında konser verdi.
18.06.2017 Magazin
Düşman mısın aşık mı?
Düşman mısın aşık mı? Ajda Pekkan önceki akşam Tuzla Marina Arena’da sahne aldı.
21.05.2017 Magazin
Duygusal anlar
Duygusal anlar Tuzla Marina Arena Murat Boz’un muhteşem sahnesiyle kapılarını açtı.
14.05.2017 Magazin
Ajda Pekkan soluğu Bodrum'da aldı!
Ajda Pekkan soluğu Bodrum'da aldı! Ajda Pekkan bu ayın sonunda piyasaya çıkaracağı albümünü tamamlar tamamlamaz soluğu Bodrum'da aldı.
11.05.2017 Magazin
‘Süper’ sahne
‘Süper’ sahne Kapılarını 13 Mayıs’ta açacak olan Tuzla Marina Arena’da, süperstar Ajda Pekkan ve Murat Boz için dünya standartlarında sahne hazırlanıyor
8.05.2017 Magazin
Ferhat Göçer hem ağlattı hem oynattı
Ferhat Göçer hem ağlattı hem oynattı Ferhat Göçer, temmuz ayının son konserini Marina Arena’da binlerce seveniyle birlikte Açık Hava sahnesinde gerçekleştirdi. Göçer, konserinde söylediği şarkılarla hem ağlattı, hem de oynattı.
1.08.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tuzla Marina Arena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuzla marina arena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.