Gazete Vatan Logo

Festivallerden festival beğen

Bayram tatili sona erdi, yaşam kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerek İstanbul gerek farklı şehirlerde birbirinden renkli ve hareketli festivaller sizi bekliyor... İşte yaz ajandanız.

Festivallerden festival beğen

Latin gecesini kaçırmayın

ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu, temmuz ayıyla beraber unutulmaz konserlere ev sahipliği yapacak. Önce Ayhan Sicimoğlu & Latin All Star 5 Temmuz 21:15’de Latin gecesi yaşatacak. Fazıl Say ise 24 Temmuz 21:15’te sahne alacak. (45-112 TL)

Beyoğlu’nda sanat perfomance konserleri
Beyoğlu Nevizade’de kapılarını açan ‘Sanat Performance’, açık havada farklı müzikal yorumlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu akşam başlayacak konser serisinde ilk önce sahneye Yaşar çıkacak. (49 TL)7 Temmuz’da Mirkelam, 8 Temmuz’da Gökhan Türkmen ve 12 Temmuz’da ise Manuş Baba sahne alacak.
Diğer konserler için: biletix.com
Amon Amarth geliyor!
Bu sene 4’üncüsü gerçekleştirilecek olan Monster Energy Presents: Rock Off 2017, 29 Temmuz’da Uniq Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek! Festivalde bu sene, Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve Türkiye’de ilk defa viking sahnesi ile konser verecek olan Amon Amarth da yer alacak. (165-215 TL)
Marina’da konser keyfi
Müziğin Arenası, Tuzla Marina Arena yaz konserleri için kapılarını açıyor. Biletler 30-200 TL arasında...
8 Temmuz Nilüfer
29 Temmuz Ferhat Göçer
30 Temmuz Şevval Sam
12 Ağustos Duman
26 Ağustos Teoman
Harbiye’de açıkhava konserleri başlıyor
Her yaz gelmesini iple çektiğimiz, biletlerin anında tükendiği Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi konserleri Tarkan’la başlıyor. Megastar ortalığı sallayan yeni albümü “10”dan şarkılar seslendirecek. (Bugün, 4, 5, 8 Temmuz 21:00, 82-605 TL)
EGE VE AKDENİZ MÜZİĞE DOYACAK
MFÖ’den (5 Temmuz) Teoman’a (7 Temmuz), Ceylan Ertem’den (9 Temmuz) Şebnem Ferah’a (8 Temmuz) kadar pek çok isim, “Kuşadası Gençlik Festivali” kapsamında sahneye çıkacak.
Dalyan Sahili’nde Rock rüzgarı
Zeytinli Rock Festivali, 24 - 27 Ağustos tarihleri arasinda Dalyan Sahili’nde! (110 TL)
Bozcaada’da bir ilk: Caz Festivali
Farklı jenerasyonlardan müzisyenleri dinleyiciyle buluşturacak olan Bozcaada Caz Festivali, funk, pop, etnik, balkan, fusion ve özgür caz gibi türleri içeren geniş bir programa sahip olacak. Festival 28 - 29 - 30 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.
Ege akşamları Sertab Erener ile renklenecek
Bu yıl 25’inci sanat yılını kutlayan Sertab Erener, yaz boyunca Bodrum, Ayvalık, Altınoluk ve Çeşme’de hayranlarıyla buluşacak. (65-145 TL) 8 Temmuz - Bodrum Antik Tiyatro 11 Temmuz - Ayvalık Amfi Tiyatro 12 Temmuz - Altınoluk Amfi Tiyatro 14 Temmuz - Çeşme Amfi

Haberin Devamı